Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majo trafił do domu najlepszego z najlepszych,gdzie miłość do zwierząt kieruje poczynaniami ludzi.
Mają oni wspaniałe warunki lokalowe ( dwa domy z ogrodami) oraz odpowiednie zasoby finasowe, by zaspokoić wszelkie potrzeby psów i finansować leczenie, jeśli zaszłaby taka potrzeba.Rok temu suka bernardynka z naszego schroniska została przez tych Państwa adoptowana;mają także brneńskiego psa pasterskiego. Tak więc Majo nie będzie umierał z nudów.
Jak widać z zamieszczonych zdjęć , w gruzach leży stwierdzenie,że psu nie wolno wylegiwać sie w łóżku!!
Jestem najglębiej przekonana, że dalsze życie Majo upłynie mu w spokoju, poczuciu bezpieczeństwa, dobrobycie i będzie najszczęsliwsze jakie czlowiek może zapewnić psu - swojemu przyjacielowi.
Wszystkim, wszystkim którzy przczynili sie do tego,że dla Majo nadszedł czas szczęsliwy - dziekuję !
EMIR

Posted

Dziękuję fundacji dla ratowania bezdomnych zwierząt EMIR za uwierzenie mi, gdy dzwoniłam krzycząc ze pies jest skatowany, za bezwzględnie szybka pomoc ogromny trud i prace a przede wszystkim serce w ratowaniu tego psa. Za tych parę łez bezradności, które zmieniły się dziś w łzy szczęścia moja wdzięczność jest nieopisana. Krystyno jestem Twoim dłużnikiem. Dziękuję wszystkim ludziom, których wrażliwość pozwoliła wyprowadzić Majo z krainy cierpienia do zaułku radości. Za Wasze piękne słowa za zbieranie pieniążków za trzymanie kciuków podczas operacji za odwiedzanie go za spacery głaskanie przytulanie – pokazaliście mu wszyscy ze nie każdy człowiek jest katem a jego miłość jest odwzajemniona...
Piekny dzien dla Majo :multi: to dzieki Wam

[SIZE=4]Gratuluje nowym członkom rodziny Majmona ;) Czekam z niecierpliwością na informacje z nowego domku :loveu:

Posted

UMKA, ale gdyby nie Ty to teraz nie leciałyby nam łzy ze szczęścia, Majo nie zostałby zabrany przez Emira, nie bylby leczony i nie znalazlby nowego domku...

TY jestes pierwszym i mysle, ze najwazniejszym ogniwem. Chyle czoło !

Posted

Tak ogromnie sie cieszę.
:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :bigcool: :bigcool: :Dog_run: :Dog_run: :calus: :smile: :smile: :smile: :buzi: :buzi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

EMir-Krystyna
To jest dla Ciebie.
Dziekuje Ci za natychmiastowa pomoc dla Majo w chwili kiedy jej najbardziej potrzebował, i późniejsza troske o niego.

Za Twoje ogromnie zaangażowanie w niesieniu pomocy psom tym nie chcianym, pokrzywdzonym i okaleczonym.

Napewno w jednym zgodzimy sie w 100%. Chcemy godnego [SIZE=3]życia [SIZE=1]dla wszystkich zwierzat.

Posted

No, UMKA, i mi sie łzy zakrecily..Lzy szczescia i wzruszenia..

KRYSTYNA - Twoje wsparcie jest bezcenne!!!! Dziekuję CI, ze nigdy nie pozostajesz glucha na nasze telefony, mimo że często gęsto przynoszą tak okrutne wieści... Chyle czoło przed TOBĄ :calus:

Posted

UMKA, MALIBU i Wszystkie , Wszystkie Znane mi i Nieznane z imienia Wielkie Serca nie tylko w Polsce. Bo los Majo śledziło i wspomagało go wielu życzliwych i współczujących mu ludzi w całej Europie- ja też się wzruszyłam, gdy oddawałam go w dobre kochające ręce.
I to jest cała i najwieksza nagroda dla mnie i dla Was:
Jego szczęśliwe dalsze życie!
I na tym polega nasza wspólna, cholernie ciężka ale jaka piękna praca, Czasem sił brak i zwątpienie odbiera zapał ale potem nadchodzi taki dzień....
i znów gotowe jesteśmy góry przesuwać w walce o jeszcze jedno, kolejne psie życie.
Dziekuję , że jesteśmy razem
EMIR

Posted

Emir, z całego serca życzę Tobie - i wszystkim tak jak Ty, walczącym niezmordowanie o każdą biedę - wytrwałości, a przede wszystkim bardzo, bardzo życzliwego wparcia i samych dobrych ludzi wokół Ciebie, gotowych przyjść Ci z pomocą!
Fantastyczne wiadomości... :(

Posted

śledziłam , cztałam i trzymałam kciuki , i Jest nareszcie ten wypragniony Domek .

Dla wszystkich zaangazowanych w sprawe Majo poklony i oby wiecej było takich ludzie a nie szczesc psich coraz mniej.

Posted

[quote name='Malibu']Majo nie ma problemu z siusianiem . Ma "zrobiona dziurke" i sika jak dziewczynka , jak młody szczeniak chłopczyk . Troszeczke przykuca i ssssssssssssiiiiiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaaa dużo. Nie ma kłopotu z trzymaniem moczu. Nie popuszcza.
To jest w ogóle dzielny chłopak.
to wprost cud i ogromna radosc jak czytam o poprawie kochanego majmonka!!oby bylo mu z kazdym dniem jak najlepiej,to i moje dni beda lepsze! kochana emir klaniam sie przed toba i tak ci dobrze zycze! dobrze ze jestes!

Posted

Piekne jest to zdjecie faktycznie ale jeszcze piekniejszy Majmonek. Ciekawe jakie imie nadali mu nowi własciciele ;)
Ja chodze dzis cały dzien jak opentana z zaszklonymi oczami, nie moge uwierzyć w tyle radości :D

Posted

Ewusek napisał(a):
UMKA, ale gdyby nie Ty to teraz nie leciałyby nam łzy ze szczęścia, Majo nie zostałby zabrany przez Emira, nie bylby leczony i nie znalazlby nowego domku...

TY jestes pierwszym i mysle, ze najwazniejszym ogniwem. Chyle czoło !

To samo dziś Umce powiedzialam, gdyby nie jej serce nikt by nie dowiedzial sie o Majo.
Dobrze, że jest taki kochany i szczęśliwy teraz.:multi: