Ania W Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!!! :laola: Quote
Olga132 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no proszę...dwa zdjęcia a ile radosci!!! Quote
emir Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Majo trafił do domu najlepszego z najlepszych,gdzie miłość do zwierząt kieruje poczynaniami ludzi. Mają oni wspaniałe warunki lokalowe ( dwa domy z ogrodami) oraz odpowiednie zasoby finasowe, by zaspokoić wszelkie potrzeby psów i finansować leczenie, jeśli zaszłaby taka potrzeba.Rok temu suka bernardynka z naszego schroniska została przez tych Państwa adoptowana;mają także brneńskiego psa pasterskiego. Tak więc Majo nie będzie umierał z nudów. Jak widać z zamieszczonych zdjęć , w gruzach leży stwierdzenie,że psu nie wolno wylegiwać sie w łóżku!! Jestem najglębiej przekonana, że dalsze życie Majo upłynie mu w spokoju, poczuciu bezpieczeństwa, dobrobycie i będzie najszczęsliwsze jakie czlowiek może zapewnić psu - swojemu przyjacielowi. Wszystkim, wszystkim którzy przczynili sie do tego,że dla Majo nadszedł czas szczęsliwy - dziekuję ! EMIR Quote
zdrojka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nic nie powiem :placz: :placz: :placz: To ze szczęścia... :smilecol: :Rose: :sweetCyb: :Cool!: :klacz: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
Umka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dziękuję fundacji dla ratowania bezdomnych zwierząt EMIR za uwierzenie mi, gdy dzwoniłam krzycząc ze pies jest skatowany, za bezwzględnie szybka pomoc ogromny trud i prace a przede wszystkim serce w ratowaniu tego psa. Za tych parę łez bezradności, które zmieniły się dziś w łzy szczęścia moja wdzięczność jest nieopisana. Krystyno jestem Twoim dłużnikiem. Dziękuję wszystkim ludziom, których wrażliwość pozwoliła wyprowadzić Majo z krainy cierpienia do zaułku radości. Za Wasze piękne słowa za zbieranie pieniążków za trzymanie kciuków podczas operacji za odwiedzanie go za spacery głaskanie przytulanie – pokazaliście mu wszyscy ze nie każdy człowiek jest katem a jego miłość jest odwzajemniona... Piekny dzien dla Majo :multi: to dzieki Wam [SIZE=4]Gratuluje nowym członkom rodziny Majmona ;) Czekam z niecierpliwością na informacje z nowego domku :loveu: Quote
halbina Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Żyj długo i szczęśliwie, Majmonku! Tak się przecież powinny kończyć nie tylko baśnie... Quote
enia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Folenka tytuł zmień!:multi::multi::multi: Quote
Ewusek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 UMKA, ale gdyby nie Ty to teraz nie leciałyby nam łzy ze szczęścia, Majo nie zostałby zabrany przez Emira, nie bylby leczony i nie znalazlby nowego domku... TY jestes pierwszym i mysle, ze najwazniejszym ogniwem. Chyle czoło ! Quote
blue.berry Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 wiesz co Umka - teraz to sie naprawde wzruszylam.... Quote
Malibu Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tak ogromnie sie cieszę. :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :bigcool: :bigcool: :Dog_run: :Dog_run: :calus: :smile: :smile: :smile: :buzi: :buzi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Malibu Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 EMir-Krystyna To jest dla Ciebie. Dziekuje Ci za natychmiastowa pomoc dla Majo w chwili kiedy jej najbardziej potrzebował, i późniejsza troske o niego. Za Twoje ogromnie zaangażowanie w niesieniu pomocy psom tym nie chcianym, pokrzywdzonym i okaleczonym. Napewno w jednym zgodzimy sie w 100%. Chcemy godnego [SIZE=3]życia [SIZE=1]dla wszystkich zwierzat. Quote
Mośka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No, UMKA, i mi sie łzy zakrecily..Lzy szczescia i wzruszenia.. KRYSTYNA - Twoje wsparcie jest bezcenne!!!! Dziekuję CI, ze nigdy nie pozostajesz glucha na nasze telefony, mimo że często gęsto przynoszą tak okrutne wieści... Chyle czoło przed TOBĄ :calus: Quote
Pianka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Majo bądź szczęśliwy w nowym domku:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
emir Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 UMKA, MALIBU i Wszystkie , Wszystkie Znane mi i Nieznane z imienia Wielkie Serca nie tylko w Polsce. Bo los Majo śledziło i wspomagało go wielu życzliwych i współczujących mu ludzi w całej Europie- ja też się wzruszyłam, gdy oddawałam go w dobre kochające ręce. I to jest cała i najwieksza nagroda dla mnie i dla Was: Jego szczęśliwe dalsze życie! I na tym polega nasza wspólna, cholernie ciężka ale jaka piękna praca, Czasem sił brak i zwątpienie odbiera zapał ale potem nadchodzi taki dzień.... i znów gotowe jesteśmy góry przesuwać w walce o jeszcze jedno, kolejne psie życie. Dziekuję , że jesteśmy razem EMIR Quote
Wiedźma Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Emir, z całego serca życzę Tobie - i wszystkim tak jak Ty, walczącym niezmordowanie o każdą biedę - wytrwałości, a przede wszystkim bardzo, bardzo życzliwego wparcia i samych dobrych ludzi wokół Ciebie, gotowych przyjść Ci z pomocą! Fantastyczne wiadomości... :( Quote
agnes34 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Majo kochany , tak się sieszę!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Apbt_sól Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 śledziłam , cztałam i trzymałam kciuki , i Jest nareszcie ten wypragniony Domek . Dla wszystkich zaangazowanych w sprawe Majo poklony i oby wiecej było takich ludzie a nie szczesc psich coraz mniej. Quote
sisay Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 chcialabym cos napisac... niestety nic mi nie przychodzi do glowy. :placz: Wszystko zabrzmialoby banalnie. Ale wiadomo o co chodzi :) Quote
jolavanzeebroeck Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Malibu']Majo nie ma problemu z siusianiem . Ma "zrobiona dziurke" i sika jak dziewczynka , jak młody szczeniak chłopczyk . Troszeczke przykuca i ssssssssssssiiiiiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaaa dużo. Nie ma kłopotu z trzymaniem moczu. Nie popuszcza. To jest w ogóle dzielny chłopak. to wprost cud i ogromna radosc jak czytam o poprawie kochanego majmonka!!oby bylo mu z kazdym dniem jak najlepiej,to i moje dni beda lepsze! kochana emir klaniam sie przed toba i tak ci dobrze zycze! dobrze ze jestes! Quote
jolavanzeebroeck Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pianka napisał(a):Majo bądź szczęśliwy w nowym domku:multi: :multi: :multi: :multi: oby wszyscy byli dla ciebie dobrzy, obys zaznawal samych radosci teraz i zawsze! Quote
jolavanzeebroeck Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 blue.berry napisał(a):wiesz co Umka - teraz to sie naprawde wzruszylam.... a ja jak!!! Quote
madziara1983 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Olga132'] A jak on Się ładnie komponuje z tymi kolorami ;-):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Umka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Piekne jest to zdjecie faktycznie ale jeszcze piekniejszy Majmonek. Ciekawe jakie imie nadali mu nowi własciciele ;) Ja chodze dzis cały dzien jak opentana z zaszklonymi oczami, nie moge uwierzyć w tyle radości :D Quote
enia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ewusek napisał(a):UMKA, ale gdyby nie Ty to teraz nie leciałyby nam łzy ze szczęścia, Majo nie zostałby zabrany przez Emira, nie bylby leczony i nie znalazlby nowego domku... TY jestes pierwszym i mysle, ze najwazniejszym ogniwem. Chyle czoło ! To samo dziś Umce powiedzialam, gdyby nie jej serce nikt by nie dowiedzial sie o Majo. Dobrze, że jest taki kochany i szczęśliwy teraz.:multi: Quote
Recommended Posts