Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

O kurcze, aż mnie zamurowało na te fotki..
Dopiero dobiłam się do dogo, a tu taka niespodzianka :loveu:
Majmon jest cudowny, przepiękny i przekochany :p

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o to jak dzisiaj bedzie taka silna obstawa to ja pojde jutro (na 18.00)
dziewczyny - mam prosbe - sprobujcie wziasc na spacer Ariego, on taki bidulek jest. Olga wie bo juz z nim z Ula wychodziły na dwor. no i wyglaskajcie odemnie sliczna Rumbe. o usciskach dla Majo nie bede pisac:)

pozdrawiam serdecznie

Posted

Umka: wiecej i bardziej konkretnie napiszemy jutro bo padamy z nog...pieski wszyskie cudowne i szczesliwe dzis bylo bardzo duzo odwiedzajacych w tym samym czasie wiec zadem pies nie zostal poszkodowany czy ominiety w mizianiu i pieszczotach. mamy zdjecia ale w szale radosci widac tylko nogi kawalek ucha czy sciany:D Majo w 7 niebie z wrazenia apetytu nie mial bo tyle ciotek przyszlo... Rumba szalona mimo takiej niedowagi skakala nawet po glowe kolegI(Majo) z radosci... marzmy zeby tyle milosci i opieki te wszystkie pieski (z bardzo drastycznymi historiami) zaznaly w swoich przyszlych domkach jak w klinice na sggw.
Nasze cudo jedzie w poniedzialek do Emir.
-Umka&Abwarka

Posted

Ja nie mam żadnych wiadomości o Majo.
Od momentu opuszczenia szpitala przez Majo informacje o nim zamieszczane sa na stronie EMIRA .
Szkoda ,że aktualne informacje nie umieszczane sa też na forach Dogomania, Molosy , Forum DDB i innych. Historia bestialsko okaleczonego przez dzieci psa , jego walki o życie i wreszcie powracania do żywych i do zdrowia.