Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Toska napisał(a):
...aż się gotuje w czlowieku :angryy: :angryy: :angryy:
...aż się boję tu zaglądać , co jeszcze napiszecie .....
Majmonku , trzymaj się :loveu:

we mnie tez! ja nie mam sil tego czytac.nie przestaje myslec o majmonku,oby tylko wyzdrowial i szybko zapomnial o tym wszystkim! okropne podle bachory!

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dużo tych postów, ale to wszystko dla Naszego Kochanego Majmonka trzymaj się Ciepło Słońce...;););););););););) Podaj łapkę dla Goshi :bluepaw::Dog_run: Majuś trzymam mocno kciuki i łapki Mojego psa za Ciebie Skarbie :)

Posted

Majo siedzi w dużym boksie. Wejsc jest do niego trudno ale wyjsć jeszcze trudniej tak napiera na drzwi żeby wyjść. Jest strasznie silny (jak osiągnie swoją życiową wagę to na prawdę będzie mógł pociągnąć furę z sianem) i jak chciałam wyjść to tak się pchał z tym swoim kołnierzem, że mi całe nogi posiniaczył.
Byliśmy na krótkim spacerku - załatwił swoje potrzeby i wrócilismy, bo padało i jest ślisko.
Posiedziałam z nim troszkę ale był niespokojny. Myślę, że to dlatego, że wczesniej był w pokoju gdzie miał wszystko na oku a teraz w boksie mało widzi. Ale w boksie jest mu wygodniej - ma przestrzeń.
Jedzenie stało w misce niedokończone - w czasie mojego pobytu podszedł i trochę zjadł. Widac nie jest juz taki wygłodzony, bo nie pilnuje miski i je kiedy ma ochotę a nie dlatego, że właśnie dostał jakiś ochłap i trzeba zjeść bo niewiadomo kiedy coś się trafi.
Umko - wycałowałam od Ciebie tą jego pokiereszowaną mordkę.

Posted

Od mojej rodzinki Majo też dostał pare groszy, wiem,że to kropla w morzu potrzeb ale miło,że tylu ludzi pomaga.
P.S. Ale u nas ślisko :-o mało nie wyłożyłam się w drodze na pocztę :lol:

Posted

Kochani, co ze strona fundacji? caly dzien probuje sie tam dostac.
Jesli jest jakis powazniejszy problem, to .... mam darmowe konto na prv i moge tam uruchomic dodatkowa domenke, nie bedzie to moze popis sztuki webmasterskiej, no ale teksty i zdjecia wkleic potrafie, trenuje na wlasnej stronie i jakos mi to idzie ;) Serwer prv rzadko sie zacina i jestem z niego dosc zadowolona, mam akurat sporo czasu, to chociaz tak moglabym pomoc...
Nie wiem czy wystarczy miejsca na cala strone fundacji, ale na Majmonka na pewno - a przynajmniej byloby gdzie odsylac ludzi po konkrety, bo przez ten watek ciezko sie przekopac, nie kazdy ma tyle cierpliwosci :roll:

Posted

Ciotki dopiero dotarłam na ten wątek...Wpłacę od razu na konto EMIR 100zł i powiem komu się da-może ktoś jeszcze sie dorzuci...Wpłata przyjdzie z konta firmy mojej mamy-postaram się jutro to załatwić...
Trzymaj sie Majo!!

Posted

Jak się Gagatek ma siłe rozpychac to juz chyba się czuje naparwde dobrze :loveu: Miło czytać takie wieści. Aukcje też dobrze ida. Majo zdrowieje jak na drożdżach ,aż się serce cieszczy człowiekowi ;-)

Posted

[quote name='ma-ja']Kochani, co ze strona fundacji? caly dzien probuje sie tam dostac.
Jesli jest jakis powazniejszy problem, to .... mam darmowe konto na prv i moge tam uruchomic dodatkowa domenke, nie bedzie to moze popis sztuki webmasterskiej, no ale teksty i zdjecia wkleic potrafie, trenuje na wlasnej stronie i jakos mi to idzie ;) Serwer prv rzadko sie zacina i jestem z niego dosc zadowolona, mam akurat sporo czasu, to chociaz tak moglabym pomoc...
Nie wiem czy wystarczy miejsca na cala strone fundacji, ale na Majmonka na pewno - a przynajmniej byloby gdzie odsylac ludzi po konkrety, bo przez ten watek ciezko sie przekopac, nie kazdy ma tyle cierpliwosci :roll:
ma-ja, calej strony nie ma co przenosic, bo jest ogromna, natomiast aktualnosci - to dobry pomysl, mozna by miec "lustro" u Ciebie.
Napisz do mnie na mail hmichnik@yahoo.se
to sie porozumiemy jak to przeprowadzic.

Posted

te"dzieci"co to zrobiły to nie dzieci a nawet nie ludzie powinni w prawie polskim zatwierdzić ustawę "oko za oko,ząb za ząb"bo już chyba nieda się inaczej,może wtedy już nikt nie wyrządzałby krzywdy zwierzakom,aż strach pomyśleć co będzie dalej

Posted

Dziewczyny kiedy majmon będzie miał tą operacje na łape??? A w ogóle to wiecie na czym będzie polegała ta operacji tz co dokładnie tam tzreba zrobić i jaką metoda beda to robic????

Tak apropo to aukcja tez juz się kończy...:loveu:

Posted

Wystaw. W potrzebie jest wiele zwierzaków, jak wystarczy na Majmona i cos zostanie z tej kasy to przekażecie na inne bidy reszte... Lepiej żeby zostało niz miało zabraknąć, a zapewne jakies dodatkowe wydatki tez beda oprócz planowanych...A jak Majo??Kiedy będzie ta operacja??

Posted

Witam wszystkich Dogo!

Na forum jestem od krótkiego czasu więc to mój pierwszy post.
JESTEM ZSZOKOWANY! Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i ręce mi opadają!Jak tak można :placz: ? To okrutne. . . !

Ludzie z Brańska?Szkoda gadać!Tam już tak zostanie...niestety....Nie potrafię sobie wyobrazić tego skąd w bachorach bierze się tyle zła?:angryy: Czasami tracę wiarę w człowieka...:-(

Całym sercem jestem z Majmonem i mam nadzieję, że znajdzie spokojny dom gdzie zawsze będzie miał michę pełną jedzenia i miłych właścicieli, którzy go nie opuszczą aż do śmierci...

Posted

Lista osób które wpłaciły na Majo[i]

1. 23.01.07 ( anonim )
2. 25.01.07 ( anonim )
3. 30.01.07 ( anonim )
4. 30.01.07 Haker11
5. 31.01.07 ( anonim )

Do 31.01.07 Wpłacono na Majo 900 zł.

Posted

Dziekuje Ci Malibu za ta liste :) bardzo jestem Ci wdzieczna bo lubie konkretne sytuacje a tak mamy mozliwosc dowiedzenia sie o tych wplatach a przede wszystkim wielkich sercach tych ludzi :)
witam serdecznie jedna z osob ktore dokarmiały Majmona w Bransku, wkładały w to wiele serca i staraly sie mu pomoc - czyli spinke83

Posted

Olga132 napisał(a):
Tak się własnie zastanawiam czy wystawic kolejną? Byłaby to trzecia aukcja - myslicie, że to nie za dużo?

Mysle ze wystawic - nie wiemy ile caly pobyt w szpitalu bedzie kosztowal, kolejna operacja, moze nie tylko jedna...
A kazdy dzien kosztuje.....