Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Macie odemnie 30 zł z bazarku ( patrz aukcja pocztówki ) . Wiem że to mało ale przez 4 dni może uzbiera się troszkę więcej .

Posted

Ja byłam wczoraj ale go niestety nie widziałam. Jednak obiecuje, że na poczatku tyg go odwiedzę, porobię zdjęcia i wstawię na dogo.
Allegro muszę wystawić jutro boe jestem taka mądra, że hasło zapisałam i zostawiłam kartkę w pracy - ale mam już gotowy tekst i zdjęcia więc potrwa to chwilę.

Posted

dzis w Bransku zastrzelono w biały dzien bezdomnego psa!!! psow błakających sie po ulicach miasta(4tys) jest powyżej 30. Majmon, Emi(Świrydy-wioska nalezaca do gminy) dzisiejsza ofiara ludzkiego bestialstwa i psy o ktorych losach sie nigdy nie dowiemy... nasza bezsilność

Posted

płakać sie chce, naprawde
a pod jakie schronisko należy ta miejscowosć?
moze w schronisku chociaż by nikt do tych zwierzat nie strzelał
sama nie wiem...:shake:

Posted

:-( Jak to zastrzelono??

Naprawdę nie rozumiem tego, jak tak można?!

Mieszkam w Białymstoku, wczoraj byłam w schronisku, zawiozłam troche suchego jedzenia dla psiaków...nie jest aż tak źle w porównaniu ze schroniskami o których piszecie,ale też nie jest super...strasznie śmierdzi, pieski zaniedbane...może temu,że zima...nie wiem:-(

Wiem, że w tym schronisku przebywała też Emi...podobno weterynarz nie zajmował się nią należycie:mad:

Więc może te pieski, które wałęsają się w tym Brańsku, oczywiście jeżeli jest to możliwe, zawozić do Białegostoku...w tej sytuacji to najlepsze wyjście...tam przynajmniej będą miały co jeść...nikt nie będzie do nich strzelał:angryy:

Nie rozumiem też jak po tej tragedii, która wydarzyła się Majo ktoś ma dalej czelność i odwagę robić takie rzeczy:angryy: :mad:

Posted

Taki los mogł spatkać i Majmona, dzieki Fundacji dla ratowania bezdomnych zwierzat Emir Majmon jest w klinice i przezyje! Wiem i rozumiem to, że nie jestesmy w stanie pomoc wszystkim psom. Bez wspolpracy ludzi ktorzy moga nam pomoc dotrzec do prawdy nie zrobimy nic. Co do schroniska w Białymstoku nie bede sie wypowiadała... Śmierci nie da sie podzielic na złą czy nie - bo z reki człowieka zadana bezbronnemu psu, jest zawsze okrutna i karygodna!

Posted

Umka a możesz choć trochę napisać o schronisku w Białymstoku, bo ja tak naprawdę byłam tam pierwszy raz (i tak szłam z drżącym sercem):oops:

Po tym co widziałam tu na zdjęciach umieszczanych przez Was z innych schronisk to nie było aż tak źle. Od razu przyznaje, że wszystkich boksów nie obeszłam, bo nie dałam rady już na to patrzeć.

Pytałam się opiekunów schroniska co jest potrzebne...mówili, że oczywiście pieniażki...ja przywiozłam jedzonko i jakoś tak na razie nie ufam im za bardzo żeby dawać pieniażki.

Dlatego choć troszkę jeżeli możesz mi napisać żebym wiedziała na przyszłość co i jak...:oops: Będę wdzięczna:razz:

Posted

Witam . Wczoraj przeczytałam cały wątek i jestem w szoku!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Czekam z niecierpliwością na kazde informacje na temat zdrowia psiaka!:-(

Tak bardzo pragnę twego szczęścia lecz Ty tego nie widzisz,
Tak bardzo pragnę być twym towarzyszem lecz Tobie to nie potrzebne
Zamiast Miłośći dajesz okrucieństwo, okaleczenie i potworne cierpienie!!
:-( :-(
a JA teraz TYLKO pragnę ODEJŚĆ..............................
:-( :-(

Posted

madziara1983 napisał(a):
Witajcie.Co u naszego Miśka??

Zaraz się zabieram za wysyłanie linka do aukcji i wrzucanie na inne fora, szkoda tylko że to konto jest czyste i nie ma zadnych komentów,wiecie jak to ludzie... ;-)

no od czegoś trzeba zacząć....
i dzięki za rozpoczecie licytacji:lol: