Wiedźma Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzięki :) Trzeba by wezwać Duszę, żeby odśpiewała Majuniowi pioseneczkę - ma to już przećwiczone. A sarenka najwyraźniej wymyśliła akcję pod hasłem "Poznaj świat" - to dopiero spryciarz! Quote
Dusza Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 "Wszyscy Majo znają i kochają Majo, Majo, Majo coż zobaczymy dziś?" Znaczy sie fotki :loveu: Quote
Wiedźma Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Najlepiej w ilościach przekraczających wszelkie normy :) Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ciesze sie wciaz niezmiernie i za kazdym razem łza sie w oku krecu ze tyle wycierpiec musiał by mie niebo u stopek swych ........:) Quote
lenana Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Będą zdjęcia... Tylko jeszcze raz prosze o instrukcję jak wklejać. Quote
Ewusek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 wchodzisz na stone http://www.imageshack.us/ klikasz browse i wybierasz plik ze swojego komutera, potem klikasz host it i zdjecie sie ładuje. Jak juz widzisz stronke ze zdjeciem to przekopiowujesz caly adres Hotlink for forums (1) - klikasz na link i on ci sie podswietla (albo ctrl a ), potem naciskasz ctrl c przechodzisz na strone dogomanii i w swoim poscie wklejasz skopiowany wczesniej link ctrl v czekamy !!! Quote
lenana Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ok, no to jesteśmy w domu :multi: :multi: Oto nowa sesja Majmoniątka: Quote
lenana Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tutaj pełna powaga! Będzie dużo więcej ale muszę niestety odejść od komputera. Jeżeli dzisiaj mi się nie uda to na 100% jutro wrzucę :lol: Quote
maciaszek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tak długo czekaliśmy, to jeszcze wytrzymamy te kilkanaście godzin :) Quote
lenana Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ciąg dalszy sesji: :lol: Majunio pozdrawia wszystkich swoich przyjaciół Quote
maciaszek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Jesteście Państwo wspaniali. Jesteście najlepszym darem, jaki życie mogło dać Majmonowi, po tych wszystkich cierpieniach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczęście, jakie bije od Majo mówi samo za siebie. Piękne fotki. Piękny Majo :) :loveu: :loveu: Quote
blue.berry Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bardzo bardzo bardzo dziekujemy za takie piekne zdjecia :multi: Majo jest przepikenym psem. I to madre spojrzenie tych cudownych bursztynowo-pomaranczowych oczu. Mysle ze dom Lenany to cos najwspanialszego co moglo sie Majo zdarzyc. ale tez Majo to chyba najpiekniejsza sprawa jaka mogla sie przytrafic ;) Quote
Malibu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Widziałam Majo w ubiegłym tygodniu na SGGW. Był ze swoja pania chyba na badaniach. W każdym razie gdyby nie blizna na łuku brwiowym chyba bym go nie poznała. Oboje cieszyliśmy sie ze spotkania ze soba . Były ściski , całusy i podskoki. Nie wiele mogłam do niego mówić ,gula w gardle, w nosie kreciło, i uczucia zaczęły mi sie skraplać. Majo badź zdrowy i szcześliwy, a twoi opiekunowie razem z toba nie sie ciesza radościa posiadania tak wspaniałego psa. Quote
Wiedźma Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Malibu']Widziałam Majo w ubiegłym tygodniu na SGGW. Był ze swoja pania chyba na badaniach. W każdym razie gdyby nie blizna na łuku brwiowym chyba bym go nie poznała. Oboje cieszyliśmy sie ze spotkania ze soba . Były ściski , całusy i podskoki. Ale Ci zazdroszczę.... Quote
Dusza Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 a nam o SGGW nikt nie powiedział:crazyeye: a transparenty przygotowanie i leżą w kącie;) i co?:loveu: Quote
lenana Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ojej :lol: Obiecuję, że transparenty się jeszcze przydadzą. ;) Quote
Abwarka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Majo jest nie do poznania :crazyeye: taki piękny jest teraz :multi: Quote
madziara1983 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Foty naprawde cudowne ;-) Tyle szczescia na raz ;-) Quote
lenana Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Majo ma się bardzo dobrze. Jest strasznym pieszczochem i przylepą - wcale nie chce hasać po swoim wielkim ogrodzie - woli leżeć pod moim fotelem - no, chyba, że zahasam z nim. Czasami ma na to ochotę o 6 nad ranem:shake: Jest wytrwałym kopaczem. Jak czlowiekowi tłumaczę mu cierpliwie, że to nie jest najlepszy pomysl ale on nic:-) :-) Poza tym jest niesamowicie inteligentny, rozumny i posłuszny. Po operacji nogi śladu nie ma. Jest silnu jak byk i zdrowy. Ma już zrobioną nową sesję także za jakiś czas coś się pojawi. :multi: Quote
zdrojka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jakby co, to mogę pomóc przy wstawianiu zdjęć w pełnym rozmiarze :p Jakby co wyślij na azdrojkowska(małpa)eranet.pl (nie wpisuję całego adresu, bo potem spam przychodzi). Quote
Umka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Lenana dziekuje Ci ze nie zapominasz poinformowac nas co u Was sie dzieje ciekawego:))) to cudownie ze Majo stal sie czlonkiem Waszej rodziny. pewnie wygladem coraz bardziej przypomina Tosa Inu>? ;) czekam z niecierpliwościa na nowe zdjecia! sle serdeczne przytulance i calusy dla Waszej calej brygady psio-człowieczej,hehe Quote
Recommended Posts