Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Dzięki :) Trzeba by wezwać Duszę, żeby odśpiewała Majuniowi pioseneczkę - ma to już przećwiczone.
A sarenka najwyraźniej wymyśliła akcję pod hasłem "Poznaj świat" - to dopiero spryciarz!

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wchodzisz na stone http://www.imageshack.us/ klikasz browse i wybierasz plik ze swojego komutera, potem klikasz host it i zdjecie sie ładuje.
Jak juz widzisz stronke ze zdjeciem to przekopiowujesz caly adres Hotlink for forums (1) - klikasz na link i on ci sie podswietla (albo ctrl a ), potem naciskasz ctrl c przechodzisz na strone dogomanii i w swoim poscie wklejasz skopiowany wczesniej link ctrl v

czekamy !!!

Posted

Tutaj pełna powaga!

Będzie dużo więcej ale muszę niestety odejść od komputera. Jeżeli dzisiaj mi się nie uda to na 100% jutro wrzucę :lol:

Posted

:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Jesteście Państwo wspaniali. Jesteście najlepszym darem, jaki życie mogło dać Majmonowi, po tych wszystkich cierpieniach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczęście, jakie bije od Majo mówi samo za siebie.
Piękne fotki. Piękny Majo :) :loveu: :loveu:

Posted

bardzo bardzo bardzo dziekujemy za takie piekne zdjecia :multi:

Majo jest przepikenym psem. I to madre spojrzenie tych cudownych bursztynowo-pomaranczowych oczu.

Mysle ze dom Lenany to cos najwspanialszego co moglo sie Majo zdarzyc. ale tez Majo to chyba najpiekniejsza sprawa jaka mogla sie przytrafic ;)

Posted

Widziałam Majo w ubiegłym tygodniu na SGGW. Był ze swoja pania chyba na badaniach.
W każdym razie gdyby nie blizna na łuku brwiowym chyba bym go nie poznała. Oboje cieszyliśmy sie ze spotkania ze soba . Były ściski , całusy i podskoki. Nie wiele mogłam do niego mówić ,gula w gardle, w nosie kreciło, i uczucia zaczęły mi sie skraplać.

Majo badź zdrowy i szcześliwy, a twoi opiekunowie razem z toba nie sie ciesza radościa posiadania tak wspaniałego psa.

Posted

[quote name='Malibu']Widziałam Majo w ubiegłym tygodniu na SGGW. Był ze swoja pania chyba na badaniach.
W każdym razie gdyby nie blizna na łuku brwiowym chyba bym go nie poznała. Oboje cieszyliśmy sie ze spotkania ze soba . Były ściski , całusy i podskoki.

Ale Ci zazdroszczę....

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Majo ma się bardzo dobrze. Jest strasznym pieszczochem i przylepą - wcale nie chce hasać po swoim wielkim ogrodzie - woli leżeć pod moim fotelem - no, chyba, że zahasam z nim. Czasami ma na to ochotę o 6 nad ranem:shake:
Jest wytrwałym kopaczem. Jak czlowiekowi tłumaczę mu cierpliwie, że to nie jest najlepszy pomysl ale on nic:-) :-) Poza tym jest niesamowicie inteligentny, rozumny i posłuszny.
Po operacji nogi śladu nie ma. Jest silnu jak byk i zdrowy.
Ma już zrobioną nową sesję także za jakiś czas coś się pojawi. :multi:

Posted

Jakby co, to mogę pomóc przy wstawianiu zdjęć w pełnym rozmiarze :p
Jakby co wyślij na azdrojkowska(małpa)eranet.pl (nie wpisuję całego adresu, bo potem spam przychodzi).

Posted

Lenana dziekuje Ci ze nie zapominasz poinformowac nas co u Was sie dzieje ciekawego:))) to cudownie ze Majo stal sie czlonkiem Waszej rodziny. pewnie wygladem coraz bardziej przypomina Tosa Inu>? ;) czekam z niecierpliwościa na nowe zdjecia!
sle serdeczne przytulance i calusy dla Waszej calej brygady psio-człowieczej,hehe