Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie ze poczekamy.
hihih po prostu nowa rodzina Majo wziela pod swoja opieke gwiazdę psiego swiata i teraz przynajmniej raz w miesiacu moglaby wydawac jakies oswiadczenie o zyciu i zdrowiu gwiazdy

;) ;) ;)

Posted

blue.berry napisał(a):

hihih po prostu nowa rodzina Majo wziela pod swoja opieke gwiazdę psiego swiata i teraz przynajmniej raz w miesiacu moglaby wydawac jakies oswiadczenie o zyciu i zdrowiu gwiazdy

;) ;) ;)

Tak jest! Prosimy o plotki z życia gwiazdy!

Posted

To ja może napiszę informacje z drugiej ręki ;-)
Majo ma się świetnie . Druga sunia jest jeszcze o niego trochę zazdrosna ale wszyscy pracują nad tym aby było coraz lepiej ;-)
Zdrowotnie jest dobrze - w marcu Majo będzie jeszcze na kontroli na SGGW.

Posted

:diabloti: Dzieki Ci serdeczne za wieści!
A teraz wiadomo chcemy więcej!
Czekamy z niecierpliwościa na fotki!
Kurcze z jednej strony to dobrze ze do Kliniki mam 300 km, chociaz jakbysmy sie z Majo zgrali to bede w stolicy 29.03 wiec mogłabym po klinike.....:diabloti:
a ile Majomaniaków bym poznała:loveu: Rozważe to chyba....:lol:
Pozdrawiam!

Posted

Umka napisał(a):
moze zrobimy jakas manife pod sggw 29.03 :D
w takim układzie dziewczyny czas juz transparenty szykować i wymyslac postulaty :D:D:D

Jestem za, a nawet NIE przeciw!
Proponuję:
Wszyscy majo (!) serce dla MAJO!
Albo:
Drogi Majo, wszyscy cię kochają!

Posted

[quote name='Wiedźma']
Wszyscy majo (!) serce dla MAJO!
Albo:
Drogi Majo, wszyscy cię kochają!

ja juz rwe białe prześcieradła na transparenty:lol:
wszyscy majo (!) tak bardzo kantry zabrzmiało - super :cool3: mi sie podoba:evil_lol:
dodałabym:
Majo na prezydenta! :lol:
i czekamy na inne propozycje. w grupie siła dziewczyny:cool1:

Posted

trudno ale nic nie wiemy... a szkoda bo ten pies stal sie pewnym symbolem. ktory sie pamieta do konca zycia...zostaje chyba tylko życzyć im dużo szczescia :)
...no i zazdroscic ;)

Posted

[quote name='Umka'] ten pies stal sie pewnym symbolem. ktory sie pamieta do konca zycia...

Zgadzam sie w 100%

Myśle ze to dlatego ze czytając wątek Majo
wielokrotnie przeryczałam w swojej bezsilnośći,
a teraz jestem przeszczęśliwa że ta historia się
tak zakończyła:loveu: :multi: :multi: :multi: :loveu:
Daje nadzieje na ratowanie innych bid.

Buzia w nochalek Majo

Posted

:D śniło mi sie że są nowe informacje o Majo od nowych włscicieli...super informacje:loveu: wiec weszłam że by je przeczytac bo ze snu za bardzo nie pamietam...:stupid:
nie wiemjuz o co chodzi:mad:
p.s. zeby wysłac emaila trzeba najpierw dostac adres tego emaila:tard:

Posted

Mnie się to nie podoba:shake:
troszkę nas olewają
sorry bardzo nas olewają!:-(
Tak trudno napisać kilka słów!
Prosimy o wieści od Majoooooooooooooooooooooo!!!

Posted

Wpadam na ten wątek od czasu do czasu - też kontrolnie...;-)
Jeżeli coś wiem to piszę (tak jak o tym , że jest zdrowy i czeka go tylko wizyta kontrolna);-). Teraz nic o Majo nie wiem, ale napiszę ;-)
Nie pamiętam czy obecni właściciele są tu zalogowani...Jeżeli nie (a chyba nie), to nie wiem kto jest posądzany o "olewanie"...
Prawda jest taka , że emir ma już na głowie następne psy w ciężkim stanie, ma zaufanie do nowych właścicieli Majo i myślę, że nic złego mu się nie dzieje. Nie da się ludzi codziennie "sprawdzać", nie można ich też zmusić do zdawania codziennych relacji ( chociaż ja mam na koncie adopcję z której codziennie mam maile "sprawozdawcze"- ale to była inicjatywa nowych włacicieli). Głęboko wierzę , że nowi opiekunowie zdają sobie sprawę z wyjątkowości Majo, ale myślę , że dopadła ich codzienna rutyna ( nawet mam nadzieję, że Majo funkcjonuje, tak jakby był w tym domu od zawsze).
Ja osobiście Majmona nie spotkałam, ale wzruszyłam się bardzo patrząc na jego zdjęcia z przyjęcia na SGGW i porównując je ze zdjęciami w nowym domu na kanapie.
Podsumowując proszę wszystkich o cierpliwość i wyrozumiałość...oraz pogodzenie się z tą sytaucją , że wieści nie będą tak częste jak wtedy kiedy był w szpitalu i trwała walka o jego życie...
Ale to chyba dobrze ? :-)
Udało się tylko dzięki zaangażowaniu wielu , bardzo wielu osób...i nawet brak codziennych relacji tego nie zmieni.