Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Siemka!! a Jak Tam Nasz Kochany Majmonek?? Czy w Walentynki dostał chociaż jedną Walentynkę:laola:.....NAsz Koffany Przystojniak Napewno zebrał cały worek takich kartek...Majuś trzymaj się Ciepło Pozdrawiam Wszystkich na dogo i naszego Majmonka Gosia...

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na pewno nasz przystojniaczek ma się świetnie - niestety Emir teraz ma totalnie urwanie głowy - juz nawet do niej nie dzwonię, żeby jej nie przeszkadzać. Myslę że jak sie wszystko uspokoi to nam cos napisze.

Posted

[SIZE=2]Ja dzwoniłam chyba przed wczoraj i dowiedziałam się że Majo ma sie świetnie. Ma do dyspozycji pokój który dzieli z Bunią link do informacji o Buni:
http://fundacja-emir.org/aktualnosci/bunia.htm
śpi, je, wyleguje sie na wersalce swojej, chodzi na spacery, sika, robi kupę po prostu żyje i ma się dobrze. Krystyna stara sie trochę go utuczyć choć ciągle jest chudziutki. Majo ma fachowa opieke i czeka na konsultacje w klinice zeby sparwdzic czy noga dobrze się zrosła. Trzymamy kciuki za chłopaka i czekamy na więcej wieści o nim.
pozdrawiam

Posted

[quote name='Umka'][SIZE=2]Ja dzwoniłam chyba przed wczoraj i dowiedziałam się że Majo ma sie świetnie. Ma do dyspozycji pokój który dzieli z Bunią link do informacji o Buni:
[SIZE=3]http://fundacja-emir.org/aktualnosci/bunia.htm

śpi, je, wyleguje sie na wersalce swojej, chodzi na spacery, sika, robi kupę po prostu żyje i ma się dobrze. Krystyna stara sie trochę go utuczyć choć ciągle jest chudziutki. Majo ma fachowa opieke i czeka na konsultacje w klinice zeby sparwdzic czy noga dobrze się zrosła. Trzymamy kciuki za chłopaka i czekamy na więcej wieści o nim.
pozdrawiam

Jak samopoczucie mu dopisuje to i noga pewnie super się zrosła ;-)

Co do tuczenia to moze chłopak linie chce utrzymac ;-)

Posted

No ja wiem tylko tyle, że są to ludzie, którzy już przygarneli jednego psa od Emir więc Majmon będzie miał towarzystwo !!!
Będzie miał ogród i duuuuuuuużoooooooooo miłości!!!

Posted

no i tak powinny sie konczyc wszyskie zle historie!!!!!

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Majo na zdjeciach prezentuje sie rewelacyjnie. jest tak pieknym psem!!

pozdrowienia dla nowego domu Majo!

Posted

No jeśli tak, to historia Majo jest jak bajka.
Kochane, urocze, bestialsko skrzywdzone psisko,
znalazło dobrych ludzi, którzy uratowali mu życie, zadbali o niego jak o dziecko, wyleczyli a dobry los dał mu na koniec kochającą rodzinę i dom.
Wszystkim, którzy tak ogromnie mu pomogli i okazali tyle serca należą się ogromne podziękowania i podziw. A Majo też należy podziwiać, że nie stracił wiary w człowieka i po tym wszytskim co przeżył jest wciąż kochanym przytaulaśnym wielgaśnym pluszakiem.

Posted

[quote name='Olga132']

Jak on tu pięknie wyszedł :loveu: :loveu:
Po prostu nie mogłam uwierzyć jak przeczytałam, Boże jak się cieszę :multi: :multi: :multi:

Posted

Ja nic nie napisze bo siedzę i rycze jak wariatka...
wiedzialam o tych ludziach ale nie spodziewalam sie ze tak szybko ze wogole oni ze sie.... wiedzialam tylko ze go odwiedzają... i że są wspaniałymi ludzmi z ogromnym sercem
Nie jestem w stanie w to uwierzyć...