Goshaczek-13 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Siemka!! a Jak Tam Nasz Kochany Majmonek?? Czy w Walentynki dostał chociaż jedną Walentynkę:laola:.....NAsz Koffany Przystojniak Napewno zebrał cały worek takich kartek...Majuś trzymaj się Ciepło Pozdrawiam Wszystkich na dogo i naszego Majmonka Gosia... Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witam. Jak Majo się czuje??Jak samopoczucie po zmianie miejsca zamieszkania???Wie ktoś coś?? Quote
Olga132 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 na pewno nasz przystojniaczek ma się świetnie - niestety Emir teraz ma totalnie urwanie głowy - juz nawet do niej nie dzwonię, żeby jej nie przeszkadzać. Myslę że jak sie wszystko uspokoi to nam cos napisze. Quote
Umka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [SIZE=2]Ja dzwoniłam chyba przed wczoraj i dowiedziałam się że Majo ma sie świetnie. Ma do dyspozycji pokój który dzieli z Bunią link do informacji o Buni: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/bunia.htm śpi, je, wyleguje sie na wersalce swojej, chodzi na spacery, sika, robi kupę po prostu żyje i ma się dobrze. Krystyna stara sie trochę go utuczyć choć ciągle jest chudziutki. Majo ma fachowa opieke i czeka na konsultacje w klinice zeby sparwdzic czy noga dobrze się zrosła. Trzymamy kciuki za chłopaka i czekamy na więcej wieści o nim. pozdrawiam Quote
madziara1983 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Umka'][SIZE=2]Ja dzwoniłam chyba przed wczoraj i dowiedziałam się że Majo ma sie świetnie. Ma do dyspozycji pokój który dzieli z Bunią link do informacji o Buni: [SIZE=3]http://fundacja-emir.org/aktualnosci/bunia.htm śpi, je, wyleguje sie na wersalce swojej, chodzi na spacery, sika, robi kupę po prostu żyje i ma się dobrze. Krystyna stara sie trochę go utuczyć choć ciągle jest chudziutki. Majo ma fachowa opieke i czeka na konsultacje w klinice zeby sparwdzic czy noga dobrze się zrosła. Trzymamy kciuki za chłopaka i czekamy na więcej wieści o nim. pozdrawiam Jak samopoczucie mu dopisuje to i noga pewnie super się zrosła ;-) Co do tuczenia to moze chłopak linie chce utrzymac ;-) Quote
Umka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cotki teraz jak któras zadzwoni do Krystyny przy okazji niech spyta sie o naszego psiura :) bardzo bedziemy wdzieczni... Quote
madziara1983 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No włąśnie co taka ciszza, nikt nie ma nowych wieści o Majo??? Quote
Malibu Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dobrze by było zeby Emir sam napisał co słychać u Majo. Quote
Olga132 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 NO TO UWAGA KOCHANE CIOTECZKI OTO ZDJĘCIA MAJMONA Z NOWEGO DOMU !!! Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No proszę, kto by się spodziewał!!!!!!!!!!!!!!!! A kto został tym szczęśliwcem????????? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Toska Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 o matko !!!!:multi: :multi: :multi: więcej szczególów prosimy !!!! Quote
maciaszek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Co? Jak? Gdzie? Kiedy? Mówić drogie panie szybko, mówić !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Jaki on jest piękny :) :loveu::loveu: Quote
Olga132 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No ja wiem tylko tyle, że są to ludzie, którzy już przygarneli jednego psa od Emir więc Majmon będzie miał towarzystwo !!! Będzie miał ogród i duuuuuuuużoooooooooo miłości!!! Quote
blue.berry Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no i tak powinny sie konczyc wszyskie zle historie!!!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Majo na zdjeciach prezentuje sie rewelacyjnie. jest tak pieknym psem!! pozdrowienia dla nowego domu Majo! Quote
maciaszek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Bosko :) !!!!!!!!! No to pora na zmianę tytułu wątku i przeniesienie go :) Quote
quasimodo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No jeśli tak, to historia Majo jest jak bajka. Kochane, urocze, bestialsko skrzywdzone psisko, znalazło dobrych ludzi, którzy uratowali mu życie, zadbali o niego jak o dziecko, wyleczyli a dobry los dał mu na koniec kochającą rodzinę i dom. Wszystkim, którzy tak ogromnie mu pomogli i okazali tyle serca należą się ogromne podziękowania i podziw. A Majo też należy podziwiać, że nie stracił wiary w człowieka i po tym wszytskim co przeżył jest wciąż kochanym przytaulaśnym wielgaśnym pluszakiem. Quote
Olga132 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 i znamienne jest to, że majo ma zdjęcia na łóżku!!!! wie które miejsce w domu jest najwygodniejsze!!!!:evil_lol: Quote
blue.berry Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No Zdziwilabym Sie Gdyby Nie Mial Zdjecia Na Lozku!!!! Quote
enia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Umka Czy Ty To Widzisz????????:smilecol: Quote
Folen Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Olga132'] Jak on tu pięknie wyszedł :loveu: :loveu: Po prostu nie mogłam uwierzyć jak przeczytałam, Boże jak się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
Mośka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 JEJU :loveu: :loveu: :loveu: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Marzenia są po to by je spelniac :laola: Quote
Umka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja nic nie napisze bo siedzę i rycze jak wariatka... wiedzialam o tych ludziach ale nie spodziewalam sie ze tak szybko ze wogole oni ze sie.... wiedzialam tylko ze go odwiedzają... i że są wspaniałymi ludzmi z ogromnym sercem Nie jestem w stanie w to uwierzyć... Quote
blue.berry Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Umka - jesli ktos jest wspanialym czlowiekiem, ma wielkie serce i odwiedza Majo to przeciez tylko tak moglo sie to skonczyc :) Quote
Recommended Posts