spinka83 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jeszcze kilka dni i nie będzie sladu po przykrych przejściach!!!!!!:multi: Nasze Malęństwo zaczyna nowy,O WIELE LEPSZY okres w swoim życiu....... Majmun wyznaję zasadę:Co nas nie zabije to nas wzmocni......Tak trzymaj!!! Quote
Malibu Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Majo to pies który bardzo , bardzo dużo w swoim zyciu wycierpiał. Teraz ma być tylko kochany , przytulany , chce mieć przyjaciela i być przyjacielem na dobre i na złe do końca swoich dni. Quote
Abwarka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Zdjęcia super, jest juz mniej koscisty niż wcześniej jeszcze tylko nózka się zagoi. Miło jest patrzeć teraz na niego :multi: . Quote
zdrojka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No to wspaniale, że tak sobie dobrze radzi :loveu: Quote
quasimodo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Bardzo wzruszające te zdjęcia... Taki poczciwy pycho. Tyle wycierpiało psisko... Ale teraz juz będzie tylko lepiej! Quote
Mośka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A siikuuuuu jaki zasieg ma :crazyeye: Troszku mu sie juz przytylo :loveu: Quote
beka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Śliczny chłopak z Majmonka:). Teraz tylko kochający Pan i Pańcia ... Quote
madziara1983 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Foteczki super, Majo wygląda już znacznie lepiej i przybrało się chłopaczkowi na wadze troszku... Tylko ta głowa jeszce takapo obijana jak po wojnie,ale jak sierść odrosnie to napewno wyładnieje jeszce nasz chłopak. Quote
Olga132 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 http://www.allegro.pl/item164606873_zaglodzona_bokserka_.html Quote
Umka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 mam jeszcze jeszcze 3 zdejcia Majmona z wczorajszego dnia: Pozwoliłam sobie je wkleić: zdjecia wklejone na prosbe Malibu Quote
maciaszek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie mogę się na niego napatrzeć. Jest taki piękny i kochany :) Aż mi żal, że nie do mnie trafi... Quote
Olga132 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='maciaszek']Nie mogę się na niego napatrzeć. Jest taki piękny i kochany :) Aż mi żal, że nie do mnie trafi... A jest czego żałować….ja wczoraj wyjść od niego nie mogłam…jestem w nim zakochana do nieprzytomności! Quote
Malibu Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Majo , pies kochany pieszczoch ,przytulanka.:Dog_run: :buzi: Blue.berry , Tobie należy sie ogromny medal za te piekne zdjecia. Quote
Toska Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 piękny z niego psiak , a co dopiero będzie , jak wszystko się zagoi :loveu: i taki podobny do mojej Tosi , te piękne oczyska :loveu: zdrowiej Majmonku , zdrowiej ! znajdziemy ci najlepszy domek na świecie ! Quote
blue.berry Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Malibu - dziekuje choc cała zasługa po stornie Majo - z niego urodzony model:) a tutaj cos specjalnie dla Ciebie Quote
Mośka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Po takich zdjeciach Cioteczka Olga zazdrosną bedzie :evil_lol: Olga, wspolczuje Twojemu TZ, pewnie sie musi nasluchac o Twojej nowej milosci :lol: (ale gust masz dobry;) , Majmonek to cudo) Quote
Olga132 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale czy Wy wogóle widzicie jaki on jest piękny, mądry i.... naj, naj?!!! Quote
Malibu Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Olga. Bardzo wskazany podpis pod tym zdjeciem " Tylko mnie kochaj" Quote
blue.berry Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nie mogę się powstrzymac. jeszcze dwie foty:) Quote
maciaszek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fantastyczne zdjęcia (masz talent!) i oczywiście fantastyczny Majo :) Quote
Ania W Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Troszku za duże ale cudne! Myślę, że właśnie takie fotki powinny dostać osoby kupujące cegiełki na Allegro :-) Quote
Abwarka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jestem zamurowana:crazyeye: co za pies:iloveyou: Quote
Umka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zachwycający i cudowny ale to własnie Majmon. chyba wszystkie teraz zazdrościmy ciotce Malibu tego pyska na swoim ramieniu :) Olga chyba masz za duzą konkurencję :D Quote
Recommended Posts