jolavanzeebroeck Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Osiolek napisał(a):Mysle ze wystawic - nie wiemy ilepewnie ze wystawic! caly pobyt w szpitalu bedzie kosztowal, kolejna operacja, moze nie tylko jedna... A kazdy dzien kosztuje..... pewnie ze wystawic! Quote
jolavanzeebroeck Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [nNquote=spinka83;3049571]Czasem zastanawiam się czy ludzie z Brańska powinni mieć psy....[/quote] NA PEWNO NIE!!!!im nalezy sie edukacja co to jest pies czy kot.jakies zadupie z debilnymi ciemnotami.widac ze ich nie interesuje c bachory wrabiaja!przeciez musieli widziec ze majo jest tak maltretowany!zadennie pomogl ,bo by psinka tak nie wygladal!cholera jak mnie to dobija taka znieczulica! Quote
Toska Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Malibu']Lista osób które wpłaciły na Majo[i] 1. 23.01.07 ( anonim ) 2. 25.01.07 ( anonim ) 3. 30.01.07 ( anonim ) 4. 30.01.07 Haker11 5. 31.01.07 ( anonim ) __________________ Do 31.01.07 Wpłacono na Majo 900 zł. a to są wplaty na konto Emir ? bo ja wplacilam 22.01.07 wcale nie jako anonim ! Quote
enia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziewczyny Emir z pewnościa opisze wszystkie wpłaty, ale ma awarie komputera teraz.Cierpliwości. Kto dzis idzie do Majo? Quote
Malibu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To nie sa wpłaty na konto EMIR. To sa wpłaty które pchychodza na moje konto. Takie samo było przy zbieraniu pieniedzy na Denis. Quote
KasiaM Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witam dogomaniacy:) Czy możecie napisać jak się czuje MAJMONEK???;) Quote
Umka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Malibu']To nie sa wpłaty na konto EMIR. To sa wpłaty które pchychodza na moje konto. Takie samo było przy zbieraniu pieniedzy na Denis. Malibu wpłaca te pieniazki w klinice na Majmona. Zbieramy jak się da i wpłacamy tam gdzie nam gra: Konto Emir, allegro, Malibu, bezposrednio klinika, czy konta innych wolontariuszy...byle na Majmona:loveu: tak sobie pomyslalam ze mu prezentow brakuje:diabloti: niech nikt mnie nie zabije za ten zart:eviltong: Majmon czuje sie coraz lepiej, wiem ze ciekawiej moze by bylo napisac ze jest inaczej :pale tak nie jest. to silny pies i pokazuje z dnia na dzien ze nie w jego stylu jest sie poddac:cool1: pewnie by nas wszystkie wyprzytulał teraz :eviltong: o operacji jeszcze nic nie wiemy. cierpliwosci. Quote
Kinia781 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wklejam na prośbę Hery Czy te oczy mogą kłamać? Troszkę boli ale dam radę Quote
Malibu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dla tych co nie wiedza : Hera na bordożym forum , Malibu na dogo i molosach. Quote
madziara1983 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ennnnnnooooo Majo już wygląda prwie jak nowo narodzony!!! Co z tą aukcją???Wystawiacie??? Quote
Osiolek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [SIZE="5"]W kwestii wplat na konto Fundacji Rozmawialam z Emir, ona publicznie podaje jedynie wplaty organizacji, nie podaje nigdy nazwisk (ani imion) prywatnych osob (ze wzgledu na ochrone danych osobowych), niektorzy sobie nie zycza podania ich nazwiska, a EMIR nie ma czasu dzwonic do kazdego i o to pytac. Na poczatku kazdego miesiaca, na stronie Fundacji, w dziale "Nasi dobrodzieje" sa zsumowane wplywy i wydatki na poszczegolne psy. Jesli ktos jest zainteresowany czy jego wplata dotarla, niech napisze do Emir maila. Ale prosba - Emir ma pod swoja opieka 100 psow, jedna osobe do pomocy, czyli we dwojke musza nadazyc z tymi psami (gotowanie jedzenia, wizyty weterynaryjne itd), jazdami do szpitala, interwencjami itp. Psy w Fundacji sa codziennie wypuszczane na wybieg, to tez zajmuje czas. Emir prowadzi rowniez cala buchalterie. W tej sytuacji potwierdzanie kazdej wplaty jest niemozliwe. WYSLANE PIENIADZE ZAWSZE DOCHODZA!!!!!! Jesli ktos jest niepewny - za 5 zl dostanie u siebie w banku potwierdzenie odbioru. Czas ktory Emir musi poswiecic na potwierdzanie kazdej wplaty, odbieramy psom. Mozna zawsze wplacac "posrednikowi" (tak jak np Malibu) ktory potwierdzi kazda wplate i zsumuje, a potem wplaci na konto Fundacji lub oplaci rachunki. Bardzo prosze, rozpropagujcie to na innych watkach!!!! Quote
Toska Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ok , juz wszystko wiem :lol: -napewno kasa dotarla :lol: glaski dla dzielnego :loveu: Majmonka :loveu: -on mi bardziej tosę przypomina niż filę -pycholec zupelnie jak u mojej Tosi i te cudne oczyska :loveu: Quote
mysza11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dlaczego ja nie moge obejrzec fotek na forum - ratujcie moze ktoś wie!!!!!! Quote
spinka83 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Znam dobrze wyraz oczu Majmona z przed miesiąca.........teraz są o niebo szczęsliwsze!!!!!!!! Quote
wisela1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Na nic nie mam czasu....To już chyba starcze otępienie.... A my też chcemy coś Majmuniowi podrzucić. Gdzie konto? Nie moge znaleźć :-( Quote
wisela1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Na nic nie mam czasu....To już chyba starcze otępienie.... A my też chcemy coś Majmuniowi podrzucić. Gdzie konto? Nie moge znaleźć :-( Quote
Olga132 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='madziara1983']ennnnnnooooo Majo już wygląda prwie jak nowo narodzony!!! Co z tą aukcją???Wystawiacie??? http://www.allegro.pl/item163124618_bestialsko_okaleczony_pies_uratuj_go_.html Quote
Olga132 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziś znów byłam u Majmona. Po operacji leży w Sali głównej. Ma zdjęty na razie kołnierz, ale jak zacznie się interesować szwami to mu znów założą. Jest obolały, ale kontaktowy. Jak z nim siedziałam to cały czas trzymał mi głowę na kolanach i chciał żebym go głaskała. Majmon ładnie zachowuje czystość ( z załatwianiem się czeka aż zostanie wyprowadzony)– byłam z nim na spacerze dosłownie 5 min – załatwił swoje potrzeby i szybciutko wróciliśmy do kliniki. Byle szwy się zagoiły to będzie dobrze – pomalutku nabierze masy, odbuduje tkankę mięśniową i będzie PIĘKNY i SZCZĘŚLIWY !!! Quote
quasimodo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Olga132']Dziś znów byłam u Majmona. Po operacji leży w Sali głównej. Ma zdjęty na razie kołnierz, ale jak zacznie się interesować szwami to mu znów założą. Jest obolały, ale kontaktowy. Jak z nim siedziałam to cały czas trzymał mi głowę na kolanach i chciał żebym go głaskała. Majmon ładnie zachowuje czystość ( z załatwianiem się czeka aż zostanie wyprowadzony)– byłam z nim na spacerze dosłownie 5 min – załatwił swoje potrzeby i szybciutko wróciliśmy do kliniki. Byle szwy się zagoiły to będzie dobrze – pomalutku nabierze masy, odbuduje tkankę mięśniową i będzie PIĘKNY i SZCZĘŚLIWY !!! Jaki to wyjątkowo kochany psiaczek. I jak dobrze, że sprawy idą w dobrym kierunku. Oby w jego życiu były juz tylko dobre dni. Tyle wycierpiał... Zasługuje na wszystko, co najlepsze. Quote
emir Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='wisela1']Na nic nie mam czasu....To już chyba starcze otępienie.... A my też chcemy coś Majmuniowi podrzucić. Gdzie konto? Nie moge znaleźć :-( Fundacja EMIR konto: 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 z dopiskiem : dla Majo dziekuję EMIR Quote
blue.berry Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Olga - wybierasz sie do Majo w weekend? Quote
maciaszek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zdrowiej szybciutko. Tylu ludzi Ci pomaga, że na pewno będzie dobrze :) Majo :loveu: Quote
sisay Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy Majo ma juz swoj banerek, bo nie widzialam?.... Quote
Recommended Posts