Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Olga132 napisał(a):
ja aukcję na allegro będę wystawiała w weekend. cegiełki na allegro sa zabronione!!! przedmiotem aukcji będą zdjęcia Majo (też nie może być w opisie aukcji napisane, że będą przesyłane mailem bo to zabronione) - na ogół ludzie nie chcą aby wysyłać im zdjecia normalnie pocztą tylko proszą o przesłanie mailem
jesli chodzi o wystawienie dwóch identycznych aukcji w tym samym terminie to ja osobiscie nie mam nic przeciwko temu tylko sie zastanawiam czy to będzie wiarygode.
Jak myślicie?

Ja niestety wiem jak to jest z charytatywnymi auckjami najlepiej. Bo wystawiałam już wiele razy i walczyłam z upierdliwymi ludźmi którzy zgłaszali mnie do allegro za niezgodne z regulaminem. eheeh debili bo twierdzili ,że psy tzreba usypiac ,a my je meczymy.
Co do wystawienie kilku to tez nie ma [roblemu bo jak zbierałam dla mojego białego to inni też mi wystawiali lub udostępniali swoje konta bo mi zawiesili za aukcje charytatywne wczesniej.Ale jak chcecie.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strona Emiru nie działa od 3 w nocy - pojecia nie mam o co chodzi jak i nie wiem co sie dzieje z Majmonem!!! Ja juz nie prosze a blagam o podanie mi jakich kolwiek informacji o tym sercu naszym...

Posted

Umka napisał(a):
strona Emiru nie działa od 3 w nocy - pojecia nie mam o co chodzi jak i nie wiem co sie dzieje z Majmonem!!! Ja juz nie prosze a blagam o podanie mi jakich kolwiek informacji o tym sercu naszym...

Umka, nie denerwuj sie, Majmon nie jest w stanie krytycznym, napewno nic sie tam nagle nie dzieje.
Rozmawialam przez chwilke z EMIR, wlasnie karmila psy, gdyby cos bylo - napewno by wspomniala.
Przypuszczalnie bede dzis z nia jeszcze rozmawiac wieczorem - jesli bedzie cos niepokojacego, napisze na dogo (widac serwer poszedl na piwo ;-) )

Posted

[LEFT]Ale z kontem chyba wszystko w porządku;)? Zwrot nie przyszedł... Ja nie znam tej jeszcze fundacji, ale cos się o uszy obijało, chyba jest wiarygodna, co?
[/LEFT]

Posted

setka napisał(a):
Ale z kontem chyba wszystko w porządku;)? Zwrot nie przyszedł... Ja nie znam tej jeszcze fundacji, ale cos się o uszy obijało, chyba jest wiarygodna, co?

Konto jest jak najbardziej w porzadku, przelewalam z zagranicy :-)
Fundacja tez jak najporzadniejsza :-)

Wplywy pojawiaja sie po paru dniach w czesci "nasi dobrodzieje", ale najpierw EMIR musi odczytac ze wplynely, a potem albo jej web-master musi byc dostepny, albo ja musze miec chodzaca siec, a z tym roznie bywa. :evil_lol:

Posted

Stan Majo poprawia nieomal z godziny na godziny; pies jest w dobrym kontakcie z
otoczeniem;Rany sie goja; ogon musi zagoiæ sie samoistnie zas noga zostanie
zlozona operacyjnie. Planowany zabieg ma odbyæ siê w poniedzialek lub
wtorek. Majo zosta³ juz od³±czony od kroplówek. Dostaje natomiast w dalszym
ciagu srodki p/bólowe i antybiotyk

Posted

Osiolek napisał(a):
Stan Majo poprawia nieomal z godziny na godziny; pies jest w dobrym kontakcie z
otoczeniem;Rany sie goja; ogon musi zagoiæ sie samoistnie zas noga zostanie
zlozona operacyjnie. Planowany zabieg ma odbyæ siê w poniedzialek lub
wtorek. Majo zosta³ juz od³±czony od kroplówek. Dostaje natomiast w dalszym
ciagu srodki p/bólowe i antybiotyk

z tego calego wrazenia nie podziekowałm Ci Osiołku:oops:
wiedziałam że to dzielny pies on sie tak łatwo nie podda!

Tak sie ciesze że juz nikt na niego reki nie podnosi ani nie wystawia nogi do kopniecia...

Posted

Umka napisał(a):
z tego calego wrazenia nie podziekowałm Ci Osiołku:oops:
wiedziałam że to dzielny pies on sie tak łatwo nie podda!

Tak sie ciesze że juz nikt na niego reki nie podnosi ani nie wystawia nogi do kopniecia...

Umka, absolutnie nie ma za co :-)
Takich wiadomosci to ja chetnie na kopy :-)

Jak tylko dostane newsy od EMIR, jesli jej strona nadal nie bedzie dzialac (przypuszczalnie cos z serwerem) wkleje tutaj.