Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeklinam tych, którz mu to zrobili...Na zawsze...I oby w następnym wcieleniu podzielili ból tego psa...
Czekam na wieści...
Czy on kiedykolwiek będzie zdrowy? Co mówią lekarze? Jaka jest szansa na normalne życie dla niego?
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: Gdybym dorwała jednego skur.... z drugim... :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Jak można zrobić coś takiego??? I pomyśleć co tez wyrośnie z takich sadystów.... Mam nadzieję, że ktoś kiedyś spuści imporzadny wpier..., żeby zrozumieli, że to boli :-( :-( :-(
Majo, trzymaj się !!!

Posted

Majmon niestety jest kaleką ale żyje!
Majo ma przeogromne serce dla ludzi okazmy mu swoje,
potrzebujemy pieniedzy na opłacanie operacji i dalsze ratowanie psiaka.
Apeluje o wpłaty na konto EMIR
Konto Fundacji:
Bank Śląski O / Grodzisk Maz.
88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
z dopiskiem: na Majo

Posted

franticho napisał(a):
Jakie są koszty tych wszystkich zabiegów? Jak długo mniej więcej potrwa leczenie? Czy on kiedyś może iść do adpocji?....Oczywiście tylko do wyjątkowego domu...
Ty sie módl, żeby on przeżył....:-(

Posted

Emi, Majo i wiele innych psiaków, dlaczego tak cierpią? Nie potrafię tego zrozumieć. Wyć mi się chce!!! Wiem, że się źle nie życzy, ale nóż mi się w kieszeni otwiera. Ja bym tym paskudnym i obrzydliwym bachorom i ich rodzicom krzywdę zrobiła. Źle im życzę!!! Niech się w piekle smarzą i doznają najokrutniejszych tortur jakie tylko istnieją.
Dobrze, że jeszcze jest dobro na świecie i ja w to głęboko wierzę, są tacy ludzie jak np. Emir, Umka, Olga132, Enia i wiele innych i to dlatego ten świat się kręci.
Majo wiedz, że już żadna krzywda w życiu Ci się nie stanie. Miej wolę życia tak jak Emi.
Strasznie mi przykro.

Posted

POdejrzewam, że nie ma czlowieka na świecie, który bardziej niż ja chciałby aby ci mlodociani zwyrodnialcy odczuli co to potworny ból , cierpienie i własna bezradność!!!
Ale musimy ( na razie) działać zgodnie z prawem; w przyszlym tygodniu jadę do Brańska; montuje ekipę tv, dziennikarzy i samego diabła jesli będzie potrzeba! na spotkanie z prezydentem, wójtem ( czy jak jeszcze się ten człowiek tytułuje),do miejscowych mediów; złożę doniesienie na policjię, pójdę na spotkanie do dyrekcji gimnazjum (jest jedno) , pójdę na spotkanie z księdzem w miejscowej parafii , aby mu powiedzieć, że hoduje i rozgrzesza młodych bandytów;mam świadectwo lekarskie opisujące stan w jakim psa przyjęto w klinice
Znajdę tych zwyrodnialców
- przysięgam Wam i przysięgłam to temu kłębkowi cierpienia, które w piątek wnosiliśmy na noszach do kliniki!!!
EMIR

Posted

Brak mi słów ....Po prostu nie ogarniam swoim umysłem jak można było zrobić coś takiego. To wspaniały pies skoro po czymś takim nadal pozwala się zbliżać do siebie człowiekowi.
:-(

Posted

Jest taka prośba do osób odwiedzających Majo aby wspólnie koordynowały swoje wizytu u niego. Nie ma sensu aby 5 osób na raz do niego jeździło gdyż pies na razie potrzebuje przede wszystkim ciszy i wytchnienia. Może niech osoby wybierające sie w odwiedziny pisza na watku że jadą - wtedy pozostałe pojada innego dnia.
Jeśli wozicie puszki dla psa to podpisujecie je, że to dla konkretnego psa - to ułatwi pielęgniarzon rozeznanie w przywiezionym jedzeniu.

Posted

Tak mi żal Majo.... Tak mnie to przeraża, zasmuca i czuję się taka bezradna, że aż mi niedobrze... :( Jak można tak skrzywdzić kogokolwiek??? Jak można tak potraktować bogu ducha winną istotę? Brak mi słów...

Majo, pomogę Ci jak potrafię i jak mogę, obiecuję...

Emir, brak mi też słów uznania dla Ciebie. Jesteś wspaniałą osobą. Jesteś najlepszym dowodem na to, że jednak jeszcze warto wierzyć w człowieka. Jesteś WIELKA .
Może dzięki Tobie, te gnoje zostaną jakkolwiek ukarane (choć tak naprawdę ktoś powinien ich dorwać w ciemnej bramie i spuścić im taki łomot, że popamiętaliby do końca życia).
Czasem myślę, że nieletnich powinno się karac jak dorosłych. Tym bardziej, że w naszym kraju nikt nie zainteresuje się "wyprostowywaniem" takich degeneratów. Powinni dostać ciężkie roboty publiczne. Najlepiej w schronisku, może by coś pojęli... I ich rodzice też. I jeszcze porządna kara finansowa.

Majo, trzymaj się !!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Obyś tylko żył biedny psiaku...Mój Boże gdzie Ty jesteś?
Kary dla zwyrodnialców,chociaż czy w kraju paranoi i bezprawia jest to możliwe..
Ela

Posted

Byłam u Majomna, nie wiem co napisać , obraz nędzy i rozpaczy.........:-(
całą głowa i uszy w ranach , poszliśmy na spacer, opiekunka mówiła , że pies jest bardzo grzeczny i przyjazny do ludzi, zaniosłam puszki Royal, apetyt ma, ale to chodzący kościotrup.Mile widziane odwiedziny + dobre jakościowo puszki , wygodniej im podawać bo gotowane sie psuje, on teraz nadrabia tą głodówke wielomiesięczną chyba.......:shake:
Na spacerku nawet nawet, maszerował całkiem dziarsko, tylnia łapka w górze( czeka go kolejna operacja) zrobił siusiu wiele razy, on sie dopiero tego uczy bo to wszystko świeże i opuchnięte ma.......
mam foty spacerkowe ale wstawie wieczorkiem.
Beata byla ta sama dr. Asia co Zygiego leczyla......