Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytam i ryczę :(
Ja też mam dzieci i gdybym się dowiedziała że maczały palce w czymś takim to nogi z d.. bym powyrywała..
Prześlę datek w tygodniu..

Posted

Majo jest całkowicie wybudzony; dostaje leki p/bólowe + kroplówki+ antybiotyk; ma założony cewnik; jest bardzo, bardzo przyjacielski; zjadł łapczywie odrobinę gotowanego kurczaka z ryżem - jedzenia, które wczoraj w nocy zawieżliśmy ł ( nie mozna mu jednorazowo podać więcej bo jest po b. poważnej operacji). Lekarze dziś określaja jego stan jako poważny ale stabilny; reszta badań i b. szczegółowe informacjie w poniedziałek
EMIR

Posted

brak słów na to wszystko , poprostu brak słów !!!!!

trzymam kciuki razem z wami wszystkimi , żeby ten biedny psiak już nie cierpiał i wracał do zdrowia jak najszybciej !
Jutro rano wpłacam na konto Emir -proszę , pomóżcie i wy !!!

Posted

To straszne ze ktoś mógł zrobic taką krzywdę temu psu :shake: Nie wiem... brak mi słów :(

Dobrze że teraz są ludzie którzy się nim opiekują.

Posted

niestety zanim doczekamy sie dobrych wiadomości historia Majmona odkrywa nam coraz to okrutniejsze wydarzenia ktore miały miejsce w jego zyciu. jest dramatycznie...bardziej surowo nie można było go skarać za miłośc i wiare w człowieka...
czekamy na informacje Emir z kliniki SGGW.

Posted

Pies miał dzisiaj wyjmowane z odbytu patyki .

Sadyści i młodzi bandyci zadali mu tyle bólu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedy wreszcie beda egzekwowane kary za bestialstwo i sadyzm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy nikt z tych wyżej posadzonych tego nie widzi nie czyta?

Boże. Patrzysz i nie grzmisz.

Posted

[quote name='Malibu']Pies miał dzisiaj wyjmowane z odbytu patyki .

Kur.. :angryy: Co za sadyści. To nie są ludzie tylko chyba jakieś mutanty popromienne :angryy: :angryy: :angryy:. Ciekawe co jeszczy byliby w stanie wymyśleć. Gdyby Majmon nie został stamtąd zabrany, to pewnie za parę dni nie miałby oka itd aż zamęczyliby w końcu go na śmierć :angryy: .
Umka, Emir- dobrze, że zajęłyście się Majmonkiem :Rose:. Oby teraz tylko dochodził do zdrowia.