Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co ja mam robic jak Majmona znalesc od soboty nie moge? wiem ze to pogoda wichura straszna ale jestem troche... jak on sobie radzi do cholery?
Zaraz ide na dworzec pogadać troche z ludzmi na około a za 2-3 godziny przyjezdza Abwarka.

Posted

Abwarka przyjechala dzis ze swoim TZ a Majmona nie było. kur.... nie wiem co mam robić. pytałam sie kobiety z pizzeri na dworcu to mowi ze wczoraj rano widziała go ale juz dzis nie. ani zdjec ani domku ani Majmona!
opowiadała mi tez ze ktos go kiedys zabrał do siebie na podworko ale piesek uciekł spowrotem na dworzec(?)ta babeczka dokarmia go rano ale jak wieczorem jest szef to go przegania. ach w ktora strone ruszyć jak stoimy w miejscu???

Posted

fidelek2 napisał(a):
a może go złapali i wywieźli do schroniska??? :roll:

no nie...to już byłby pech !!! tyle miesięcy sobie chodził a teraz jak miał szanse na leczenie by go złapali....

Posted

ja bym marzyła zeby to była podusia a nie łancuch... nie zmienia to jednak faktu że Majmon potrzebuje pomocy i jesli sie odnajdzie czeka go wizyta u weterynarza... choc ze wszystkim stoje w miejscu...

Posted

Witam wszystkich mam wieści od Umki która z niewiadomych powodów ma problemy z pisaniem na dogo(brak dostępu) i może być tu tylko obserwatorem, otóż Majmonek nadal się nie znalazł ale pomoc nadal na niego czeka.Jest podejżenie że ktoś go wziął na podwórko.Miejmy nadzieję,że sprawa się wyjaśni.

Posted

Umka ma zablokowane konto - czeka na wyjaśnienia od moderatora i administratora dlaczego.....chyba coś się jej zblokowało bo raczej zbanowana nie jest:crazyeye:
to taka grzeczna dziewczynka!!