Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

No tak, nie ma sensu robienie operacji, gdy nie ma tymczasu. Może będę mogła pomóc w transporcie jak już sie znajdzie domek...oby jak najszybciej :kciuki:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Bora. Ja samochód mam i prawo jazdy, ale jeżdzić nie umiem, jeśli się nie przełame to pomoc z transportem po Białymstoku będzie potrzebna.
Dziś byłam 2 razy u Majmona. Rano majmon chyba przełamał się, jeśli chodzi o niechęć do suczek i podszedł do suki z cieczka, która szukała adoratorów na dworcu. Na 3 nogach (bo kuleje na tylnią łapę) podszedł do zgrai psów obwąchał sukę i jak to pies zaczął wylizywać jak suka okazała zainteresowanie nim to ja zaatakował. Psy rozbiegły się a on odszedł w drugą stronę. Doszłam do wniosku, że nie jest to dobry moment na karmienie Majmona czy podchodzenie do niego. Za to przed chwilą wracam od naszej Biedy spotkałam tam starsza panią która głaskała go i przyniosła z 20 kromek chleba ze smalcem :D Majmon ma skaleczony lekko zakrwawiony nos chyba wdał się w jakaś bójkę od rana może nawet i z ta sama suka która tym razem mogła nie uciec. Dałam mu papu wymiziałam i niestety musiałam go z bolącym sercem zostawić ;( ach Majmonku gdzie Twój domek?????????

Posted

Skoro Majmonek ma ochotę na suczki to dobrze jest:multi:
Na pierwszy rzut oka nie wygląda na zainteresowanego czymkolwiek.
Wierzę ,że kiedy skończą się problemy zdrowotne będzie w tak rewelacyjnej kondycji że nikt mu się nie oprze ;)

Posted

Abwarka napisał(a):
Skoro Majmonek ma ochotę na suczki to dobrze jest:multi:
Na pierwszy rzut oka nie wygląda na zainteresowanego czymkolwiek.
Wierzę ,że kiedy skończą się problemy zdrowotne będzie w tak rewelacyjnej kondycji że nikt mu się nie oprze ;)

Witaj Abwarka na dogo :lol:

Posted

Dziekuje Enia tego mi było trzeba.
dziewczyny offtopa z Majmona mi robicie? Zaraz pogonie ;)
gdzie domek gdzie????
Olga prosze nie zapomnij o wypytanie sie o naszą Biede!

Posted

potrzebujemy ludzi ktorzy zakochaja sie w Majmonie!
podnosze bo nasza Bida bardzo nisko a domek coraz dalej w takim układzie ;(
gdzie wspaniali wrażliwi ludzie????

Posted

Dziewczyny kochane wet Rybon prosi o bardzo dokladny opis stanu prącia , bo fot wyraźniejszych to pewnie nie ma?
tak to trudno stwierdzić cokolwiek......

Posted

Zobacze co sie da zrobic na jutro ze zdjeciami. jak załatwie aparat to beda. tylko towarzysza bede musiala znalesc bo sama nie bede sie bawila z Majmonem i robila fotek <zły> jak sie polozy na grzbiecie to wtedy wszystko dobrze widac. nie potrafie opisac tego prącia dziewczyny. wiecie to samo z moich opowieci ci i ja. cholera...

Posted

Umeczko czy masz już pomoc do robienia zdjęć? Ja w poniedziałek będę jechać do Bielsk więc jeśli będziesz chciała to zajadę do Ciebie i ci pomogę, aparat też mam.

Posted

Abwarko dziś pojde zrobić zdjęcia i zobaczyć jak Majmon reaguje na obroze, ale w poniedziałek przyda mi się Twoja pomoc jak najbardziej, bede wdzieczna <przytul> Postaramy się Majmona odrobaczyc i odpchlic na dobry poczatek. Zaraz idę do niego więc trzymajcie kciuki!