Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle ze skoro Azunia tak sie ucieszyla na widok swojego pana to nie miala az tak zle...:roll:

Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze w jej starym, ale chyba troszke odmienionym domku, i ze Azunia bedzie szczesliwa :) :loveu:

Ja rowniez trzymam kciuki za Azunie :p :kciuki::kciuki::kciuki:

:Rose::Rose::Rose:

Posted

a aza mieszka w bloku czy w tych starych domkach koło banku okrągłego?

tez postaram sie zwrócic na nią uwage jak bedziemy tam spacerować

bo do dogomaniackich piesków mam oko - amisia udało mi sie juz wypatrzyć dwa razy...:lol:

Posted

Z tego co wiem Azie jest dobrze, dziś moja znajoma widziała ją na spacerze z panią. Aza była spuszczona ze smyczki, ale pani cały czas za nią patrzyła i jka choc na chwilę znikneła to pani wołała ja i suczka przybiegała:)

Posted

dzisiaj ja widziałam Azunie na spacerze, była na nim z panią. Podleciała do mnie i przywitała się. powiedziałam pani dziendobry, azunia jzu nie ma ranki po sterylce. Pozatym państwpo juz naprawde o nią dbają. Jedyny minus to taki ze aza nie reaguje na imie i nie przychodzi na zawołanie, zdązyła wbiec mi do klatki, mimo ze pani ją wołała. no i odprowadziłam suczke z powrotem...

• 4 months later...
Posted

Telefonowała do mnie Elwira, Aza trafiła do schroniska. Pani ja oddała wczoraj...
Potrzebny bardzo pilnie tymczas dla niej... Nawet jeśli wezmę ja do siebie, to nie wiem jak bedzie z Lincolnem. Wiecie jaki on jest. Uprzednio nic jej nie robił ale... znacie historie z ratlerkiem.
Proszę, niech ktoś da jej dom tymczasowy...

Posted

jak to!!?? :placz: Azunia....:-(

właściciele obiecywali...miało być już dobrze...:-(

gdybym tylko mogła, zabrałabym ją do siebie choćby na tymczas, ale nie mam jak....:placz:

Posted

Biedna ta suńka , nie rozumiem jak tak można psa traktować:-( . Mam tylko nadzieje że sumienie ta kobiete tak mocno gryzło, że zadba w końcu o psinke ( choć wiem że na to bardzo mała szansa jest)

• 8 months later...