olaitomek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 o, przepraszam, pominęłam dziewczyny :razz: oczywiście one też bardzo dzielne - podjęły tak trudną decyzję i zajęły się Azą... :kciuki: Quote
AniaB Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 myśle, ze kiwi o ten całonocny dyzur przy głaskaniu chodziło:evil_lol: Quote
Camara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Aza to strasznie fajny psiak. Taki do głaskania i przytulania... i właściwie to wszystko, czego ona od życia potrzebuje... To może być psina dla starszej osoby... i psina dla fajnego dzieciaka. Wszystko jedno, byle ktoś przytulał. Niekłopotliwa grzeczna psina.. Quote
Cez Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 no to trzeba trzymac kciuki za dobry domek :) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 dokładnie Camaro, Azunia to sunia dla każdego;) Nie mogę się dodzwonić do Kasie, więc nie wiem nic o tej wizycie teraz:(, ale staram sie. Bardzo ładne zdjęcie:) Quote
kiwi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 wysłałam kasi smsem nr ludzi, ktorzy chcieli sokojnego pieska, łagodnego bo sa dzieci, moze cos z tego wyjdzie Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 No oby oby:) Trzymam kciuki:) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Rozmawiałam pprzed chwilą z Kasie. Była z małą na wizycie. Jest wszytsko dobrze. Aza się świetnie czuje;) Baraszkuje w domu i zachowuje się jakby żadnego zabiegu nie było:) Pozatym Kasia będzie jutro dzwonic do tych państwa co kiwi podałaś numer. Oby się udało:) Quote
Kasie Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 U Azy wszystko dobrze a nawet lepiej. Zapomniała o czym kolwiek chyba. I nawet nie ma problemu z mlekiem. Ukłony należą się pani weterynarz która poświęcała swój czas poza godzinami pracy na sterylizację (od 19 do 23), która z własnej kieszeni pomagała pokryc koszt leków i która wyposazyła jeszcze Azę w karmę Royala. Dziewczyny w DT tak samo ja rozpieszczają. To jest niesamowite jak w sytuacjach podbramkowych gdy wszystko wydaje się beznadzieje tak wiele ludzi pomaga. Ale przez to chyba dogomania funkcjonuje ;) DT mamy dla niej tylko do czwartku wieczorem. Proszę o pomoc. Bo co dalej? Kiwi, telefon który mi dałaś, juz nieaktualne, maja psiaka. Quote
Kasie Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Krakowianie, Aza ma DT tylko do czwartku. I co dalej? Co mam z nia zrobić? Ona się nei nadaje to hotelu, do kojca. Ona musi byc z ludźmi. Quote
kiwi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mozna ja wziac do programu w czwartekw hotelu chyba jest cos wolnego wewnatrz Quote
Kasie Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dzisiaj dostałam od olai tomek 100 zł na sterylizację Azy. Bardzo Wam (Ci) dziękujk. Quote
jotpeg Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Azunia, supersunia, szuka dobrego domu!!!! Quote
Kasie Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale tu cicho i ponuro... Czy Aza jedzie dzisiaj do Kundla? Kiwi? Mogę ja tam przywieźć i zabrać. Tylko dajcie mi znać. A jesli tak, to czy jest dal niej jakaś hostesa? Quote
kiwi Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 kundel w tym tygodniu wyjatkowo w piatek i aza jedzie ma hostesse, wiec tzreba tylko przywiezc :) Quote
Kasie Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nie mam transportu żeby zawieźć Azę do programu... Mogę ją odebrac ale nie zdąże jej zawieźć. Czy ktoś może mi pomóc? Proszę? Quote
AniaB Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 a gdzie teraz jest aza? ja jestem wprawdzie straaasznie zakatarzona, ale jak nie bedzie nikogo to pomoge... krzemionki to koło mnie... Quote
Kasie Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Aniu, Aza jest od wczoraj u mnie, w Swoszowicach. To zaraz obok Kurdwanowa. Nadal czekam na odpowiedź od Cez. Ale jeśli Ona nie da rady to nie mam jak jej wziąć. W domu są moi rodzice którzy ją wydadzą, Aza pojedzie z każdym i wszędzie, to bardzo ufny psiak. W samochodzie jest bardzo grzeczna, jeździ na przednim siedzeniu zwinięta w kłębuszek. Ja moge ją odebrać po 19 z programu. Ale na 18 nie zdąże ja przywieźć :razz: Quote
AniaB Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 kasie, chciałabym wam jakos pomóc niestety w nocy miałam temperature i leże teraz w łóżku mam nadzieje ze cez będzie miąła mozliwosć Was zawieźć bo ja niestety chyba jednak nie dam rady wstac kurcze, wczoraj lepiej sie czułam, a tu taki gips przepraszam Was, myślałam, ze to juz koniec przeziebienia:-( a to chyba srodek:-( Quote
Kasie Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No nic, trudno. Zdrowiej Aniu. I tak dzieki za cheć pomocy. Cez, odezwij się... Quote
Recommended Posts