Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aza to strasznie fajny psiak. Taki do głaskania i przytulania... i właściwie to wszystko, czego ona od życia potrzebuje...
To może być psina dla starszej osoby... i psina dla fajnego dzieciaka. Wszystko jedno, byle ktoś przytulał.
Niekłopotliwa grzeczna psina..

Posted

Rozmawiałam pprzed chwilą z Kasie. Była z małą na wizycie. Jest wszytsko dobrze. Aza się świetnie czuje;) Baraszkuje w domu i zachowuje się jakby żadnego zabiegu nie było:) Pozatym Kasia będzie jutro dzwonic do tych państwa co kiwi podałaś numer. Oby się udało:)

Posted

U Azy wszystko dobrze a nawet lepiej. Zapomniała o czym kolwiek chyba. I nawet nie ma problemu z mlekiem.
Ukłony należą się pani weterynarz która poświęcała swój czas poza godzinami pracy na sterylizację (od 19 do 23), która z własnej kieszeni pomagała pokryc koszt leków i która wyposazyła jeszcze Azę w karmę Royala.
Dziewczyny w DT tak samo ja rozpieszczają.
To jest niesamowite jak w sytuacjach podbramkowych gdy wszystko wydaje się beznadzieje tak wiele ludzi pomaga. Ale przez to chyba dogomania funkcjonuje ;)

DT mamy dla niej tylko do czwartku wieczorem. Proszę o pomoc. Bo co dalej?
Kiwi, telefon który mi dałaś, juz nieaktualne, maja psiaka.

Posted

Ale tu cicho i ponuro...
Czy Aza jedzie dzisiaj do Kundla? Kiwi?
Mogę ja tam przywieźć i zabrać. Tylko dajcie mi znać. A jesli tak, to czy jest dal niej jakaś hostesa?

Posted

Aniu, Aza jest od wczoraj u mnie, w Swoszowicach. To zaraz obok Kurdwanowa. Nadal czekam na odpowiedź od Cez. Ale jeśli Ona nie da rady to nie mam jak jej wziąć. W domu są moi rodzice którzy ją wydadzą, Aza pojedzie z każdym i wszędzie, to bardzo ufny psiak. W samochodzie jest bardzo grzeczna, jeździ na przednim siedzeniu zwinięta w kłębuszek.
Ja moge ją odebrać po 19 z programu. Ale na 18 nie zdąże ja przywieźć :razz:

Posted

kasie, chciałabym wam jakos pomóc
niestety w nocy miałam temperature i leże teraz w łóżku
mam nadzieje ze cez będzie miąła mozliwosć Was zawieźć
bo ja niestety chyba jednak nie dam rady wstac
kurcze, wczoraj lepiej sie czułam, a tu taki gips
przepraszam Was, myślałam, ze to juz koniec przeziebienia:-(
a to chyba srodek:-(