Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Mimo oporów, chyba jednak zgodzę się na tą sterylke.. Tak chyba będzie najlepiej. Ostatecznie powiem jak porozmawiam z moją matką a wróci za jakieś 30 minut, ale raczej będzie ta sterylka... Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No to już jest pewne. Suczka zostanie jak najszybciej wysterylizowana. Dziękuje za pomoc w podjęciu decyzji. Quote
jotpeg Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wiadomo, ze musialas sie zastanowic, to zrozumiale. :kciuki: Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mam hostesse dla suczki, wiec p Elwira nie musi sie martwic wystepem :) a sterylka to chyba jedyne wyjscie jakie mamy w tym momencie.. Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 jaka tam znowu pani:P mam 15 lat;) Wezmę aparat to moze jakieś ulotki, nie wiem ? Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a to ty do mnie dzwonilas! :) no to musze ci powiedziec z enie brzmialas jak pietnastka ;) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Azunia do góry:* Ja teraz wychodzę z moim małym sierściochem, a póżniej sie zobaczymy Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Aza dziś nie wystąpiła. Psiak będzie w najbliższy czwartek w "kundlu burym". Aza jest w domku tymczasowym na Kurdwanowie. Jutro wieczorem będzie miała sterylizacje. Ja i Kasie z nią pojedziemy. Jest szansa, ze aza zostanie w domu tymczasowym do piatku:) więc mamy nadzieje, że się uda. Aza dalej szuka domu. Jak pomniejsze jej zdjęcia to wstawie;) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 A o to nasza Aza: Zdjęcia zrobione z pomocą Cez;) Niestety tylko tyle zdjęć:( mała była bardzo hmm ruchliwa i na zdjęciach wyucinało jej głowe;P Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 czy dałby rade ktoś napisać jakiś ładny tekst? Jak tak to bym wydrukowala ogłoszenia i porozklejała... Quote
Cez Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ja mysle, ze ona jest taka sliczna, ze po "kundlu" zaraz znajdzie domek. Super, ze domek tymczasowy sie przedluzyl i po sterylce spokojnie dojdzie do siebie. Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 przykro mi ze na mala juz braklo miejsca... przyjechaly nieumowione dwa psy, jeden ze schroniska i jeden ze strazy.. Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No narazie jescze nic pewnego. Dokładnie dowiemy się w niedziele wieczorem co i jak. Kasie napewno napisze. Ale nie no kiwi przezyjemy;) Będzie w kolejnym i będzie dobrze:) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 do góry mała zdjęcia już są, więc może akurat ktoś się znajdzie;) Quote
Kasie Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A ja też mam kilka jej zdjeć, DT w postaci Kasi robił. Ale tez stwierdziła ze to wyzwanie. Bo Aza od jej nogi nie odchodzi... Czy ktoś umie pisac teksty do plakatów? Bo Elwira mnie znowu zmusi do redakcji. A nie jestem w tym najlepsza... I będzie kiepsko. Quote
jotpeg Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 jest naprawdę śliczna i nieduża - oby szybko znalazła dobry dom Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 heh kasie może i nie zmusze, ale jakby był ktoś chętny do napisania tekstu dla Azy to bym była wdzięczna;) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Aza już jest po sterylce, strasznie długo, to wszytsko trwalo. Z Kasie w poczeklani nas nerwy zzerały. Suczka miałaby czworaczki. Bardzo dobrze wszytrsko zniosła. Przed samym wyjściem z kliniki juz podnosiła główke, a w samochodzie chciała raz wstać. Azunia jest bardzo dzielnym psiakiem:) Suczka dostała lek przciwbólowy, przeciw zapalny, antybiotyk i cyclonamine. Jutro wieczorem Kasie ma z nią podjechać do lekarza, by zobaczyć co i jak. Trzymaj się myszko:* Quote
Hailwyn_Hailwey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 No to Azunia dobrze przeżyła noc. Dziewczyny miały przy niej dużury, bo bardzo szybko odechciało jej się spać i zaczęła brykać po domu, i musiały ją głaskać. Suczka ma apetyt i dobrze się czuje. Wieczorem jak kasie wróci z "przeglądu" napisze coś więcej. Quote
olaitomek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dobrze, że już jest po :oops: dzielna Aza, mam nadzieję, że teraz w jej życiu będzie tylko lepiej... Quote
Recommended Posts