Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aza dziś nie wystąpiła. Psiak będzie w najbliższy czwartek w "kundlu burym". Aza jest w domku tymczasowym na Kurdwanowie. Jutro wieczorem będzie miała sterylizacje. Ja i Kasie z nią pojedziemy. Jest szansa, ze aza zostanie w domu tymczasowym do piatku:) więc mamy nadzieje, że się uda. Aza dalej szuka domu. Jak pomniejsze jej zdjęcia to wstawie;)

Posted

ja mysle, ze ona jest taka sliczna, ze po "kundlu" zaraz znajdzie domek. Super, ze domek tymczasowy sie przedluzyl i po sterylce spokojnie dojdzie do siebie.

Posted

A ja też mam kilka jej zdjeć, DT w postaci Kasi robił. Ale tez stwierdziła ze to wyzwanie. Bo Aza od jej nogi nie odchodzi...

Czy ktoś umie pisac teksty do plakatów? Bo Elwira mnie znowu zmusi do redakcji. A nie jestem w tym najlepsza... I będzie kiepsko.

Posted

Aza już jest po sterylce, strasznie długo, to wszytsko trwalo. Z Kasie w poczeklani nas nerwy zzerały. Suczka miałaby czworaczki. Bardzo dobrze wszytrsko zniosła. Przed samym wyjściem z kliniki juz podnosiła główke, a w samochodzie chciała raz wstać. Azunia jest bardzo dzielnym psiakiem:) Suczka dostała lek przciwbólowy, przeciw zapalny, antybiotyk i cyclonamine. Jutro wieczorem Kasie ma z nią podjechać do lekarza, by zobaczyć co i jak.

Trzymaj się myszko:*

Posted

No to Azunia dobrze przeżyła noc. Dziewczyny miały przy niej dużury, bo bardzo szybko odechciało jej się spać i zaczęła brykać po domu, i musiały ją głaskać. Suczka ma apetyt i dobrze się czuje. Wieczorem jak kasie wróci z "przeglądu" napisze coś więcej.