Ati Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 W schronisku dla zwierząt w Słupsku przebywa młoda suczka wyżła niemieckiego. Zgodna z innymi sukami, z nachalnymi psami stawia sprawy jasno . Generalnie spokojna i niekonfliktowa. Spragniona ruchu na wolności i własnego człowieka. Zostala wlasnie wysterylizowana. Idzie zima więc DT, a najlepiej DS pilnie potrzebny. Kontakt: na ta chwile Goszka 662 036 065 SoS dla Wyzlow chce ja zabrac do pdt u stonki1125. Prosimy o deklaracje. Razem mozemy wiecej! zobaczcie jaka zgrabniacha Quote
farmerka63 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 No to jesteśmy :D Piękna dziewuszka - bez dwóch zdań ! Quote
Ati Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Sarna jest chudziutka, zdjecia nie oddaja tego, bo biala plaszczyzna na zdjeciach pogrubia, zreszta widac zeberka i kosci miednicy mam informacje , ze jest straszliwie zywiolowa, co moze sie wiazac z brakiem odpowiedniej ilosci ruchu zarezerwowalam miejsce w hotelu, a na dniach moze dowiemy sie czy sa szanse na domowy Dt Quote
farmerka63 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Pamiętam ,że na zdjęciach Zuzy też nie było aż tak bardzo widać chudości - jedynie przy odpowiednim ustawieniu aparatu... a gołym okiem to żeberka aż świeciły po oczach :( A ten domowy DT to za kasiorę ? Quote
Ati Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 raczej nie, przynajmniej w rozmowie nie wyniknal ten temat hotel 300 co jest i tak dobra cena , na proponowane przez hotele kwoty Quote
lika1771 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To ja szybko wyciagajcie i zarezerwujcie bo moze zniknac. Nie mowcie ze bierzecie na dt slupskie schronisko nie wydaje na dt(chyba ze sie zmienilo w co watpie) Quote
Ati Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 na razie poszukujemy odplatnie transportu ze Slupska do Jarocina Quote
Wendolina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Hej, tu goszka... niestety mój nick na tym forum był już zajęty... więc występuję jako Wendolina ;) Ati, dzięki za założenie wątku naszej dziewczynce. Co do słupskiego schroniska... cokolwiek się o nim pisze i mówi, ja mam super kontakt. Jeśli chodzi o wydanie naszej wyżełki na DT, nie ma problemu. Tylko ten DT musiałby być :) Korzystając z okazji, że to mój debiutancki post na dogomanii... Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą nam pomóc w sprawie!!! Quote
Ati Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Gosiu ,a kiedy ona miala sterylke, ile dni juz jest po? Quote
lika1771 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Wendolina napisał(a):Hej, tu goszka... niestety mój nick na tym forum był już zajęty... więc występuję jako Wendolina ;) Ati, dzięki za założenie wątku naszej dziewczynce. Co do słupskiego schroniska... cokolwiek się o nim pisze i mówi, ja mam super kontakt. Jeśli chodzi o wydanie naszej wyżełki na DT, nie ma problemu. Tylko ten DT musiałby być :) Korzystając z okazji, że to mój debiutancki post na dogomanii... Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą nam pomóc w sprawie!!! Jestes wolontariuszka w slupskim schronsku? To znaczy ze bez problemu mozna brac psiaki na dt? Quote
Wendolina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Nie jestem wolontariuszką w schronisku, mój kontakt ogranicza się do tego jednego konkretnego psa i na jego temat się wypowiadam (chyba że pojawią się tam inne legawce).+ Co do innych, mogę ewentualnie zapytać (masz jakiegoś na oku?)... ale telefony w schronie odbierają od każdego ;) Proponuję również nie zajmować się w tym wątku tematami pobocznymi, ewentualne pytania "okołotematowe" proszę kierować na PW. Quote
Czekunia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Hej:) tym zastanawiającym się DT jestem ja i mój TZ. Mamy już 3,5-letniego psiaka w typie wyżła i tak naprawdę już dłuższy czas rozważam opcję wzięcia jakiejś bidy na tymczas, boję się tylko, czy podołam, bo nie chciałabym dać plamy. Tak jak pisałam Ani, mój TZ poprosił o czas do namysłu do weekendu, bo wtedy tak naprawdę będziemy mieć chwilę, żeby na spokojnie, a nie w biegu, o tym porozmawiać. Jego opinia jest dla mnie równie ważna, bo ja pracuję po 9-10 godzin dziennie, więc 2 spacery należą do niego, stąd też nie chcę go naciskać, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że to tylko moja decyzja - musi sam zdecydować, czy poradzi sobie z drugim psiakiem. Mam nadzieję, że rozumiecie... Oczywiście jeśli podejmiemy decyzję na TAK, to będzie to bezpłatny DT... Quote
farmerka63 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Tanitko - nie CZEKAMY tylko CZEKUNIAMY ;) Czekuniu - wznoszę modły o pomyślny wynik obrad . Quote
Ati Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 tfu tfu tfu podnosze mialam ciekawy kontakt w sprawie suczki zobaczymy Quote
kanna Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 tanitka napisał(a):niech jej się poszczęści! :) zaklinam........... Quote
Ati Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 mam dla Sarenki transport zalatwiony na srode 21 grudnia Quote
farmerka63 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ta to skąpi wiadomości...Ale dokąd ? Stały ? Tymczasowy? Do Czekuni ? Quote
Ati Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 jezeli Czekunia podejmie decyzje na Tak to sunia pojedzie do niej a w drugim razie do hoteliku Quote
Recommended Posts