Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku dla zwierząt w Słupsku przebywa młoda suczka wyżła niemieckiego.
Zgodna z innymi sukami, z nachalnymi psami stawia sprawy jasno . Generalnie spokojna i niekonfliktowa.
Spragniona ruchu na wolności i własnego człowieka.
Zostala wlasnie wysterylizowana.
Idzie zima więc DT, a najlepiej DS pilnie potrzebny.
Kontakt: na ta chwile Goszka 662 036 065
SoS dla Wyzlow chce ja zabrac do pdt u stonki1125.
Prosimy o deklaracje. Razem mozemy wiecej!

zobaczcie jaka zgrabniacha

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarna jest chudziutka, zdjecia nie oddaja tego, bo biala plaszczyzna na zdjeciach pogrubia, zreszta widac zeberka i kosci miednicy
mam informacje , ze jest straszliwie zywiolowa, co moze sie wiazac z brakiem odpowiedniej ilosci ruchu
zarezerwowalam miejsce w hotelu, a na dniach moze dowiemy sie czy sa szanse na domowy Dt

Posted

Pamiętam ,że na zdjęciach Zuzy też nie było aż tak bardzo widać chudości - jedynie przy odpowiednim ustawieniu aparatu... a gołym okiem to żeberka aż świeciły po oczach :(

A ten domowy DT to za kasiorę ?

Posted

Hej, tu goszka... niestety mój nick na tym forum był już zajęty... więc występuję jako Wendolina ;)
Ati, dzięki za założenie wątku naszej dziewczynce.

Co do słupskiego schroniska... cokolwiek się o nim pisze i mówi, ja mam super kontakt.
Jeśli chodzi o wydanie naszej wyżełki na DT, nie ma problemu. Tylko ten DT musiałby być :)

Korzystając z okazji, że to mój debiutancki post na dogomanii... Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą nam pomóc w sprawie!!!

Posted

Wendolina napisał(a):
Hej, tu goszka... niestety mój nick na tym forum był już zajęty... więc występuję jako Wendolina ;)
Ati, dzięki za założenie wątku naszej dziewczynce.

Co do słupskiego schroniska... cokolwiek się o nim pisze i mówi, ja mam super kontakt.
Jeśli chodzi o wydanie naszej wyżełki na DT, nie ma problemu. Tylko ten DT musiałby być :)

Korzystając z okazji, że to mój debiutancki post na dogomanii... Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą nam pomóc w sprawie!!!

Jestes wolontariuszka w slupskim schronsku?
To znaczy ze bez problemu mozna brac psiaki na dt?

Posted

Nie jestem wolontariuszką w schronisku, mój kontakt ogranicza się do tego jednego konkretnego psa i na jego temat się wypowiadam (chyba że pojawią się tam inne legawce).+
Co do innych, mogę ewentualnie zapytać (masz jakiegoś na oku?)... ale telefony w schronie odbierają od każdego ;)

Proponuję również nie zajmować się w tym wątku tematami pobocznymi, ewentualne pytania "okołotematowe" proszę kierować na PW.

Posted

Hej:)
tym zastanawiającym się DT jestem ja i mój TZ.
Mamy już 3,5-letniego psiaka w typie wyżła i tak naprawdę już dłuższy czas rozważam opcję wzięcia jakiejś bidy na tymczas, boję się tylko, czy podołam, bo nie chciałabym dać plamy.
Tak jak pisałam Ani, mój TZ poprosił o czas do namysłu do weekendu, bo wtedy tak naprawdę będziemy mieć chwilę, żeby na spokojnie, a nie w biegu, o tym porozmawiać.
Jego opinia jest dla mnie równie ważna, bo ja pracuję po 9-10 godzin dziennie, więc 2 spacery należą do niego, stąd też nie chcę go naciskać, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że to tylko moja decyzja - musi sam zdecydować, czy poradzi sobie z drugim psiakiem. Mam nadzieję, że rozumiecie...
Oczywiście jeśli podejmiemy decyzję na TAK, to będzie to bezpłatny DT...