DT Iwa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Rudy wszystkiegoooooooo Najjjjj w 2012 roku:drink1: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Duzo Zdrowia dla Polarka w Nowym 2012 Roku:) pzdr. Quote
alina71 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego dobrego Mona głaski dla super przystojniaka i reszty twoich podpopiecznych też Quote
LaMonture Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Co do podawania tabletek, jeżeli kot jest z tych bardzo walczących ;) to polecam stary, sprawdzony sposób "na czyściocha" ;) Tabletkę bardzo rozdrobnić, jak najmocniej, na miazgę, po czym zmieszać z niewielką ilością wody. Robimy pastę, ale nie za gęstą, raczej konsystencja maści/kremu - zbyt gęsta może się kruszyć i samoistnie odpadać. Następnie łapiemy kociarstwo i przygotowaną mieszanką dokładnie smarujemy łapkę :diabloti: Raczej od góry, żeby kot nie strząsnął jej ani nie wytarł o podłoże :diabloti: Kota, jeżeli jest prawdziwym kotem ;), w tym momencie szlag trafi (że go tak bezczelnie usyfili :razz: ) i się umyje, grzecznie przełykając zapodaną porcję lekarstwa :diabloti: Działa idealnie, jedyny minus jest taki, że nie każdą tabletkę można rozdrabniać i mieszać z wodą. Aha, wzrok mordercy i przekleństwa mamrotane pod nosem to standardowy efekt uboczny ;) Quote
Asiaczek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 LaMonture napisał(a):Co do podawania tabletek, jeżeli kot jest z tych bardzo walczących ;) to polecam stary, sprawdzony sposób "na czyściocha" ;) Tabletkę bardzo rozdrobnić, jak najmocniej, na miazgę, po czym zmieszać z niewielką ilością wody. Robimy pastę, ale nie za gęstą, raczej konsystencja maści/kremu - zbyt gęsta może się kruszyć i samoistnie odpadać. Następnie łapiemy kociarstwo i przygotowaną mieszanką dokładnie smarujemy łapkę :diabloti: Raczej od góry, żeby kot nie strząsnął jej ani nie wytarł o podłoże :diabloti: Kota, jeżeli jest prawdziwym kotem ;), w tym momencie szlag trafi (że go tak bezczelnie usyfili :razz: ) i się umyje, grzecznie przełykając zapodaną porcję lekarstwa :diabloti: Działa idealnie, jedyny minus jest taki, że nie każdą tabletkę można rozdrabniać i mieszać z wodą. Aha, wzrok mordercy i przekleństwa mamrotane pod nosem to standardowy efekt uboczny ;) Hahaha, o tym nie pomyślałam. Ale przy moich kotach to tak naprawde nie musiałabym takiego podstępu stosowac. Mimo wszystko - dobra rada:) pzdr. Quote
shanti Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Wczoraj byli na badaniach krwi. W sobotę będą wyniki. Zobaczymy. Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Rudy się podkochuje w moim Kocitomku :loveu: a tomek łeeeeee:mad::stop::stop: on nigdy na oczy innego kota nie widział i dla niego to szok był ,śmierdzi jak on wygląda jak on coś mu nie grało i nie szczeka :diabloti: ale rudy postawa nie opuszczał go na krok :cool1::loveu: heheheeh tylko czasem się osmarkał czyżby alergie miał Quote
Mona1991 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 W sobotę rano jedziemy na pobranie krwi, bo Polar nie wytrzyma bez jedzenia. Moje uszy też... ;) Quote
DT Iwa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Rudy:calus::calus::calus::Rose: rany jak ja się stęskniłam za tobą :evil_lol: a jak ty pieknie wyciągasz się na wyrku :lol::cool1: Quote
monika55 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dobrze mu u Babci i Mony. Widać jaki zadowolony. Quote
acha44 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Witam od sierpnia syukam persa do adopcji-mam kotke wiekowa perska dama, po schronisku.Mam prosbe o kuwetkowego, lubiacego albo tolerujacego dyieci .Piekielna klawiatura y kompa mi sie popsula i nie mam wsystkich liter. Jak naprawie to opise wiecej. Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 acha44 napisał(a):Witam od sierpnia syukam persa do adopcji-mam kotke wiekowa perska dama, po schronisku.Mam prosbe o kuwetkowego, lubiacego albo tolerujacego dyieci .Piekielna klawiatura y kompa mi sie popsula i nie mam wsystkich liter. Jak naprawie to opise wiecej. wciśnij równocześnie CTRL SHIFT i się naprawi Ja to bym już takiego miziaka oddać nie umiała ;) Quote
alina71 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Temu to dobrze jaka mina podczas spania ;) Quote
shanti Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 acha44 napisał(a):Witam od sierpnia syukam persa do adopcji-mam kotke wiekowa perska dama, po schronisku.Mam prosbe o kuwetkowego, lubiacego albo tolerujacego dyieci .Piekielna klawiatura y kompa mi sie popsula i nie mam wsystkich liter. Jak naprawie to opise wiecej. Witamy! Co Mona? Drążymy temat? Czy paskuda zapuściła u Was korzenie?;) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cudne zdjęcia śpiącego persika:) Looooooooozzzzzzz..... Pzdr. Quote
monika55 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No Ty się decyduj bo inni mają ochote na pięknisia.:lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Cudne zdjęcia śpiącego persika:) Looooooooozzzzzzz..... Pzdr. widze Asiaczku że uparcie podgladasz :) Przydałby się dziewczynkom kolega do mruczenia Quote
Mona1991 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Na spokojnie... Rozmowa była. Czekamy na wyniki. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Alicja napisał(a):widze Asiaczku że uparcie podgladasz :) Przydałby się dziewczynkom kolega do mruczenia No własnie. Czekamy na efekty rozmowy:) pzdr. Quote
Recommended Posts