Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak poważnie to nie było innego wyjścia. Podwozie to było jeden wielki sfilcowany kołtun, ogon też, na zdjęciach tego nie było widać. Jak ktoś pamięta naszą spanielkę Szilę, to była podobna sytuacja.

Posted

Chciałam dobrze. Jak już stawiać zwierza na nogi, to na całego a co się będziemy patyczkować. :) Siedlisko bakterii, chodzący truposz, startuje od nowa. :) Idziemy dalej grzać zady przy kaloryferze. Brej nocki! :)

Posted

Hehehehehe ładnie :) Dzień dobry. Już posniadaniu i po kąpieli... Wracamy pod kaloryfer... Kot anioł, czego od niego więcej chcieć? :) Pomruczy i śpi... Nie broi, nie szkudnikuje... Dalej mi siedzą w głowie te dziwne kobity...

Posted

O matko jaki wkurzony kot :evil_lol:
ja jestem chora ale jak ktoś się nie boi zarazkó to ja dyche dorzucam do obroży
osobiście :diabloti: może w końcu klienci pozwolą mi wyjść z biura jak ja chce i jestem umówiona :eviltong:
podoba mi sie propozycja Shanti z tym kubraczkiem już go sobie wyobrażam :lol::lol:

Posted

Była u Bartłomieja. Dzisiaj antybiotyk i w poniedziałek. Póki co, prognozujemy, że kot przekibluje u mnie święta ;) Ogólnie, widać postępy, a kot po prostu jest kotem starszym. Właśnie zjadł, zrobił kupala (FuJ) i szuka miejsca do spania :)

Posted

Dzisiaj poznałam osobiście starszego pana kota :p. Leży sobie blisko kaloryferka, pomrukuje i świetne robi pozy ( dzisiaj miałam okazję zobaczyć co ten waryjatek wyczynia ) a jaki mięciutki!