Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejaa... Normalnie winnam Wam podziękowania, od siebie i od Brzydala :) Całą noc ładnie spał, zjadł i teraz kisi się na parapecie i myje... Mam w planach mały tuning, ale to chyba zostawie w tajemnicy na razie bo w sumie to ciężko będzie... ;) Dzięęęęę kuuuuuu jeeeeee myyyyyy!!!!!!!!! :)

Posted

Mierzwin byłaby dobrym domem dla Persika, ale musi najpierw przyjechać i go "zobaczyć", a raczej sprawdzić jak reaguje jej młodszy brat na sierść Polara.
Tomek (jej brat) ma lekką astmę i na dachowce nie reaguje, ale nie wiadomo jak na persy.

Mona Ty powinnaś ją kojarzyć, przyjechała kiedyś zobaczyć Tigera i wtedy się "spotkał" z Adorem .. :P

Posted

Musi wyjść, nie ma innej opcji ;) Gdzie nie wyjde, babcia za mną dzwoni, że kot siedzi w kuchni i drze kopare koło lodówki... -.- Dzisiaj szamał kiełbache bo moja babcia kroiła do fasolki... Masakra :D Kot, który nie chce jeść... YHY.

Posted

Faraon mało powiedziane ja jestem cała w kłakach i podrapana, pogryzione zostałyśmy :diabloti: ale przemiana super zrobiłyśmy z niego młodego LWA :eviltong: a co on sie tam wypłakał i posmakał heheeh:evil_lol:wygląda śmiesznie heheheeh:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahaha :D Czadowy :D
Teraz mógłby się nazywać Mufasa, ew. Simba :D
Gdzie przelać parę groszy na obrożę?
A, no i czy Kocio teraz nie jest trochę zawstydzony swoją gołą pupką ? :D

Posted

Łomatko, w najśmielszych snach nie przypuszczałam, że można persa obciąć na pudla:crazyeye:
:shock::mdleje:
Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Sorki, pewnie mu teraz zimno, pogrzebię za kubraczkiem. Ubierzemy go jeszcze w kożuszek z kapturkiem i będzie unikat na skalę światową.

:laola:

Żartuję, wygląda czadowo :ylsuper:

Ta mina mówi wszystko
http://img406.imageshack.us/img406/2848/dscf6587e.jpg
Ja bym się Mona na Twoim miejscu bała, to oczy mściciela :evil_lol: