kajk@ Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ale co cisza ?? Nikt nie ma telefonu do Mony ? Obraziła się czy co ? Ja nic nie rozumiem z takiej sytuacji jaka tu zapanowała. Bo jeśli sobie Mona nie życzy by się interesować Polarem to wystarczy napisać ze jest zdrów i my się tu nie będziemy musiały martwić i zastanawiać czy kot jeszcze żyje :roll: Jak dla mnie brak szacunku dla zainteresowanych :shake: Quote
szafra Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Chyba Mona zmieniła numer tel ... raczej nowego nie mamy :shake:. Quote
kajk@ Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 szafra napisał(a):Chyba Mona zmieniła numer tel ... raczej nowego nie mamy :shake:. Dziwne ... Quote
Asiaczek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Przepraszam, nie mam ani starego ani nowego telefonu do Mony. Nasza "znajomość" nie wyszła poza granice DGM.... Jezeli cos się dziej z Polarkiem, to jaki problem napisac o tym na DGM? Przeciez nikt nikogo nie zje... Ja mam jakies dziwne podejrzenia, że Polar nie żyje. Przepraszam, ale czasami takie mysli mnie ogarniają... Najpierw nagła cisza. Potem "złe samopoczucie". Teraz znowu cisza... Pzdr. Quote
kajk@ Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Asiaczek napisał(a):Przepraszam, nie mam ani starego ani nowego telefonu do Mony. Nasza "znajomość" nie wyszła poza granice DGM.... Jezeli cos się dziej z Polarkiem, to jaki problem napisac o tym na DGM? Przeciez nikt nikogo nie zje... Ja mam jakies dziwne podejrzenia, że Polar nie żyje. Przepraszam, ale czasami takie mysli mnie ogarniają... Najpierw nagła cisza. Potem "złe samopoczucie". Teraz znowu cisza... Pzdr. Dziś pomyślałam podobnie... No trudno ja mówię pass. Nie drążę... Mam jednak nadzieję że kociambur się dobrze czuje. I mam też nadzieję ze Mona wróci niedługo, bo mimo to że właściwie się nie znamy tozauważyłam że do momentu problemów Polara była bardzo aktywna. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jezeli Polarek jest juz za TM, to napiszcie o tym! Jezeli źle się czuje, choruje - napiszcie! Cokolwiek się stało z Polarkiem - napiszcie... Pzdr. Quote
lula2010 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Asiaczek napisał(a):Jezeli Polarek jest juz za TM, to napiszcie o tym! Jezeli źle się czuje, choruje - napiszcie! Cokolwiek się stało z Polarkiem - napiszcie... Pzdr. podpisuje sie pod ta prosba Quote
kajk@ Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Dowiedziałam się tylko tyle że Polar żyje i wyzdrowiał, a wątek jest do usunięcia :niewiem::niewiem::niewiem: sory ja jestem tak samo skołowanai olana jak Wy :shake: Żenada. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 A ja nie wierze, że Polarek zyje. Takie gadanie... Watek do usunięcia, pewnie, bo co? Szkoda czasu na napisanie raz w tygodniu, że jest OK? Wstawienie raz na miesiąc paru fotek...? Żałuje, że bardziej o niego nie walczylam... Pzdr. Quote
monika55 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Rozmawiałam z wetem. Jak go ostatnio widział to Polar żył. Ma problemy z nerkami, polipa w nosie, no i te zęby w okropnym stanie. Narkozy wet nie poda to i czyścic nie można. Staruszek , to i problemy są. Tyle wiem. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 A może do czyszczenia zebów dałoby się zastosować Głupiego Jasia? To nie narkoza a premedykacja... pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 a się zastanawiam, po co sztucznie podbijac watek...? Widać ewidentnie, że nikt nie chce napisać szczerze, co się dzieje z kotem. Ja mam nieodparte wrażenie, że Polar juz wącha kwiatki od spodu. Jezeli tak nie jest, to poproszę o AKTUALNE zdjęcia Polara i "wypis" informujacy, dlaczego taka cisza na watku i co się dzieje(jeżeli wogóle) z kotem. No, niech mnie ktoś przekona, że z kotem jest wsio OK. Czekamy... Pzdr. Quote
kajk@ Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja się nie wypowiadam na ten temat, powiem tylko ze mnie zapewniano ze u Polara wszysko ok, ale na oczy go nie widzaiłam. Ewidentnie watek olany, ale nie mam siły już się dopytywać bo i ja jestem olewana ciepłym moczem. :-? Quote
monika55 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Też nie wiem co się dzieje. Jak bywał u weta to coś wiedziałam, teraz wet chyba zmieniony. Skomplikowana sprawa. Tak się nie robi. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 ...a wystarczyłoby jedno zdanie na DGM: odczepcie sie od Polara... I wsio byłoby jasne. Pzdr. Quote
lula2010 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 tez mam nieodparte wrazenie ,ze cos jest nie tak ....i ,ze moze Polar juz za TM biega...sama mialam kociczke NIUNIE (TM) ,ale popielata...byla u nas od kociecia przez 11 lat ...az odeszla na raka pluc...2 lata temu...trzymam kciuki za Polara ... Quote
kajk@ Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Asiaczek napisał(a):...a wystarczyłoby jedno zdanie na DGM: odczepcie sie od Polara... I wsio byłoby jasne. Pzdr. Co by było jasne :???: Ty byś tak zrobiła ? Uspokoiło by to Ciebie ? :crazyeye: Quote
alina71 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ja bym dala spokoj kot adoptowany tydzien temu Mona mowila ze jest istnieje koniec tematu mozna by zamknac watek sa inne potrzebujace zwierzaki Quote
monika55 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Będę mieć dwa koty do adopcji od starszego pana i kompletnie nie wiem jak się zabrać. Quote
alina71 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Monika daj zdjęcia i pare słów, wrzuce na miau, OLX i jeszcze gdzieś. To starsze koty? Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 kajk@ napisał(a):Co by było jasne :???: Ty byś tak zrobiła ? Uspokoiło by to Ciebie ? :crazyeye: Oczywiscie, że nie. Ale przynajmniej tutaj, na DGM sytuacja byłaby jasna. I ludzie by wiedzieli, że info nie będzie i szlus, koniec gry. A jak ktos by jednak chciał, to by się kontaktował na PW i watek nie byłby sztucznie trzymamny przy zyciu. A tak, to oczekujemy info i zdjęć kota, a ci, którzy mogliby cokolwiek na ten temat napisac - zlewają nas totalnie. Ja za stara jestem na takie podchody... I bardzo żaluję, że nie udało mi się jednak stac właścicielką Polarka. pzdr. Quote
DT Iwa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) Asiaczek - ja się tu wypowiem POLAR ŻYJE I MA SIĘ DOBRZE często przychodzi do mojego kota (TOMKA) wiec nie jest za TM mieszkam 2 pietra wyżej jak Mona, wiec wystarczy zapytać mnie ale nie rozumie takiego podejścia do sprawy kajk@- nie gniewaj się ale rozmawiałam z tobą i ci powiedziałam że Polar ma się dobrze, i Mona również pisała że kot zostaje na DT do końca jeśli bedzie za TM to na pewno się o tym dowiecie. A właścicielką Polara jest Mona i jej Babcia. I to również było jasne. lula2010- masz złe wrażenie. Mona przywiozła fotki polara na schronisko pod koniec pracy. Iwonka go widziała na fotkach. kajk@- Na dogo możesz wszytko napisać dlaczego nie zapytasz Mony na schronisku ostatnio się widziałyscie i ani słowem sie nie odezwałaś co u Polara Edited May 7, 2012 by DT Iwa Quote
Recommended Posts