Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wet mówi że zobaczymy da mu lekarstwo i będziemy widzieć co dalej :roll::roll: a Rudy obrażony na cały świat z transportera nie wyszedł jak byłyśmy w odwiedzinach na schronie Inez się wyszalała z jednym z piesków a ten siedział i pociągał ino nosem:roll:

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty się Rudy ciesz że nie masz hemoroidów, bo wiesz gdzie by ci grzebały;)
Zajrzałam do tego transporterka, ale jak na mnie spojrzał z taką pogardą "gdzie babo nos pchasz, wypad" to mi się poufałości odechciało.

Posted

Polar ma charakter, a jego mina... BEZCENNE :) Kot ma prawdopodobnie polipy w nosie, a nie mają takiego sprzętu, żeby mu w kinol zajrzeć, niestety. Jest już za stary na operacje, jest to ryzykowne, ale kroić kotu połowe łba, też bez sensu... Jednakowoż, po drugim zastrzyku, jak ręką odjął... Jeden wielki wrzask, bo kicia głodna... Drapanie w drzwi, bo ja chce tam wejść... Siedzenie na stole, blacie, meblach, oknie bo tu mi dobrze... Zdrów jak ryba... Ja mówiłam, on jest uzależniony od strzykawek :) Ale i tak, paskuda nauczyła się spać przy mojej głowie na swojej prezesowskiej podusi... Coś mnie budzi... Co do hu.......... Otwieram oczy, wielki puch. Kita Polara na mojej mordzie :):):)

Posted

On sam wszysko wykradł babce jak to prezes ma pilota on rządzi jak to w filmie babka oddaj moją zmieniarke a babka do Rudego nie bo serial oglądam heheheeheh:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

witam,sliczny persiak:-)wiem ,bo przez 11-lat mialam popielata persice Niunie(TM),tylko nie byla az tak "plaskata";one maja cudowne charaktery,ale sa tez "charakterne",moja "rzadzila"babcia TTB i nami:-)

Posted

faktycznie-moze niebieska-nie znam sie na kocich kolorach:-)jest na fotkach razem z astka i bulwami fr na watku...moje bulwy i nie tylko bulwy...;byla z nami az lub (jak dla nas)tylko 11-lat:( odeszla za TM na raka pluc....

Posted

11-lat...dla mnie malo...bardzo malo...czasem czuje ,ze wskoczyla na lozko i kladzie lepeczek mi na szyje....ze kopie w kuwecie...i takie tam...wet,my wszyscy myslelismy ,ze ma zapalenie krtani(kaszlala i chrypiala mimo lekow i antybiotykow);rtg pokazalo ,ze guz w plucach jest tak duzy ,ze nie widac serca....wet dawal 3 mies przy lekach,odeszla (pomoglismy jej) tydzien po diagnozie,kiedy z prawie 6kg kotki zrobila sie 2kg,przestala jesc,robic toalete i zaczela sie dusic...

Posted

Najważniejsze by zwierzaki nie cierpiały. Śmierci nie da się zapobiec, ale możemy sprawić żeby za życia były szczęśliwsze. Nie wiem czy dość jasno się wyraziłam, ale wiecie co mam na myśli.

Posted

heheheeheh stoimy na klatce z Olą i polarem i tak patrze patrze olka co ty masz na kołnierzyku a ta patrzy a to glut polar Paskudooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Polarowy glut ....wesoło tam !!!!:evil_lol::evil_lol: Tak, to szczęście i najlepsze chwile na koniec życia (choćby krótkie) dla nich najważniejsze i najpiękniejsze !