DT Iwa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Wet mówi że zobaczymy da mu lekarstwo i będziemy widzieć co dalej :roll::roll: a Rudy obrażony na cały świat z transportera nie wyszedł jak byłyśmy w odwiedzinach na schronie Inez się wyszalała z jednym z piesków a ten siedział i pociągał ino nosem:roll: Quote
monika55 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Grzebiecie mu w nosie.:evil_lol: To się i obraził. A co. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 monika55 napisał(a):Grzebiecie mu w nosie.:evil_lol: To się i obraził. A co. Moje by się pewnie tez obraziły, hahaha... pzdr. Quote
shanti Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ty się Rudy ciesz że nie masz hemoroidów, bo wiesz gdzie by ci grzebały;) Zajrzałam do tego transporterka, ale jak na mnie spojrzał z taką pogardą "gdzie babo nos pchasz, wypad" to mi się poufałości odechciało. Quote
Mona1991 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Polar ma charakter, a jego mina... BEZCENNE :) Kot ma prawdopodobnie polipy w nosie, a nie mają takiego sprzętu, żeby mu w kinol zajrzeć, niestety. Jest już za stary na operacje, jest to ryzykowne, ale kroić kotu połowe łba, też bez sensu... Jednakowoż, po drugim zastrzyku, jak ręką odjął... Jeden wielki wrzask, bo kicia głodna... Drapanie w drzwi, bo ja chce tam wejść... Siedzenie na stole, blacie, meblach, oknie bo tu mi dobrze... Zdrów jak ryba... Ja mówiłam, on jest uzależniony od strzykawek :) Ale i tak, paskuda nauczyła się spać przy mojej głowie na swojej prezesowskiej podusi... Coś mnie budzi... Co do hu.......... Otwieram oczy, wielki puch. Kita Polara na mojej mordzie :):):) Quote
shanti Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak go nie kochać? Quote
szafra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Musisz mu zasponsorować PREZESOWSKI FOTEL !!!!! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ...i wszystko prezesowskie:) Kanapa, fotel, biurko, parapet, miseczkę itp... pzdr. Quote
DT Iwa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 On sam wszysko wykradł babce jak to prezes ma pilota on rządzi jak to w filmie babka oddaj moją zmieniarke a babka do Rudego nie bo serial oglądam heheheeheh:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
lula2010 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 witam,sliczny persiak:-)wiem ,bo przez 11-lat mialam popielata persice Niunie(TM),tylko nie byla az tak "plaskata";one maja cudowne charaktery,ale sa tez "charakterne",moja "rzadzila"babcia TTB i nami:-) Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Popielata czyli jaka...? Bo takiego kolorku w persach nie znam... Może niebieska? pzdr. Quote
lula2010 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 faktycznie-moze niebieska-nie znam sie na kocich kolorach:-)jest na fotkach razem z astka i bulwami fr na watku...moje bulwy i nie tylko bulwy...;byla z nami az lub (jak dla nas)tylko 11-lat:( odeszla za TM na raka pluc.... Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 11 lat to i tak dobrze, a rak nie wybiera.. U mnie z 7 persów zostały tylko 2 kociczki... niestety... Pzdr. Quote
lula2010 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 11-lat...dla mnie malo...bardzo malo...czasem czuje ,ze wskoczyla na lozko i kladzie lepeczek mi na szyje....ze kopie w kuwecie...i takie tam...wet,my wszyscy myslelismy ,ze ma zapalenie krtani(kaszlala i chrypiala mimo lekow i antybiotykow);rtg pokazalo ,ze guz w plucach jest tak duzy ,ze nie widac serca....wet dawal 3 mies przy lekach,odeszla (pomoglismy jej) tydzien po diagnozie,kiedy z prawie 6kg kotki zrobila sie 2kg,przestala jesc,robic toalete i zaczela sie dusic... Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja tez pomoglam kilku moim zwierzętom odejść.... czasami trzeba... zdr. Quote
Mona1991 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Takie jest życie. I tego nie zmienimy... Smutne, ale prawdziwe. Quote
DT Iwa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Olek inaczej sie mówi inaczej to przechodzi dobrze o tym obie wiemy :-( Quote
shanti Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Najważniejsze by zwierzaki nie cierpiały. Śmierci nie da się zapobiec, ale możemy sprawić żeby za życia były szczęśliwsze. Nie wiem czy dość jasno się wyraziłam, ale wiecie co mam na myśli. Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 przed chwila obejrzalam filmik z Polarem w roli glownej:-)cuudne kocisko a jaki aktor ;-) i jak sie bawi:-) Quote
DT Iwa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 heheheeheh stoimy na klatce z Olą i polarem i tak patrze patrze olka co ty masz na kołnierzyku a ta patrzy a to glut polar Paskudooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
szafra Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Polarowy glut ....wesoło tam !!!!:evil_lol::evil_lol: Tak, to szczęście i najlepsze chwile na koniec życia (choćby krótkie) dla nich najważniejsze i najpiękniejsze ! Quote
DT Iwa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Rozkecił się Rudy na maksa:lol::lol::lol::diabloti: Quote
Mona1991 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ej, Marta, nie wganiaj mi Polara do grobu! :) On jeszcze i mnie przeżyje skubany jeden :) Rozkręca się to mało powiedziane... A taki spokojny kot miał być... :) Quote
Recommended Posts