DT Iwa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Uczeń przerasta mistrza Polar rządzi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
shanti Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 To masz Mona przerąbane, z Babcią i Polarem nie wygrasz. Widzę że tworzą zwarty front :evil_lol: Quote
Mona1991 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Heh... Polar siedzi na stole... -.- Koło mojej babci... Padnie z nimi... Wrzuce zdjęcia jak się tam wpakował pierwszy raz, ale pod wieczór ;) Quote
shanti Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Piękny bibelot na stolik :evil_lol: Patrzcie i podziwiajcie. Quote
joanka40 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja tak czułam, że Babcia Polarka nie odda...bardzo się cieszę, że oni tacy szczęśliwi... Quote
Mona1991 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Wszyscy wstają... A Polar koło kaloryfera, kołami do góry i chrapie w najlepsze... :) Pocieszające :) Teraz się obudził i drze wrota, bo przecież kicia głodna... :) Quote
DT Iwa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Polar zły Ola go ubrała w sweterek i protestował nawet nie popatrzał mi w oczy wczoraj było mu wstyd heheheh:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Takich opowieści można sluchac w nieskończoność:) pzdr. Quote
szafra Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 DT Iwa napisał(a):Polar zły Ola go ubrała w sweterek i protestował nawet nie popatrzał mi w oczy wczoraj było mu wstyd heheheh:evil_lol: Wcale mu się nie dziwię ... no wstyd przecież jak nic !!!! I to jeszcze przy obcych ... Quote
shanti Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Wstyd nie wstyd, ale cieplej ;) A Polar to się na wszystko obraża, taki już typ.:lol: Quote
DT Iwa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Mały łobuziak jak mu gadałam "no co ty nie wstydz się masz piekny sweterek" to mnie pacnoł łapą że :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mad: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bo to facet i nie wie, w czym mu ładnie;) pzdr. Quote
DT Iwa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Rudyyyyyy:cool3::cool3::cool3::diabloti: ty łobuzie oboje już się zadomowiły, z babką pakt diabelski podpisali Olka jest bez szans Rudy jak Rudy ale z babką zadzierać przy takiej obstawie Babka przodem Rudy z zasmarkanym nosem za nią i Żwiras bez zębów heheheheh:-o Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 DT Iwa napisał(a):Rudyyyyyy:cool3::cool3::cool3::diabloti: ty łobuzie oboje już się zadomowiły, z babką pakt diabelski podpisali Olka jest bez szans Rudy jak Rudy ale z babką zadzierać przy takiej obstawie Babka przodem Rudy z zasmarkanym nosem za nią i Żwiras bez zębów heheheheh:-o Dobre:) Pzdr. Quote
shanti Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Wyrazy współczucia Mona :evil_lol: Quote
Mona1991 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Polar jedzie dzisiaj do weta. Wczoraj wróciłam z pracy, z nosa krew... Bartek musi mu zajrzeć do tego kinola......... A było dobrze :( Quote
Asiaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Krew z nosa...? zupelnie nie mam pojęcia, co to może byc... Zaciskam, aby nie było to nic groźnego... Pzdr. Quote
shanti Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Mona mówiła że to podobno polipy i że w jego wieku lepiej tego nie ruszać, ale jak zwykle latałam po schronie jak kot z pęcherzem, może coś pokręciłam. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mona1991 napisał(a):Polar jedzie dzisiaj do weta. Wczoraj wróciłam z pracy, z nosa krew... Bartek musi mu zajrzeć do tego kinola......... A było dobrze :( Czyli to jednak polipy? Czy cos innego? Co powiedział wet? pzdr. Quote
Recommended Posts