Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś na wątrobę. Bartek powiedział że jak wyniki są w porządku to w sumie nie musi... Może pokombinujemy coś z seniorem? Wstyd, ale nie miałam czasu pogrzebać więcej... Za dużo spraw się sypło na raz. Przepraszam.

Posted

Ty paskudo, bo będziesz suche mamlał :evil_lol:

To Mona dowiedz się przy najbliższej okazji. Skoro nie ma RC hepatic w saszetkach ani puszkach, to może właśnie coś z tych.

Posted

Rudy się rozkręca :cool1::razz: jutro bedą kwiotki na oknie zaliczone :eviltong::diabloti: Dobranoc Rudy idę spać bo ledwo na oczy widzę :roll: Nie wiem jak Olek ale ja to te plakaty w śnie bedę jeszcze rozwieszać :eviltong:

Posted

Rudy jest w zmowie ze Żwirkiem :):):) Jak Żwirek chce siku, to Polar przychodzi i mnie całuje... Dzisiaj mi cmoka sprzedał to myślałam, że z łóżka spadne tak sie wystraszyłam tej płaskiej gębuli... :saeek: Kochanej płaskiej gębuli... :cooldevi:

Posted

Bartek stwierdził, że skoro wyniki są dobre i kot jest zdrowy wystarczy mu senior, ale jeżeli chodzi o karme weterynaryjną, to jesteśmy puszczone z torbami bo kolega nie je chrupek. Wyjście dość ciekawe Animonde Senior. Tabletki dostaje, magiczny płyn z butli też.

Teraz czas na działanie. Jak widzę tylko Asiaczek interesuje się Polarem. Reszta chcących adoptować gdzieś się zmyła... Poczekam jeszcze na dalszy rozwój wydarzeń. Teraz pytanie. Czy Asiaczku jesteś dalej zainteresowana ewentualną adopcją i kosztami związanymi z możliwym dalszym leczeniem w razie W?

Posted

Ej, my siedzimy na dogo codziennie, inni sporadycznie. Acha44 była ostatnio na dogo 13 stycznia, wiec może nie wie co się dzieje. Może do niej napisać PW?
A Mierzwin to Ania zapyta, bo ją zna.

Asiaczku, a jak byłoby w Twoim przypadku z transportem?

Posted

Mona1991 napisał(a):
Napisze do Ani i do Achy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Właśnie moje wyro zostało po raz kolejny obsmarkane... heee... :)

Ola jest jeszcze coś w domu co nie jest za kichane hihihihihihihi

A ja tam u góry na pisałam celowoooo dla Żartuuuu:lol::evil_lol::cool3: że nikt Rudego nie chce wiem że zara będzie bummmmm :cool3::cool3:

Posted

Tak jak mówiłam, trzeba się liczyć z ewentualnymi kosztami leczenia, z podawaniem tabletek, jego czyszczeniem itd itd... To musi być poważna i przemyślana decyzja. I jeszcze jedno... Ja bym chciała się z nim widzieć jeśli jest możliwość...

Posted

To mierzwin house to jedyna opcja czy ktoś jeszcze walczy ? No widywać jak co to go możesz codziennie :)
Ja też mam jorkera ^^ i kot MUSI być zdrowy bo moja Lusi w zimę jest delikatna pod względem łapania chorób i nie chce potem walczyć z zarazami :P