Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Wet mówił ze jest duża poprawa.
Mona masz może zdjęcia kudłaczka, który siedzi z Miśkiem?

U Mony na blogu jest jako FREDZIO! Jeżeli to ten psiak !
Dzisiaj byłam z Bonesem u P. Bartka - powiedział, że z kotem już jest ok - wszystkie wyniki są dobre !!!!

Posted

Nie oddam kota, dopóki nie będę miała pewności, że wszystko jest w porządku. Kazali dokończyć listek, i czekać co dalej... A co będzie jak dalej będzie źle? Nie chcą mu dać narkozy, boją się, że się nie obudzi bo nie mają pewności ile ma lat... Nie ma szczepień... Nie myślcie sobie, że chce go trzymać Bóg wie ile. Ja też wiem, jaka rola DT. Nie oddam, dopóki nie będę miała gwarancji, że kot jest w pełni sił i pójdzie do porządnego domu. Nie chce, żeby znów wrócił pod pretekstem, że on tylko do piachu się nadaje, zaniedbany, wykończony... Nie Polar. Przepraszam.

Posted

Mona1991 napisał(a):
Nie oddam kota, dopóki nie będę miała pewności, że wszystko jest w porządku. Kazali dokończyć listek, i czekać co dalej... A co będzie jak dalej będzie źle? Nie chcą mu dać narkozy, boją się, że się nie obudzi bo nie mają pewności ile ma lat... Nie ma szczepień... Nie myślcie sobie, że chce go trzymać Bóg wie ile. Ja też wiem, jaka rola DT. Nie oddam, dopóki nie będę miała gwarancji, że kot jest w pełni sił i pójdzie do porządnego domu. Nie chce, żeby znów wrócił pod pretekstem, że on tylko do piachu się nadaje, zaniedbany, wykończony... Nie Polar. Przepraszam.

A konkretnie to jakie tbl. dostaje Polarek? I na co one sa?

pzdr.

Posted

Zapomniałam... Polarowi odbija od wczoraj... Lata po całej chałupie w te i na zod i czeka kto pierwszy usiądzie, żeby na kolana się wpakować :) Szkudnik się robi powoli... Ale to dobry znak, kolejny :)

Posted

Mona1991 napisał(a):
Zapomniałam... Polarowi odbija od wczoraj... Lata po całej chałupie w te i na zod i czeka kto pierwszy usiądzie, żeby na kolana się wpakować :) Szkudnik się robi powoli... Ale to dobry znak, kolejny :)

Hahaha, ale dobrze, że nie lata cały dzięń, bo wt4edy rzeczywiscie można dostać szału;)

pzdr.

Posted

Nie było poprawy. Pojechałam znów do Bartka, tak jak kazali. Kolejne badanie krwi, ale wyszło w porządku. Pani Krysia doda skany. Trochę zjadł ale niewiele... Siedzi babci na kolanach i narzeka. Czekamy na rozwój wydarzeń.

Posted

Kłaczków to on nie ma za dużo do wylizywania... Po zastrzyku zaczął jeść i pić. :) Znów paskudzi. Jutro i pojutrze kolejne. Właśnie obsmarkał mi ciuchy w szafie, bo zostawiłam otwartą... -.- Kocham tego kota :)