Nestor2002 Posted February 15, 2003 Posted February 15, 2003 PRzepraszam ze z takim opoznieniem , ale dopiero teraz wszedlem na forum, a wiec tak drivery do twojego scanera wladowalem tutaj http://servicegsm.net/drv/p30_ennt_ColoradoD600_XP.exe Musza dzialac :) 8) Pozdrowienia Quote
Nat Posted February 16, 2003 Posted February 16, 2003 Aqua jak Aqua ale kot to dopiero rosnie, niedlugo juz ja przegoni! :wink: Quote
basia Posted February 17, 2003 Author Posted February 17, 2003 Hej! Hej! Byliśmy wczoraj u mike'a!!! Ale było super!!! Zapieliśmy psy do sanek i dalej w drogę. Ach, jak się pysie psie śmiały :laola: Quote
Nat Posted February 17, 2003 Posted February 17, 2003 nestor2002 dziala! :) po stokroc dzieki :) jeszcze brakuje sterownikow do mojej przedpotopowej nagrywarki i juz wszystko bedzie chodzilo jak na starym systemie :wink: u mnie narazie troszke brakuje sniegu do nart z mloda.. :( Quote
Nat Posted February 17, 2003 Posted February 17, 2003 Aga a moze wybierzesz sie na Mistrzostwa (zaprzegi) do Jakuszyc (granica pol-czesk.) w marcu? tam pewnie bedzie troche dogomaniakow (taka mam nadzieje! : ) Quote
Dolphine Posted February 17, 2003 Posted February 17, 2003 a na wystawe do Katowic nikt sie nie wybiera? Quote
basia Posted February 18, 2003 Author Posted February 18, 2003 TAJRAGA!!! Katowice to nie tak daleko, przyjeżdźaj do Bielska i przyłączaj się do nas!!! A w Katowicach na wystawie ja będę na 100% :) Quote
PaYooK Posted February 18, 2003 Posted February 18, 2003 ELO!!! ja sie zjawie w marcu w jakuszycach :) Quote
Agnieszka_ Posted February 18, 2003 Posted February 18, 2003 Jedzie ktoś w ten weekend na zawody do Terchowej na Słowację ? Quote
tj Posted February 18, 2003 Posted February 18, 2003 ja sie wybieralem ale wypadla mi przeprowadzka na ten weekend . niestety nie jade Quote
Nat Posted February 20, 2003 Posted February 20, 2003 fajne :wink: :wink: :wink: ps. to fotomontaz of cousre (I hope : P Quote
basia Posted February 21, 2003 Author Posted February 21, 2003 Nat, to niestety nie fotomontaż :cry: W dużych (w mniejszych pewnie też) kennelach na zachodzie to normalne praktyki i to nie tylko w przypadku husky. Czytałam kiedyś o bieżniech dla amstafóf i wyżłów itd. To bardzo przygnębiające, bo to prawie jak z tym bieganiem za samochodem :x Quote
basia Posted February 21, 2003 Author Posted February 21, 2003 U mnie dzisiaj wcale nie jest tak super :cry: Jestem chora i czuje się okropnie. Oby to szybko minęło :cry: :cry: Quote
Nat Posted February 21, 2003 Posted February 21, 2003 basiu wiem co czujesz bo ja tez jestem chora :( co do biezni: to sie przeciez w glowie nie miesci :x Quote
szybszy_od_dylizansu Posted February 21, 2003 Posted February 21, 2003 Dlaczego nie mieści się? Ludzie biegają na bieżniach , konie na karuzelach to dlaczego husky nie moga? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted February 21, 2003 Posted February 21, 2003 Kiedyś widziałem film na National Geographic o niewidomej dziewczynie która startowała w wyścigach psich zaprzęgów. Miała ona kilkadziesiąt psów i część z nich właśnie biegała wkoło na karuzeli podobnej do tej na której biegają też konie . Wcale nie wyglądały na nieszczęśliwe . A to zjdęcie z bieżnią uważam że jest żartem . Quote
Ruffikuss Posted February 21, 2003 Posted February 21, 2003 Payooku to się pewnie spotkamy w Jakuszycach. Ja też się tam wybieram, wprawdzie tylko jako oglądacz, bo mojej dożycy nie zmuszę do ganiania :D ale blisko do Czech i na psiaki popatrzeć super sprawa. Tylko żeby śnieg był, bo na razie wszystko się topi... Quote
Nat Posted February 21, 2003 Posted February 21, 2003 Ruffikus chyba nie ten temat :) btw - w Jakuszycach jak narazie nic sie nie topi :D Quote
basia Posted February 22, 2003 Author Posted February 22, 2003 Szybszy; no niby nic dziwnego z ta bieżnią, ale dla mnie to widok jest porażający, podobnie jak było z pamiętnymi husky na szybieniczkach. Wydaje mi się, że to im poprostu ubliża. Patrząc z drugiej strony jest to jakaś forma treningu i możliwość wybiegania się psa (szkoda, że bez obciążenia) i jeżeli jest to tylko dorywcze a poza tym pies biega w terenia, że tak powiem, myśle, że wszystko jest O.K. Quote
szybszy_od_dylizansu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Według mnie bieganie jest naturalne dla husky a szubienica nie służy psom tylko ich właścicielom . Trening na bieżni jest dużo przyjemniejszy dla psów niz postój na szubienicy . Quote
basia Posted February 22, 2003 Author Posted February 22, 2003 Jasne, że tak! Tylko... ani jedno, ani drugie specjalnie mnie nie przekonuje. Szubienica, bo wygodnie, a bieżnie, bo co? Nie chce się ruszać właścicielowi tyłka??? Sama nie wiem... Nie chce nikogo tłumaczyć, ani też obrażać... :-? Quote
PaYooK Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 ELO!!! hmmm na ten temat sa rozne zdania wiec powiem tak: jest lato 30 stopni husky nie biega w takich tmperaturach... a wiec bieznia jest pomyslem na treningi latem tylko musisz miec pomieszczenie gdzie jest ujemna temperatura... i tak psiak trenuje caly rok :) Quote
Recommended Posts