Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie, ale u mnie dzisiaj jest super!!!

Już jest ze 30 cm świeżego puchu i ciągle sypie! :D Pies wariuje ze szczęścia i tak ładnie się złożyło, że właśnie od wczoraj jestem właścicielką sań!!! Jej, ale jest wspaniale!!!!! :D :D :D

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia, Basia!!! jakich sań?!? :angel:

Napisz coś wiecej....

A śnieg jest suuper, muszę tylko w kojcu psom odśnieżyć, bo jak sobie ubiją, to siatka będzie za nisko... :-?

Posted

Basiu - ale z ciebie szczesciara, moje gratulacje, no no no...taki zakup, napisz cos wiecej....jak na to sie zapatruje Ceik?

Aha, skoro sie chwalimy to ja tez! Conor dostal wczoraj swoje pierwsze w zyciu szelki....ale jest w nich piekny i powazny, sa takie zolciutkie z czarnym polarkiem....i wczoraj zaliczylismy pierwsze bieganie z sankami, a na sankach moj 6 letni syn (ok.20kg) zabawa byla ze ho ho, tylko potem psicho spalo cale popoludnie. Conor przebiegl jakies 2-2,5 km i mial dosc, ja zreszta tez, bo musialam biec obok niego, inaczej pies staje, wacha wszystko w kolo i zbiera smiecie :). A przy okazji pytanie:

Conor 16 stycznia konczy 6 miesiecy, czy i jak czesto i na jakie dystanse mozna mu do biegania doczepiac jakies obciazenie? Bede bardzo wdzieczna za jakies podpowiedzi.

Posted

Ojej, jestem taka podekscytowana, że nie mogłam już wytrzymać i musiałam się pochwalić :P

Sanie kupiłam z Czech. Używane, więc tym bardziej dla mnie cenne :D, no bo z pewną historią, no nie? :wink:

Ceikowi baaardzo się podobają. Choć jest sam, bardzo się starał i z takim śmiejącym pyszczkiem, ciągnął mnie kawałek. Ale było odlotowo!!! A jak zaczęłam się odpychać to już w ogóle nie mogłam go zatrzymać, poprostu lecieliśmy jak na skrzydłach :angel:

Posted

Moja Aqua ciagnie mnie na nartach (narazie normalnie trzymam linke w reku i narty zjazdowe, ale przystawiam sie powoli do skijouringu) i jak ma na pierwszym odcinku (2 km) sile to nie ma problemu, biegnie sama, choc wiem, ze z innym psem biegla by jeszcze chetniej i szybciej :)

Dolphine, moja taktyka zachecajaca jest taka, ze ciagle z tylu krzycze do niej "dawaj, dawaj!! szybciej !! " itp.. ciagle slyszy moj zachecajacy glos. Nie przezwyczajaj Conora, ze jestes obok niego. Staraj sie byc z tylu. Przezwyczajaj go, ze ciebie ma ciagnac, a nie sie z toba scigac :)

Posted

Nat, bardzo trafna rada :lol:

Dzisiaj już byliśmy na sankach eghmmm... znaczy na saniach :wink:

Ceik jakoś mniej entuzjastycznie ciągnął, no ale jednak ciągnął. Oj, przydałby się drugi haszczak, żeby pomóc Ceikowi, przydał.... :(

Posted

ELO!!!

u mnie snieg lezy od zesżłego piatku nie jest to zawrotna ilosc ale na saniach juz moge jezdzic :) brakuje mi zeszło rocznej zimy kiedy sniegu bylo poddostatkiiem....... 8)

Posted

Basiu to na co czekasz, musisz Ceikowi szybciutko nabyc towarzyszke/towarzysza i dopiero wtedy bedziecie mieli zabawe....raj na ziemi :) Nie masz niebawem jakiejs okazji - urodziny czy cos? jakas rocznica? namowilabys druga polowe na prezent :) o! juz wiem niedlugo dzien kobiet...hihihihi moze zamiast tulipanka maly haszczy pyszczek?

Posted

.. mojej tez przydalby sie kolega/kolezanka :) wtedy to dopiero byloby super :) No i nie nudzilaby sie biedaczka sama w domu. Mam kota, ale Aqua specjalnie nie znajduje sie w jego towarzystwie :wink:

Posted

Cześć!

Co do drugiego piecha, to jest mały problem, więc prosze nie dobijajcie mnie bardziej :cry:

U mnie znów mroźno, bo -12 i w sumie tylko psu się morda śmieje :wink:

Mam pytanko, czy ktos zna sie na aparatach foto???

Posted

ha ha ha, sprytny tatus, moj maz tez tak robi zeby dzieci nie grzebaly w komputerach, bo sluza mu glownie do pracy. Dzieciarnia ma swoj i to musi im wystarczyc, mac i pc w pokoju meza sa nietykalne....no chyba ze ja sie dorwe do forum :)