basia Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Ludzie, ale u mnie dzisiaj jest super!!! Już jest ze 30 cm świeżego puchu i ciągle sypie! :D Pies wariuje ze szczęścia i tak ładnie się złożyło, że właśnie od wczoraj jestem właścicielką sań!!! Jej, ale jest wspaniale!!!!! :D :D :D Quote
mike Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Basia, Basia!!! jakich sań?!? :angel: Napisz coś wiecej.... A śnieg jest suuper, muszę tylko w kojcu psom odśnieżyć, bo jak sobie ubiją, to siatka będzie za nisko... :-? Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Basiu - ale z ciebie szczesciara, moje gratulacje, no no no...taki zakup, napisz cos wiecej....jak na to sie zapatruje Ceik? Aha, skoro sie chwalimy to ja tez! Conor dostal wczoraj swoje pierwsze w zyciu szelki....ale jest w nich piekny i powazny, sa takie zolciutkie z czarnym polarkiem....i wczoraj zaliczylismy pierwsze bieganie z sankami, a na sankach moj 6 letni syn (ok.20kg) zabawa byla ze ho ho, tylko potem psicho spalo cale popoludnie. Conor przebiegl jakies 2-2,5 km i mial dosc, ja zreszta tez, bo musialam biec obok niego, inaczej pies staje, wacha wszystko w kolo i zbiera smiecie :). A przy okazji pytanie: Conor 16 stycznia konczy 6 miesiecy, czy i jak czesto i na jakie dystanse mozna mu do biegania doczepiac jakies obciazenie? Bede bardzo wdzieczna za jakies podpowiedzi. Quote
Nitencja Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Co prawda ja nie mam psa pociągowego ale my też kochamy śnieg. A właśnie możecie mi powiedzieć kiedy i gdzie można podziwiać wyścigi zaprzęgów ? :o Quote
basia Posted January 8, 2003 Author Posted January 8, 2003 Ojej, jestem taka podekscytowana, że nie mogłam już wytrzymać i musiałam się pochwalić :P Sanie kupiłam z Czech. Używane, więc tym bardziej dla mnie cenne :D, no bo z pewną historią, no nie? :wink: Ceikowi baaardzo się podobają. Choć jest sam, bardzo się starał i z takim śmiejącym pyszczkiem, ciągnął mnie kawałek. Ale było odlotowo!!! A jak zaczęłam się odpychać to już w ogóle nie mogłam go zatrzymać, poprostu lecieliśmy jak na skrzydłach :angel: Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ahhhhh.....hmmmmmmmmmmm tylko pozazdroscic :) i Ceik sprytniutki. Conor w pojedynke wcale nie chce biegac :( i co tu zrobic? Jakies pomysly? Quote
Nat Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Moja Aqua ciagnie mnie na nartach (narazie normalnie trzymam linke w reku i narty zjazdowe, ale przystawiam sie powoli do skijouringu) i jak ma na pierwszym odcinku (2 km) sile to nie ma problemu, biegnie sama, choc wiem, ze z innym psem biegla by jeszcze chetniej i szybciej :) Dolphine, moja taktyka zachecajaca jest taka, ze ciagle z tylu krzycze do niej "dawaj, dawaj!! szybciej !! " itp.. ciagle slyszy moj zachecajacy glos. Nie przezwyczajaj Conora, ze jestes obok niego. Staraj sie byc z tylu. Przezwyczajaj go, ze ciebie ma ciagnac, a nie sie z toba scigac :) Quote
basia Posted January 8, 2003 Author Posted January 8, 2003 Nat, bardzo trafna rada :lol: Dzisiaj już byliśmy na sankach eghmmm... znaczy na saniach :wink: Ceik jakoś mniej entuzjastycznie ciągnął, no ale jednak ciągnął. Oj, przydałby się drugi haszczak, żeby pomóc Ceikowi, przydał.... :( Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! u mnie snieg lezy od zesżłego piatku nie jest to zawrotna ilosc ale na saniach juz moge jezdzic :) brakuje mi zeszło rocznej zimy kiedy sniegu bylo poddostatkiiem....... 8) Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Basiu to na co czekasz, musisz Ceikowi szybciutko nabyc towarzyszke/towarzysza i dopiero wtedy bedziecie mieli zabawe....raj na ziemi :) Nie masz niebawem jakiejs okazji - urodziny czy cos? jakas rocznica? namowilabys druga polowe na prezent :) o! juz wiem niedlugo dzien kobiet...hihihihi moze zamiast tulipanka maly haszczy pyszczek? Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! heheh.... we dwójke zawsze razniej ;) jak ja sie nie moge doczekac mojej trojki haszczaczków 8) Quote
Nat Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 .. mojej tez przydalby sie kolega/kolezanka :) wtedy to dopiero byloby super :) No i nie nudzilaby sie biedaczka sama w domu. Mam kota, ale Aqua specjalnie nie znajduje sie w jego towarzystwie :wink: Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! Nat to wspomnij jush cos swoim rodzicom o drugim psie, pozniej o kolejnym i kolejnym 8) .... ;) Quote
Nat Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ja juz tak im wspominam od kiedy mamy Aque :wink: ale narazie nic... :( Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! niepoddawaj sie a osiagniesz cel :) widzisz ja naszczescie az tak nie musze rodzicow namawiac na psiaki ;) Quote
basia Posted January 10, 2003 Author Posted January 10, 2003 Cześć! Co do drugiego piecha, to jest mały problem, więc prosze nie dobijajcie mnie bardziej :cry: U mnie znów mroźno, bo -12 i w sumie tylko psu się morda śmieje :wink: Mam pytanko, czy ktos zna sie na aparatach foto??? Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!! fajna fotka ja sie postaram wrzucic jeszcze jakies swoje Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Pay ! ale ty sie postaraj tak naprawde, a nie tylko obiecujesz ze sie postarasz :) Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!! dolphine postaram sie wrzucic tylko fotki z karpacza mam na ojca kompie :( a ojca komp jest njaczesciej wylaczony :evil: Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 to go wlacz, no chba nie trzeba ci mowic jak to sie robi :P :P Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!!! to go wlacz, no chba nie trzeba ci mowic jak to sie robi :P :P problemu by nie bylo gdyby nie to haslo w biosie :evil: Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ha ha ha, sprytny tatus, moj maz tez tak robi zeby dzieci nie grzebaly w komputerach, bo sluza mu glownie do pracy. Dzieciarnia ma swoj i to musi im wystarczyc, mac i pc w pokoju meza sa nietykalne....no chyba ze ja sie dorwe do forum :) Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!!! dokladnie on ma swoj ja mam swoj < z siora na spolke ale to jush sie zmieni> i jest git ;) SDI i luzik jest :D:D:D:D Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 a przy okazji, ile koztuje necik przez SDI bo ja w tele2 place 360pln miesiecznie! troszke jakby duzo? Quote
Recommended Posts