joteska Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Zibisz, bardzo dziękujemy :) :multi: zatem Twoją część przesyłam w połowie dla pięknej suńki z guzem listwy mlecznej, której potrzebna będzie diagnostyka i operacja- Mony http://www.dogomania.pl/threads/220672-ONka-WYCIE%C5%83CZONA-WIELKI-GUZ-B%C5%81AGA-O-OSTATNI%C4%84-SZANS%C4%98 oraz Igora leczonego na zapalenie łap i skóry na specjalistycznej karmie http://www.dogomania.pl/threads/216936-Igor-CHORY-ONEK-ZABRANY-ZE-SCHRONISKA-ZBIERA-NA-LECZENIE-I-DT!!! czekamy jeszcze na info od cioteczek owczarkowych :) Quote
DONnka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='joteska']Zibisz, bardzo dziękujemy :) :multi: zatem Twoją część przesyłam w połowie dla pięknej suńki z guzem listwy mlecznej, której potrzebna będzie diagnostyka i operacja- Mony http://www.dogomania.pl/threads/220672-ONka-WYCIE%C5%83CZONA-WIELKI-GUZ-B%C5%81AGA-O-OSTATNI%C4%84-SZANS%C4%98 oraz Igora leczonego na zapalenie łap i skóry na specjalistycznej karmie http://www.dogomania.pl/threads/216936-Igor-CHORY-ONEK-ZABRANY-ZE-SCHRONISKA-ZBIERA-NA-LECZENIE-I-DT!!! czekamy jeszcze na info od cioteczek owczarkowych :) Napisałam na wątku Dicka na owczarku, że znalazł dom :) Zapytałam też o zgodę na przekazanie pieniędzy dla Mony i Igora :) Na razie dwie cioteczki się już zgodziły :):):) Quote
azalia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A może ktoś uchylić rąbka tajemnicy i napisać coś więcej o domku Dickusia,no i jak on się miewa. Quote
ewa36 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ale wieści ! :) Dołączam do pytania Azalii ! Quote
joteska Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 spadek po Dicku za zgodą zibisz i cioteczek owczarkowych zostaje przekazany w kwocie 70 zł dla Mony i 70 zł dla Igora bardzo dziękujemy za wsparcie dla Dicka, za wpłaty i za zgodę na wspomożenie tych psiaków:loveu::Rose: czekamy na wieści o Dicku Quote
azalia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kiedy się doczekamy wiadomosci o Dicusiu? Bardzo prosimy,cisza nas niepokoi.. Quote
phase Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Proszę zajrzyjcie, może ktokolwiek będzie w stanie jakoś pomóc. :( http://www.dogomania.pl/threads/221381-AMSTAFFKA-W-CI%C4%84%C5%BBY-na-dniach-urodzi-w-zimnym-kojcu!-POMOC-NA-CITO!-POMOCY!?p=18430299#post18430299 Quote
Bonsai Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Podobno wszystko ok, choć szczegółów nie znam, bo dziś pani kierownik nie było w schronisku. Quote
Bonsai Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 (edited) Dzisiaj Dick odwiedził panią weterynarz ze swoimi nowymi właścicielami i cytuję panią wet "wygląda super". :) Uszy niemal wyleczone. Przytył i prawe cała sierść mu odrosła. :) I pani wet obiecała przy następnej wizycie Dicka u niej zrobić mu zdjęcia. :) Edited January 26, 2012 by Bonsai Quote
DONnka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Bonsai']Dzisiaj Dick odwiedził panią weterynarz ze swoimi nowymi właścicielami i cytuję panią wet "wygląda super". :) Uszy niemal wyleczone. Przytył i prawe cała sierść mu odrosła. :) I pani wet obiecała przy następnej wizycie Dicka u niej zrobić mu zdjęcia. :) No to czekamy niecierpliwie na foty odmienionego Dicka :) Bonsai, czy dostałaś paczkę z akcesoriami ząbkowymi ;) Już dawno wysłałam Daj znać proszę na wątku www.dogomania.pl/threads/220660 Quote
azalia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ale chyba moglaby któraś cioteczka zadzwonić do domku Dickusia i zapytać jak się chłopak zaaklimatyzował i jak się miewa,prosimy bardzo o wiadomosci. Quote
betka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Piesiu szczęścia w nowym domu :) Edited January 31, 2012 by betka Quote
DONnka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 betka napisał(a):Proszę zagłosujcie na Klembów. Jeszcze tylko 4 godziny. 300 głodnych psów przegrywa z 30 kotkami :( Tam głoduje 350 psów i 20 kotów Zagłosuj w krakvecie na Klembów - wspólny kandydat dogo i miau!- klik Aby mieć możliwość oddania głosu należy zarejestrować się na forum i napisać minimum jeden post. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont w celu oddania więcej niż jednego głosu. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos. Betko, ja już wczoraj zagłosowałam :) Jak się czuje Dickuś ??? Jego domek chyba obiecał, że będzie się kontaktował ze schroniskiem informując o postępach w leczeniu Quote
Bonsai Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 DONnka napisał(a):Betko, ja już wczoraj zagłosowałam :) Jak się czuje Dickuś ??? Jego domek chyba obiecał, że będzie się kontaktował ze schroniskiem informując o postępach w leczeniu Kilka postów wyżej napisałam. :) Łysych placków już niemal nie ma, sierść nabrała blasku, uszy już prawie wyleczone - jest dużo lepiej niż było. Nabrał też ciała, nie jest już chudziutki. Mamy dostać zdjęcia za jakis czas. Quote
DONnka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bonsai napisał(a):Kilka postów wyżej napisałam. :) Łysych placków już niemal nie ma, sierść nabrała blasku, uszy już prawie wyleczone - jest dużo lepiej niż było. Nabrał też ciała, nie jest już chudziutki. Mamy dostać zdjęcia za jakis czas. To czekamy dalej (nie)cierpliwie na obiecane foty :evil_lol: Quote
azalia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Gdzie te obiecane zdjęcia? Dom obiecał kontakt ze schronem i informacje o postępach w leczeniu. Ten pies już tyle przeszedł,nie można tak go zostawić,może wcale nie jest tak dobrze. Quote
Recommended Posts