Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zibisz, bardzo dziękujemy :) :multi:
zatem Twoją część przesyłam w połowie dla pięknej suńki z guzem listwy mlecznej, której potrzebna będzie diagnostyka i operacja- Mony
http://www.dogomania.pl/threads/220672-ONka-WYCIE%C5%83CZONA-WIELKI-GUZ-B%C5%81AGA-O-OSTATNI%C4%84-SZANS%C4%98

oraz Igora leczonego na zapalenie łap i skóry na specjalistycznej karmie
http://www.dogomania.pl/threads/216936-Igor-CHORY-ONEK-ZABRANY-ZE-SCHRONISKA-ZBIERA-NA-LECZENIE-I-DT!!!

czekamy jeszcze na info od cioteczek owczarkowych :)

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joteska']Zibisz, bardzo dziękujemy :) :multi:
zatem Twoją część przesyłam w połowie dla pięknej suńki z guzem listwy mlecznej, której potrzebna będzie diagnostyka i operacja- Mony
http://www.dogomania.pl/threads/220672-ONka-WYCIE%C5%83CZONA-WIELKI-GUZ-B%C5%81AGA-O-OSTATNI%C4%84-SZANS%C4%98

oraz Igora leczonego na zapalenie łap i skóry na specjalistycznej karmie
http://www.dogomania.pl/threads/216936-Igor-CHORY-ONEK-ZABRANY-ZE-SCHRONISKA-ZBIERA-NA-LECZENIE-I-DT!!!

czekamy jeszcze na info od cioteczek owczarkowych :)

Napisałam na wątku Dicka na owczarku, że znalazł dom :)
Zapytałam też o zgodę na przekazanie pieniędzy dla Mony i Igora :)
Na razie dwie cioteczki się już zgodziły :):):)

Posted

spadek po Dicku za zgodą zibisz i cioteczek owczarkowych zostaje przekazany w kwocie 70 zł dla Mony i 70 zł dla Igora
bardzo dziękujemy za wsparcie dla Dicka, za wpłaty i za zgodę na wspomożenie tych psiaków:loveu::Rose:

czekamy na wieści o Dicku

Posted (edited)

Dzisiaj Dick odwiedził panią weterynarz ze swoimi nowymi właścicielami i cytuję panią wet "wygląda super". :) Uszy niemal wyleczone. Przytył i prawe cała sierść mu odrosła. :)
I pani wet obiecała przy następnej wizycie Dicka u niej zrobić mu zdjęcia. :)

Edited by Bonsai
Posted

[quote name='Bonsai']Dzisiaj Dick odwiedził panią weterynarz ze swoimi nowymi właścicielami i cytuję panią wet "wygląda super". :) Uszy niemal wyleczone. Przytył i prawe cała sierść mu odrosła. :)
I pani wet obiecała przy następnej wizycie Dicka u niej zrobić mu zdjęcia. :)

No to czekamy niecierpliwie na foty odmienionego Dicka :)
Bonsai, czy dostałaś paczkę z akcesoriami ząbkowymi ;)
Już dawno wysłałam
Daj znać proszę na wątku
www.dogomania.pl/threads/220660

Posted

betka napisał(a):
Proszę zagłosujcie na Klembów. Jeszcze tylko 4 godziny. 300 głodnych psów przegrywa z 30 kotkami :(

Tam głoduje 350 psów i 20 kotów
Zagłosuj w krakvecie na Klembów - wspólny kandydat dogo i miau!- klik

Aby mieć możliwość oddania głosu należy zarejestrować się na forum i napisać minimum jeden post. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont w celu oddania więcej niż jednego głosu.
Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos.

Betko, ja już wczoraj zagłosowałam :)

Jak się czuje Dickuś ???
Jego domek chyba obiecał, że będzie się kontaktował ze schroniskiem informując o postępach w leczeniu

Posted

DONnka napisał(a):
Betko, ja już wczoraj zagłosowałam :)

Jak się czuje Dickuś ???
Jego domek chyba obiecał, że będzie się kontaktował ze schroniskiem informując o postępach w leczeniu

Kilka postów wyżej napisałam. :) Łysych placków już niemal nie ma, sierść nabrała blasku, uszy już prawie wyleczone - jest dużo lepiej niż było. Nabrał też ciała, nie jest już chudziutki. Mamy dostać zdjęcia za jakis czas.

Posted

Bonsai napisał(a):
Kilka postów wyżej napisałam. :) Łysych placków już niemal nie ma, sierść nabrała blasku, uszy już prawie wyleczone - jest dużo lepiej niż było. Nabrał też ciała, nie jest już chudziutki. Mamy dostać zdjęcia za jakis czas.

To czekamy dalej (nie)cierpliwie na obiecane foty :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Gdzie te obiecane zdjęcia?

Dom obiecał kontakt ze schronem i informacje o postępach w leczeniu.

Ten pies już tyle przeszedł,nie można tak go zostawić,może wcale nie jest tak dobrze.