Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano...

Wczoraj odebrałam pozwolenie na ogólnopolską zbiórkę publiczną do końca listopada 2012!!!!
Zamówiłam kilka ładnych skarbonek, żeby w ładnych miejscach postawić, większą ilość trzeba własnym sumptem wyprodukować :)
W lutym w Kole Dzień Kota - przyłączymy się ostro z MOPSiKiem.
Jeszcze w styczniu będę u Kaji69, żeby promować MOPSiKa i przeprowadzić cykl warsztatów o tematyce pro zwierzęcej dla dzieciaków (planujemy robić z nimi puszki kwestarskie i/lub skarbonki :) )
Jakoś to będzie.. ;)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Ano...

Wczoraj odebrałam pozwolenie na ogólnopolską zbiórkę publiczną do końca listopada 2012!!!!
Zamówiłam kilka ładnych skarbonek, żeby w ładnych miejscach postawić, większą ilość trzeba własnym sumptem wyprodukować :)
W lutym w Kole Dzień Kota - przyłączymy się ostro z MOPSiKiem.
Jeszcze w styczniu będę u Kaji69, żeby promować MOPSiKa i przeprowadzić cykl warsztatów o tematyce pro zwierzęcej dla dzieciaków (planujemy robić z nimi puszki kwestarskie i/lub skarbonki :) )
Jakoś to będzie.. ;)[/QUOTE]

Mocno trzymam kciuki!!!

Posted

zapraszam na bazarek eksperymentalny, którego połowa dochodu będzie przeznaczona na MOPSiKa. w końcu udało się stworzyć wątek realizacyjny, choć komp mi wariował....

proszę zajrzyjcie, no i reklamujcie wśród znajomych, pchnąć kilka pw naprawdę się opłaca, wiem z doświadczenia!

http://www.dogomania.pl/threads/221189-BAZAREK-EKSPERYMENTALNY-W%C4%84TEK-REALIZACYJNY.-Do-20.01-godz.-21.00

Posted

[quote name='sleepingbyday']zapraszam na bazarek eksperymentalny, którego połowa dochodu będzie przeznaczona na MOPSiKa. w końcu udało się stworzyć wątek realizacyjny, choć komp mi wariował....

proszę zajrzyjcie, no i reklamujcie wśród znajomych, pchnąć kilka pw naprawdę się opłaca, wiem z doświadczenia!

http://www.dogomania.pl/threads/221189-BAZAREK-EKSPERYMENTALNY-W%C4%84TEK-REALIZACYJNY.-Do-20.01-godz.-21.00

link mi sie nie otwiera :(

Posted

Wszyscy śpią... Zima...

A MOPSiK szykuje się powoli do następnego wyjazdu. Niestety, z finansami krucho...

Wiosna coraz bliżej. Nie pozwólmy by kolejne dziesiątki kociąt i szczeniąt urodziło się, choć nikt ich nie chciał. By musiały dzielić los swoich braci i sióstr, którzy czekają na nich za Tęczowym Mostem. Czy nasi Bracia Mniejsi muszą się rodzić tylko po to aby umrzeć? Czy nadejdzie kiedyś dzień gdy na wszystkie mające się narodzić szczenięta i kocięta będzie ktoś czekał... że będą miały zapewnione kochające domy nim jeszcze przyjdą na świat...

Posted

Właśnie! Od wczoraj jedna nasza skarbonka już zbiera pieniądze. Dzisiaj odebrałam przesyłkę z 12 kolejnymi skarbonkami, które w ciągu najbliższych dni staną, by powiększać budżet MOPSiKowy. Szukamy dodatkowych kanałów na zbiórkę pieniędzy, typu siepomaga, wyślij sms-a itp.
Póki co, na koncie ruch słaby, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni ;)

Posted

MOPSiK napisał(a):
Wszyscy śpią... Zima...

A MOPSiK szykuje się powoli do następnego wyjazdu. Niestety, z finansami krucho...

Wiosna coraz bliżej. Nie pozwólmy by kolejne dziesiątki kociąt i szczeniąt urodziło się, choć nikt ich nie chciał. By musiały dzielić los swoich braci i sióstr, którzy czekają na nich za Tęczowym Mostem. Czy nasi Bracia Mniejsi muszą się rodzić tylko po to aby umrzeć? Czy nadejdzie kiedyś dzień gdy na wszystkie mające się narodzić szczenięta i kocięta będzie ktoś czekał... że będą miały zapewnione kochające domy nim jeszcze przyjdą na świat...

Witamy szanownego Mopsika na wlasnym watku...
dobrze, ze bedziesz teraz osobiscie pilnowal interesow...bardzo to pochwalam....
i jak widzimy od razu widac pozytywne rezultaty... Drzaghoda i Justyna od razu do raportu staja i dobre wiesci przynosza...
wszyscy czekamy zeby na koncie sie ruch zrobil.... moze masz racje, ze zimowa pora troche wolniej to idzie....
bedziemy dalej glowkowac i szukac zrodelek tryskajacych nie tylko woda....

Posted

Poszukuję osoby do wizyty PA w miejscowości Szembekowo 20 km za Toruniem w stronę Warszawy. Jest potencjalny domek dla czarnej wyżełki . Sprawę prowadzi Ati z Dogomanii.
Może znacie kogoś , kto mógłby przeprowadzić wizytę .