Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie LILU wszędzie w wiadomościach mówią o tych nawałnicach, które przeszły przez Wasze województwo. Wczoraj już przy 37 stopniach marzyłam o deszczu, ale mam nadzieję, że aż takie coś do nas nie dojdzie:shake:

Monika, ja dobrze rozumiem, że mam go nie ogłaszać tylko podesłać to co spłodziłam na bazarek?
To może spróbować jeszcze jeden tekst napisać i wtedy będą dwa pakiety (bazarkowy i mój)?

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula, jesli jakis tekscik jeszcze przyjdzie Ci do glowy,to oczywiscie:) Ale jak juz pakiecik wykupilam, to szkoda ,zeby sie marnowal, tylko tam trzeba fotki poslac, a ja z ipada nie moge kopiowac.. Wiec gdybys mogla podeslac te dane do Pyrdki to byloby super, niech juz ma jakies nowe ogliszenia.Bo na necie jeszcze stare, z tekstem, ze jest w schronie.

Posted (edited)

Monika, wklejam najpierw tutaj, do akceptacji;)

Zdjęcia, które wybrałam:

Pluto to 7-letni psiak, który bardzo wiele w życie przeszedł. Kilka lat siedział w schronisku, gdzie powoli, każdego dnia popadał w depresję, tracił chęć do życia....Dzięki Dobrym Duszyczkom Pluto dostał szansę od losu, nadzieję na lepsze jutro i aktualnie przebywa w hoteliku, w którym czeka na człowieka, który go pokocha, otoczy opieką i wynagrodzi wszystkie krzywdy.
Pluto to bardzo wesoły pies, który uwielbia spacery, zabawę i aportowanie. Pluto [FONT=sans-serif]nie brudzi w domu, spaceruje na smyczy, bardzo grzecznie zachowuje się w towarzystwie innych zwierząt oraz w obecności ludzi. O jednej rzeczy jednak nie wolno zapomnieć - drapanie i głaskanie to obowiązek przyszłego właściciela, przestrzegania którego Pluto potrafi dopilnować ;)
[/FONT]
[FONT=Verdana]Psiak może mieszkać zarówno w mieszkaniu, jaki i w domu, choć powinien on być dobrze zabezpieczony, gdyż Pluto bardzo lubi zwiedzać.

Pluto jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.
[/FONT]
[FONT=sans-serif]
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Nie wydajemy psów na łańcuch ani do budy. [/FONT]

Starałam się jak mogłam, choć wiem, że talentu zbyt wielkiego nie mam- wszelkie poprawki mile widziane;)

Edited by paula_t
Posted

super, kochana dopisz jeszcze ,ze jest szczepiony i wyastrowany bo to chyba wazne,
kila stron wczesniej jest piekny kolaz z jego fotami i w srodku z ta ,na ktorej taki smutny stoi , myse , ze tez warto ja wykorzystac, bo jednak chwyta za serce. lub na tej smutnej napisac, ze taki jest bez czlowieka , czy cos w tym stylu, a tekst bardzo fajny, dziekuje !

Posted

Tego nie wyczesanego to nie dawajcie. Jak poczekacie z dwa dni to jutro mu postaram sie w lesie ładne foty cyknąć. Od jutra tz będzie miał tydzień wolne to i ja będę mniej uwiązana.

Posted

[quote name='paula_t']Monika, na moim komputerze ten kolaż się nie otwiera:/ Jesteś w stanie skopiować mojego posta, dorzucić to zdjęcie i wrzucić na bazarek? Albo ktokolwiek?[/QUOTE]

ja wlasnie fotek nie moge na ipadzie kopiowac, teksty tak.Teraz ide do pracy, jutro mam znow na rano to,dopiero jutro popoludniu bede mogla odpalic normalnego kompa, moze ktos moglby juz wrzucic kilka ladnych fotek i tekst na bazarek, juz wykupiony jest pakiecik,

Posted

[quote name='paula_t']Lilutosi napisała, żeby się wstrzymać, bo zrobi nowe fotki w lesie :)[/QUOTE]

a ja chciałam właśnie pomóc i już zaczęłam ściągać zdjęcia żeby wkleić na bazarek;) jeśli będą nowe zdjęcia i będzie potrzebna pomoc to jestem zwarta i gotowa;)

Posted

[quote name='paula_t']Monika, wklejam najpierw tutaj, do akceptacji;)

Zdjęcia, które wybrałam:

Pluto to 7-letni psiak, który bardzo wiele w życie przeszedł. Kilka lat siedział w schronisku, gdzie powoli, każdego dnia popadał w depresję, tracił chęć do życia....Dzięki Dobrym Duszyczkom Pluto dostał szansę od losu, nadzieję na lepsze jutro i aktualnie przebywa w hoteliku, w którym czeka na człowieka, który go pokocha, otoczy opieką i wynagrodzi wszystkie krzywdy.
Pluto to bardzo wesoły pies, który uwielbia spacery, zabawę i aportowanie. Pluto [FONT=sans-serif]nie brudzi w domu, spaceruje na smyczy, bardzo grzecznie zachowuje się w towarzystwie innych zwierząt oraz w obecności ludzi. O jednej rzeczy jednak nie wolno zapomnieć - drapanie i głaskanie to obowiązek przyszłego właściciela, przestrzegania którego Pluto potrafi dopilnować ;)
[/FONT]
[FONT=Verdana]Psiak może mieszkać zarówno w mieszkaniu, jaki i w domu, choć powinien on być dobrze zabezpieczony, gdyż Pluto bardzo lubi zwiedzać.

[/FONT]
[FONT=sans-serif]

Starałam się jak mogłam, choć wiem, że talentu zbyt wielkiego nie mam- wszelkie poprawki mile widziane;)

Pauluś, nie można mieć wszystkich talentów świata, ale Ty posiadasz większość, ja bym tylko kilka niuansów poprawiła:

Pluto to 7-letni psiak, który nie zaznał w życiu szczęścia. Kilka lat spędził w schronisku, gdzie z dnia na dzień tracił chęć do życia i popadał w coraz głębszą depresję. Dzięki Ludziom Dobrej WoliPluto dostał szansę na lepsze jutro i aktualnie przebywa w hoteliku, w którym odzyskał radość życia i czeka na prawdziwy dom, człowieka, który go pokocha, otoczy opieką i wynagrodzi wszystkie krzywdy.
Pluto za bramami schroniska, to bardzo wesoły pies, który uwielbia spacery, zabawę i aportowanie. Pluto zachowuje czystość[FONT=sans-serif] w domu, spaceruje na smyczy, bardzo grzecznie zachowuje się w towarzystwie innych zwierząt oraz w obecności ludzi. O jednej rzeczy jednak nie wolno zapomnieć - drapanie i głaskanie to obowiązek przyszłego właściciela, przestrzegania którego Pluto potrafi dopilnować ;)
[/FONT]
[FONT=Verdana]Psiak może mieszkać zarówno w mieszkaniu, jaki i w domu, a ten powinien on być dobrze zabezpieczony, gdyż Pluto bardzo lubi zwiedzać.

[/FONT]
[FONT=sans-serif]

też się starałam się jak mogłam;)

Posted

Dzięki asiuniab za poprawki:) W pisaniu tekstów nie jestem najlepsza, piszę jak muszę ;)

Ja LILUtosi też uważam, że te zdjęcia są bardzo ładne i warto je wykorzystać do ogłoszeń.

Posted (edited)

Pluciak dzisiaj zdal egzamin ze spaceru bez smyczy, trzymal sie caly czas blisko. co prawda na poczatku udawal ze jest gluchy, ale pozniej juz ladnie przychodzil na wezwanie. Dzis znowu wywalil furtke dwa razy z zawiasow. Mielismy dwa razy burze, kolo 11 i wieczorem. Za kazdym razem dostal te angielskie tablety, ktore sie juz skonczyly. Po za tym zamieszkal znowu w domu. Rano walnal mi wielka kupe w pokoju. Pierwsza burza nie byla taka straszna, druga juz byla gorsza, Plutko siedzial z zapalonym swiatlem i wlaczonym radyjkiem. Chyba mu sie podobalo na lozeczku. Zreszta nadal tam jest. Zdjecia ze spaceru w katalogu.

I ekipa

Edited by LILUtosi
Posted

Wszyscy fajni na focie:lol:, a mi sie bardzo Pixel podoba, taki byl malusi, taka kuleczka:loveu:
Dostalam dzis maila z ogloszenia Plutka ,z 24.06.Pani zapytala ,czy Plutek jeszcze do adopcji.Odpisalam .Dobrze, ze cos sie ruszylo Ale to musi byc najleszy dom !! On nie moze znow wrocic z adopcji.

Posted

[quote name='monika083']Wszyscy fajni na focie:lol:, a mi sie bardzo Pixel podoba, taki byl malusi, taka kuleczka:loveu:
Dostalam dzis maila z ogloszenia Plutka ,z 24.06.Pani zapytala ,czy Plutek jeszcze do adopcji.Odpisalam .Dobrze, ze cos sie ruszylo Ale to musi byc najleszy dom !! On nie moze znow wrocic z adopcji.[/QUOTE]

Wspaniale, że jest jakiś odzew:) Trzymam mocno kciuki!:)