Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lilu, czy moglabys zrobic mu kilka fotek przy czlowieku, tak dla porownania wielkosci, bo on na fotkach wydaje sie byc ogromny, a chyba jest bardziej takim sredniakiem, tylko dobrze zbudowany:)

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to trzeba kilka tekstow sklecic..
pierwszy :

Klapouchy Plutek czlowieka zaadoptuje.

ok 7 letni,sredni czarnuszek,z krawatem i bialymi skarpetkami chetnie zaadoptuje czlowieka, ktorego obdarzy dozgonna miloscia i wiernoscia.Moze zamieszkac w mieszkaniu , a takze domku, ten jednak powinien byc dobrze zabezpieczony, bo Plutek lubi sobie obejsc i skontrolowac teren;) W tymze domku moze mieszkac juz inny klapouch , poniewaz Plutek lubi towarzystwo ,wspolne rozrywki i zabawy typu aportowanie:)
Pluto mieszka w psim hoteliku, wczesniej sporo czasu spedzil w schronisku, gdzie popadal w depresje (widac na jednym ze zdjec) ,w hoteliku okazal sie psem bardzo pozytywnym, uwielbia miec przy sobie czlowieka, dlatego szukamy dla niego dobrego domu,juz na zawsze.
tel.

Posted

LILUtosi napisał(a):
no, sredniak to on nie jest. jest jak lablador, nawet chyba wyzszy.

tak? o kurcze, dziewczyny ze schronu pisaly, ze jak amstaf:) ok, to moze oglaszac go, ze jest lagodny i rodzinny pies jak labek? A nikt do Ciebie nie dzwonil z ogloszenia?

Posted

Lilu, dzieki za nowe fotki:)
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/PLUTO
kochani, tu widac Plutka przy czlowieku, jaki on fajny, taka ciamajda:)
Sluchajcie,czy ktos moglby zrobic taki kolaz ze zdjeciami Plunia? Ta fotka smutna ze schronu w srodku i dookola te u Lilu juz , Wydrukowalabym sobie i bede go reklamowac w pracy i na osiedlu.

acha, Lilu,siostra zakupila Plutkowi na bazarku chuste "szukam domu" , myslisz , ze sie przyda? Moze jak gdzies z nim wyjdziesz do ludzi to ktos go wypatrzy?

Posted

monika083 napisał(a):

acha, Lilu,siostra zakupila Plutkowi na bazarku chuste "szukam domu" , myslisz , ze sie przyda? Moze jak gdzies z nim wyjdziesz do ludzi to ktos go wypatrzy?

No pewnie, że tak!! Świetny pomysł.

Posted

Na pewno nie u mnie na wsi ;-)
Skończył by na łańcuchu lub w lesie.

A tak na marginesie. Plutek przeżył burze dwa dni temu. Podałam mu 4 tabletki tego stress autu. Kurcze wyczytałam że po pierwsze to trzeba go podawać 3 dni przed zagrożeniem :-o , po drugie jedna tabletka na 8 kg to daje dla niego min 4 tabletki.
Ktoś mi mówił że jest jakiś żel co działa szybciej. Bo burza z zasady przychodzi znienacka. Na szczęście ta burza była łagodna i do ulewnego deszczu stałam przy nim to tylko kręcił kółka. Jakoś przeżyliśmy.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Na pewno nie u mnie na wsi ;-)
Skończył by na łańcuchu lub w lesie.

musisz zabrac go na wycieczke do miasta:) Do jakiegos muzeum, czy teatru, niech sie chlopak odchami:D
A tak na serio, juz troszke sie uspokoil?

Posted

phase napisał(a):
Czy Pluto jest ogłaszany?

wlasnie nie, zammowilam mu pakiet , ale potrzebny dobry tekst, ostatnio oglaszalam go z ponad tydzien temu , na kilku portalach, ale mysle, ze przez okres wakacji i tak nikt sie nie zglosi, myslalam, zeby pod koniec sierpnia dac tez ogloszenie do jakiejs gazety.

Posted

monika083 napisał(a):
Lilu, dzieki za nowe fotki:)
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/PLUTO
kochani, tu widac Plutka przy czlowieku, jaki on fajny, taka ciamajda:)
Sluchajcie,czy ktos moglby zrobic taki kolaz ze zdjeciami Plunia? Ta fotka smutna ze schronu w srodku i dookola te u Lilu juz , Wydrukowalabym sobie i bede go reklamowac w pracy i na osiedlu.

niestety fotki się nie wyświetlają,czy tylko u mnie?

Posted

halszka napisał(a):
zdjęcia już widać..nie wiem czy się nada,ale wstawię ;)

mi też się podoba;
monika083 jeśli chodzi o gazety, to ja małego psiaka ogłaszałam w metrze, chyba ze 3 razy, efekt akurat wtedy był słaby za to koszty duże, ale na pewno warto spróbować:)