Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, wybaczcie za "głupie" pytanie , ale chyba się zgubiłam;)
Czy dla Pluto szykuje się potencjalnie jakiś domek?:roll:

Jak udało Wam się zamieścić chłopaka w tvn24?

Posted

[quote name='paula_t']Ciotki, wybaczcie za "głupie" pytanie , ale chyba się zgubiłam;)
Czy dla Pluto szykuje się potencjalnie jakiś domek

?[/QUOTE]

poki co nie zapeszam, zbieramy dalej dekaracje,jesli Plutek bedzie mial odwiedziny to dopiero w przyszly weekend, moze do tego czasu uda sie go wyciagnac?

Posted (edited)

[quote name='Czarna Kafka']Ja też dorzucam dla Plutunia :) 20 zł stałej deklaracji[/QUOTE]

[quote name='gosiaczek1984']daje 10zł stałej[/QUOTE]

wow, piekne dzieki! Mamy w taki razie 210zl stalych deklaracji.

Edited by monika083
Posted

[quote name='paula_t']Wspaniale! :) Czyli brakuje 70zł...Ciotki pomóżcie![/QUOTE]

no nie wiem wlasnie, Lilu jeszcze sie nie wypowiedziala co do ceny..zaraz ja tu zwolam, a poza tym o transporcie trzeba tez myslec.

Posted

[quote name='paula_t']Jednorazowe deklaracje będzie łatwiej zebrać (mam nadzieję), w szczególności jak już Pluta będzie od hoteliku dzielił tylko transport....[/QUOTE]

juz pisalam, ze transport moge ja oplacic, tylkoze nie wiem kto go wyciagnie i zawiezie, bo Lilu nie wyciaga psow na siebie ze schroniska,

Posted

[quote name='paula_t']Będziemy szukać transportu albo łączonego (najlepiej) albo osobno jak nie będzie wyboru.[/QUOTE]

paula, do Lilu jest blisko, z 50 km chyba.Takze to nie beda jakies wielkie koszta,gorzej wlasnie z samym wyciagnieciem go ze schronu, bo trzeba przeciez podpisac umowe adopcyjna.

Posted

[quote name='monika083']paula, do Lilu jest blisko, z 50 km chyba.Takze to nie beda jakies wielkie koszta,gorzej wlasnie z samym wyciagnieciem go ze schronu, bo trzeba przeciez podpisac umowe adopcyjna.[/QUOTE]

Aaaa, no to pewnie, bliziutko:)
Monika, ja wyciągając psiaki ze schroniska, które oficjalnie nie zna czegoś takiego jak DT, podpisywałam umowę na siebie i umawiałam się, że jak tylko psiak znajdzie dom, to umowa zostanie przepisana na nowych właścicieli. Może uda się to w ten sposób załatwić.

Posted

[quote name='paula_t']Aaaa, no to pewnie, bliziutko:)
Monika, ja wyciągając psiaki ze schroniska, które oficjalnie nie zna czegoś takiego jak DT, podpisywałam umowę na siebie i umawiałam się, że jak tylko psiak znajdzie dom, to umowa zostanie przepisana na nowych właścicieli. Może uda się to w ten sposób załatwić.[/QUOTE]

no tak, tak sie robi, tylko kto to zrobi, ja nie jestem w Polsce.Poza tym wyciagnac na siebie psa do hoteliku = wziascs na siebie odpowiedzialnosc za niego , takze finansowa, dlatego bedzie trudno..

Posted

[quote name='monika083']no tak, tak sie robi, tylko kto to zrobi, ja nie jestem w Polsce.Poza tym wyciagnac na siebie psa do hoteliku = wziascs na siebie odpowiedzialnosc za niego , takze finansowa, dlatego bedzie trudno..[/QUOTE]

Wiem Monika, koniecznie trzeba ustalić kto wyciągnie Pluta ze schroniska i ile jeszcze tak naprawdę brakuje deklaracji.
Oficjalnie ta osoba jest odpowiedzialna, ale nieoficjalnie można już ustalić coś innego.

Posted

[quote name='monika083']Dopytalam Lilu o cene i jest 12zl na dobe, czyli ok 360 na miesiac,mamy 230 zl, jeszcze 130..[/QUOTE] o 230zł bliżej domku !!!!:))) czyli mamy opłacony 1 m-c na 100% , 230zł aktualne + 105 moje z góry do końca roku = 335 :)))