zaradna Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Słuchajcie :D Żona tego Pana, który znalazł Bunię jak dowiedziała się o całej historii chciała ją adoptować :D Ale państwo mają już pieska i 2 kociaki ze schroniska no i warunki im nie pozwalają na kolejne zwierzę. Pan jeszcze nam napisał, że warto było pobiegać po osiedlu jako "psi detektyw", żeby zobaczyć radość opiekunki Buni :D DZIĘKUJEMY :D Nasza malutka już bezpieczna i szczęśliwa tam gdzie się wychowała. Mam nadzieję, że szybko zapomni o tym co się wydarzyło. Quote
yunona Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zaradna napisał(a):Słuchajcie :D Żona tego Pana, który znalazł Bunię jak dowiedziała się o całej historii chciała ją adoptować :D Ale państwo mają już pieska i 2 kociaki ze schroniska no i warunki im nie pozwalają na kolejne zwierzę. Pan jeszcze nam napisał, że warto było pobiegać po osiedlu jako "psi detektyw", żeby zobaczyć radość opiekunki Buni :D DZIĘKUJEMY :D Nasza malutka już bezpieczna i szczęśliwa tam gdzie się wychowała. Mam nadzieję, że szybko zapomni o tym co się wydarzyło. Bunia to mądry piesek i wiedziała komu się ma pokazać, żeby ją odnaleziono. Wyczuła psinka dobrego gościa ;) :)))) Quote
Guliwer89 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 yunona napisał(a):Bunia to mądry piesek i wiedziała komu się ma pokazać, żeby ją odnaleziono. Wyczuła psinka dobrego gościa ;) :)))) sugerujesz ze my nie dobre goście i gościówy jesteśmy:mad::mad: Quote
Olena84 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Guliwer89 napisał(a):sugerujesz ze my nie dobre goście i gościówy jesteśmy:mad::mad: Tez chcialam zapytac!!!??? Wam jak Wam, ale mnie to od razu powinna sie pokazać;). A ja jeszcze dostalam smsa co u Buni: " Bunia przeszczęśliwa. Jak przyjechała, to wylizywała pyski wszystkim biegajacym psom (były troche zdezorientowane;) a potem biegiem do swojego kojca i swojej budy. Dziś też byłam a ona nadal tryska radością. To jest niesamowite". ;) Quote
yunona Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Guliwer89 napisał(a):sugerujesz ze my nie dobre goście i gościówy jesteśmy:mad::mad: Nie ..... nic takiego nie sugeruję ;), ale w końcu sunie lgną bardziej do facetów, a chyba nie chciałaby żadna być facetem? :) Ja na pewno nie :) :) :) :) Quote
Czorcik Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 yunona napisał(a):Nie ..... nic takiego nie sugeruję ;), ale w końcu sunie lgną bardziej do facetów, a chyba nie chciałaby żadna być facetem? :) Ja na pewno nie :) :) :) :) ale jakby na Guliwera89 nie patrzeć , to facet :) znam Go tyle lat i zawsze był facetem odkad Go pamiętam :) co prawda nie wiem co było wcześniej Quote
yunona Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Czorcik']ale jakby na Guliwera89 nie patrzeć , to facet :) znam Go tyle lat i zawsze był facetem odkad Go pamiętam :) co prawda nie wiem co było wcześniej Sorry Guliwer :) być może jakiegoś feromonu nie wydzielałeś, który wydzielał gość , którego wypatrzyła Bunia ;):evil_lol::evil_lol: (fajnie, że możemy sobie teraz na luziku pożartować) Quote
Czorcik Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='yunona']Sorry Guliwer :) być może jakiegoś feromonu nie wydzielałeś, który wydzielał gość , którego wypatrzyła Bunia ;):evil_lol::evil_lol: (fajnie, że możemy sobie teraz na luziku pożartować) no pewnie , trzeba pożartować :) może pan którego wypatrzyła Bunia był po prostu przystojny ( sorry Guli , ale wiesz jak jest :diabloti: ) Quote
nika28 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 A ja dzisiaj byłam u Buni :) Na szczęście wcale nie jest chuda. Nie dała sobie porobić zdjęć, mam tylko takie : Quote
Noemi1 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Dla Buni jej towarzyszy i wszystkich Poszukiwaczy: Quote
Awit Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Życzenia świetne, noski cudne, ja też chcę mieć takie moje noski:-) Jaka Bunia dumna na zdjęciu:-) Nic a nic mnie nie dziwi, że nie dała się sfotografować Już kiedyś jej zdjęcia porobili a potem domek znaleźli, zawieźli, zagubili, na poniewierke skazali. Quote
inka33 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Anette napisał(a):Sita to firma która zbiera martwe zwierzaki. Dzięki niej zidentyfikowaliśmy ciałko Blondi. Tel do dyspozytora- całodobowy- 22 924373 Przepraszam, że akurat tutaj, ale zapisuję sobie - jako, że warto wiedzieć... :-( Quote
Awit Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dziewczyny sprawdźcie ten numer bo ja mam inny. [FONT="]22-492-43-73[/FONT] Quote
Noemi1 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Też sobie zapisałam ten telefon. Ze wszystkimi cyferkami :) Awit, też możesz mieć takie noski. Są przesłodkie i takie maślane :) Quote
inga.mm Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Przepraszam za SPAM, ale psiak uciekł - WARSZAWA OKĘCIE. Wszyscy proszą o pomoc w poszukiwaniach :-( KLIK Quote
Recommended Posts