zaradna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Na Klemensiewicza jest blok zaraz od ulicy bodajże numer 3 i na przeciwko jest parking, na którym Bunia była widziana w poniedziałek. I tam przy parkingu jest też śmietnik. Agnieszka przy tym śmietniku zostawiła taki brązowy koc z przytuliska. Jeśli znajdziesz to miejsce i Ci się uda to sprawdź też tam. Quote
yunona Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Przepraszam, że na wątku Buni piszę o tym, ale pisałam o Tofiku, który dziś w nocy ok. drugiej został znaleziony przez syna właścicielki. Biegał cały czas po ogromnym osiedlu, dużo osób go widziało aż w końcu JEST! Trzymam kciuki za Bunię, mam nadzieję, że znajdzie się . Czy ktoś szukał w okolicy Jana Kazimierza na polach naprzeciw domu w którym jest Biedronka? Ja tam widziałam z samochodu psiaka podobnego siedzącego samotnie w trawie, aż byłam zdziwiona. Teraz skojarzyłam, że to mogła być właśnie ona. Quote
nika28 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 yunona napisał(a):Czy ktoś szukał w okolicy Jana Kazimierza na polach naprzeciw domu w którym jest Biedronka? Ja tam widziałam z samochodu psiaka podobnego siedzącego samotnie w trawie, aż byłam zdziwiona. Teraz skojarzyłam, że to mogła być właśnie ona. O kurcze, trzeba to sprawdzić. Czy ktoś da radę ? Kiedy widziałaś tego psiaka ? Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Słuchajcie, może uda się na dzisiaj zorganizować większą ekipę poszukiwawczą? Ja mogę podjechać około 11:00 na jakieś 2 godziny. Czy ktoś ma plakaty, żebyprzekazać do rozwieszania. Trzeba oblecieć te pola wokoło, a jak ja sięorientuję trochę tego jest. Olena czy się wybierasz? Quote
nika28 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Olena jest właśnie na Jana Kazimierza, ale nie ma plakatów. Czy ktoś mógłby wydrukować kilka i porozwieszać też tam ? Byłoby super jakby udało się zorganizować taką ekipę poszukiwawczą... Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja nie mam nawet plaktu, ale i tak nie mam jak wydrukować. Nika możesz mi wysłać na pw tel do Oleny? Quote
inga.mm Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 plakat dostałam ale jest do bani, przepraszam, ale bezsensowne produkowanie białej powierzchni przy drobnym druku, jest niezrozumiałe. Wszystko musi być wołami, Mniej słów, większy gabaryt Quote
inga.mm Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 plakat od Niki przekazany do Noemi. Może uda się jej przerobic go. Na ten moment moge wydrukować tylko niekolorowe, za to bardzo dużo, kolorowe dopiero jutro, ale kto je ode mnie odbierze? Quote
nika28 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Noemi1, jak zrobisz nowy plakat, wyślij też mi na meila : nika2806@vp.pl Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nowy plakat już jest nawet w 4 wersjach, już rozsyłam na maila :) Zaraz porobię jeszcze ulotki. A tu do pobrania z imageShack: wersja mniej obrazków, bez dopiski "aktualne dnia:" http://imageshack.us/f/405/buniaplakat03bezaktualn.jpg/ Wersja więcej obraków, bez dopiski "aktualne dnia:" http://imageshack.us/f/84/buniaplakat01kopia.jpg/ I na FB link do jej albumu, w którym są wszystkie wersje plakatu: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.220764924666386.54960.100001986392118&type=1 i tam na pewno dorzucę ulotki. EDIT: Plakaty poszły na maila. EDIT 2: I jeszcze wersja plakatu kompletnie minimalistyczna w kolorach: http://imageshack.us/f/13/buniaplakat05kopia.jpg/ Oraz ulotki dla Buni na ImageShack: http://imageshack.us/f/194/buniaulotki01kopia.jpg/ Quote
Olena84 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja już jestem, niestety suni nie widziałam, objeździłam okolice Jana Kazimierza i Klementowicza, przeszłam też tam gdzie mogłam, ochroniarz spod biedronki powiedzial ze widzial takiego psa ale on chodzi z bedomnymi i dluzej niz tydzien - miesiace, moze to i byla ona, ale nie widzialam nawet tego psiaka od bezdomnych. A jest tam prawie codziennie pod ta wlasnie biedronka. Na Klementowicza zadnego plakatu nie bylo! Ale wichura taka, ze moglo i na tym wietrze i w tej wilgoci tego nie wytrzymac i zwialo. Koca pod smietnikiem nie widzialam. Ja swoje odreczne plakaty - notatki wlasciwie:( powiesilam przy smietnikach i porozdawalam ludziom, glownie takim poniom ok 40-50 ktore tam chodza i jedna nawet sama chciala tel bo mowi ze jak znajdzie to moze dac znac. Ale tez spotkalam ludzi ,ktorzy pytali czy to nowy pies czy ten co sie wysunal z obrozy, wiec ludzie wiedza, ale nie widzieli od tygodnia choc mieszkaja w tych blokach. Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja jutro raczej nie dam rady, bo muszę jechać do schronu, choć to się wyjaśni dziś bardzo późnym wieczorem, lub nawet jutro rano :( Quote
Olena84 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Kto jest w stanie jutro podjechac? Nie wiem czy ja bede w stanie, jesli juz to rano, czy ktos ze mna pochodzi i porozwiesza? Quote
Olena84 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dodałam sunie na ogłoszeniach na paluchu, tak duzo ludzi pisze, ze znalazlo psa, moze ktos ja rozpozna. Podalam swoje imie Aleksandra i tel Agnieszki. Quote
Olena84 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Czy ktos z Warszawiankow pomoze?! Bede sie starac jutro z rana tam byc z plakatami. Quote
Isadora7 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja spróbuje być jutro ale NIE OBIECUJĘ źle sie czuję jakby było troche lepiej podjadę Quote
Guliwer89 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Olena84 napisał(a):Czy ktos z Warszawiankow pomoze?! Bede sie starac jutro z rana tam byc z plakatami. poproszę o numer telefonu do ciebie smskiem jutro coprawda powinnienem być na uczelni ale może dam radę podjechać mieszkam niedaleko ale dopiero znalazłem wątek zaraz ide z psem na spacer więc troszkę się rozejrzę numer kont. 605091015 Quote
Awit Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Olena to ja podrukuję trochę. I ktoś z nas będzie. Quote
Guliwer89 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 możecie jeszcze do zebryzebry napisać też jest z okolic może będzie mogła pomóc na klemensiewicza zdecydowany brak plakatów a kocyk jeśli to był ten zasypany jakimiś ciuchami jutro rano przed wyjściem też się przejdę może się uda Quote
Olena84 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Bede ja i dziewczyna poza dogo ok 9 rano. Quote
Awit Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Tylko czekajcie na mnie, mam 10 z pod centralnego o 8,29. Czy lepiej o 8,09 nią jechać? Przy drukowaniu ulotek okazuje się, że pół strony zostaje puste, a nie umiem tak zrobić by wypełniały całą stronę... Mam ich 80sztuk. Plakatów druknę ze 20. Plakaty też są na połowie strony, poprzekładałam i mam 40 sztuk. Guliwer, dziewczyny weźcie taśmę klejącą i nożyczki. Quote
Olena84 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Plakatow druknij wiecej prosze! jak wolisz moze byc i o 8.29 z centralnego, bede sie tam krecic poki nie przyjdziesz, moze potem podjedziemy coraz to dalej Quote
Recommended Posts