Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie się wydaje (tak jak pisałam na FB), że nie te uszy i chyba za słabe umaszczenie. Bunia ma jednak dość wyraźne rysy twarzy (o ile można tak powiedzieć), ale oczywiście cioteczki, które ją znają muszą się wypowiedzieć. Bo coś tak jednak podobnego jest. A może ten pan mógłby zrobić suni inne zdjęcie?
Pisałyście pw do założycielki wątku?

Posted

Jestem na zaproszenie Anette.

[quote name='inga.mm']ja poproszę telefon do tej madamy, która zagubiła sunię

Inga to nieuleczalna choroba, tyle że sobie użyjesz :)

[quote name='nika28']Awit, wysłałam plakacik. Jeśli ktoś jeszcze by chciał, to proszę o meila, będę wysyłać.

W okolicy Klemensiewicza jest kilka lecznic, chyba wszystkie już są poinformowane... Może ktoś ją znajdzie, i zaprowadzi do którejś z nich...

inga.mm, telefon do Pani jest na czarnych kwiatkach, ale jeśli chcesz, mogę chyba Ci podać na pw.

Uważajcie na tą kobietę, bo na pewno będzie szukała następnego psa... :( Robi dobre wrażenie, a jest totalnie nieodpowiedzialna...

poprosże na patyk@cad.pl
to w 3/4 mojej drogi z pracy do domu (w sumie mam ponad 20 przystanków) dzisiaj nie pracuję, ale może mi się uda jutro podjechać rozejrzeć się, "poplakacić". Dzisiaj nie dam rady "eksportuję" Ondre na nowy tymczas.

[quote name='Noemi1']Na FB sunieczkę rozgłosiłam jak tylko umiem. Dziś niestety nie pomogę w poszukiwaniach.
Może jutro na chwilę się wyrwę, ale nie mam jak wydrukować plakatu.
Dziewczyny może zmieńcie tytuł na Warszawa zaginęła sunia, i dalej co uważacie. Bardziej zwróci uwagę osób z Wwy.

yunona a czy Tofik ma jakieś wydarzenie/wątek poszukiwawczy, żeby go też rozgłosić?
Ten jego plakat jest w małej rodzielczości i nie bardzo daje się przeczytać treść.

Tutaj plakaciki Tofika w lepszej rodzielczości w obrazku:

i w *pdf

http://img638.imageshack.us/img638/5008/tofiyunona.pdf

Posted

yunona napisał(a):
Paluch powiadomiony ,Pani, która wydawała Tofika też, SM i rozwieszamy dzisiaj plakaty. Sorry ale nie wiem co to Sito?

Sita to firma która zbiera martwe zwierzaki. Dzięki niej zidentyfikowaliśmy ciałko Blondi.
Tel do dyspozytora- całodobowy- 22 924373

Posted

plakat jest do niczego.
Mnóstwo ozdobników, treść niewidoczna, niewykorzystana cała powierzchnia kartki.
Wydrukowałam 10 szt i nie bedę tego drukować wiecej.
Na plakacie wołami powinno być napisane, że

zaginela sunia
kiedy
gdzie
duże zdjęcie
kontakt
nagroda
zrywki

obok zdjecia krótka notatka o okolicznościach zaginięcia
czerwonym powinna byc informacja o zaginięciu i ewentualnie telefon komórkowy.
Spojrzałam na ten plakat i w oczach mi zaczeło sie mienić.
i koniecznie wykorzystać całą powierzchnię kartki.
Po co marginesy po 3-4 cm?
Prosze o poprawienie i wysłanie mi jeszcze dziś.
Jutro koło 11-tej moge powielić i komus przekazać jeśli podjedzie

Posted

Którego Tofika?

Noemi1 napisał(a):
Isadora bardzo dziekuję za plakat Tofika, choć nie mam jak wydrukować, ale przynajmniej udostępnię, tak żeby było widać wszystkie informacje.

Posted

[quote name='Isadora7']Jestem na zaproszenie Anette.

Inga to nieuleczalna choroba, tyle że sobie użyjesz :)

poprosże na patyk@cad.pl
to w 3/4 mojej drogi z pracy do domu (w sumie mam ponad 20 przystanków) dzisiaj nie pracuję, ale może mi się uda jutro podjechać rozejrzeć się, "poplakacić". Dzisiaj nie dam rady "eksportuję" Ondre na nowy tymczas.

Tutaj plakaciki Tofika w lepszej rodzielczości w obrazku:

i w *pdf

http://img638.imageshack.us/img638/5008/tofiyunona.pdf

[quote name='inga.mm']Którego Tofika?

A tego Tofika powyżej, który też zaginął w tej okolicy.

Posted

Olena84 napisał(a):
Czy sunia podejdzie do obcego, jakbym ja chciala wziac na smycz i do samochodu to wejdzie?

Olena, ona właśnie do obcych jest nieufna, smyczy się boi. Ja miałam ją raz na spacerze, chciała się wyrwać i uciec do przytuliska :( Może być problem ze złapaniem... Ale jakbyś ją zobaczyła, to dzwoń do Agnieszki, chociaż będzie wiadomo, że żyje... Od niedzieli nikt nie dzwonił chociaż z informacją że ją widział... :(

Inga, nie wiem jaki plakat ty dostałaś, ale ten co ja mam jest ok. Przynajmniej tak mi się wydaje... Podaj mi swojego meila, wyślę Ci.

Posted

[quote name='nika28']Olena, ona właśnie do obcych jest nieufna, smyczy się boi. Ja miałam ją raz na spacerze, chciała się wyrwać i uciec do przytuliska :( Może być problem ze złapaniem... Ale jakbyś ją zobaczyła, to dzwoń do Agnieszki, chociaż będzie wiadomo, że żyje... Od niedzieli nikt nie dzwonił chociaż z informacją że ją widział... :(

Inga, nie wiem jaki plakat ty dostałaś, ale ten co ja mam jest ok. Przynajmniej tak mi się wydaje... Podaj mi swojego meila, wyślę Ci.
ściągnęłam ten plakat zamieszczony na wątku
ślij animalis.pl@gmail.com

Posted

nika28 napisał(a):
To nie ogłoszenie Buni ;) Zaraz wyślę Ci suńki plakat.

Ja do Sity nie dzwoniłam, dzisiaj jest już za późno... Jutro przekażę tel. Agnieszce.

Sita działa całodobowo możesz spokojnie dzwonić :)