Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Maga100']nie zraszaj jej..........:diabloti: no oczywiscie ze mi sie literki poprzestawiały.... AGA- zapraszamy........ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aguniu! Właśnie odkryłam, że w końcu założyłaś galerię :multi: Max to chłop na schwał :multi: a Twoja panna jest śliczności:loveu: BTW - ci to za rasa "soft"???:oops: Aga i oczywiscie to co drobnym druczkiem napisane dopiero teraz doczytałam...:cool3: sprytna jestem:lol: Irish Soft Coated Wheaten Terrier powszechnie znane jako softy albo pszeniczniaki:diabloti: od umaszczenia Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Kochane Agi, wszystkim Agom , które dzis obchodza imieniny zycze duzooooooo zdróweczka, milosci, sexu ,spelnienia...radosci, satysfakcji z zycia prywatnego i zawodowego , realizacji planow i spełnienia marzen... buziaki dziewczyny a to dla nas wszstkich Quote
Hanna R. Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Boszesz ty mój ! Życzę Ci w życiu WYŁĄCZNIE radosci. I uśmiechu. I spełnienia. We wszystkim ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='aga1215']Aguś - wszystkiego NAJ........... [quote name='HankaRupczewska']Boszesz ty mój ! Życzę Ci w życiu WYŁĄCZNIE radosci. I uśmiechu. I spełnienia. We wszystkim ! :loveu: :loveu: :loveu: buziaczorki dla Was kobietki... miłego dnia....:laola: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 buziaczorki.... milego dzionka dla Was Kobietki.....:laola: Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wszystkiego Najlepszego Agnieszko :laola::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='PIKA']Wszystkiego Najlepszego Agnieszko :laola::drink1::drink1::drink1::drink1: Edytko, bardzo pieknie dziekuje za pamiec:loveu: buziaki:cool3: Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Edytko, bardzo pieknie dziekuje za pamiec:loveu: buziaki:cool3: Ja nie mam na imie Edytka :shake::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='PIKA']Ja nie mam na imie Edytka :shake::evil_lol: a na drugie??? moze trzecie???:eviltong: sorry,,,ale i tak bardzo dziekuje:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Boszesz ty mój ! Życzę Ci w życiu WYŁĄCZNIE radosci. I uśmiechu. I spełnienia. We wszystkim ! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo bardzo dziękuje Haniu... Miłego dnia pełnego radosci zycze.... Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :pale sobie Agnieszki bibkę urządziły;) Najlepsiejszego Agnieszki:p Dlaczego nie masz odsyłacza w podpisie do swojej galerii:cool3: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Dlaczego nie masz odsyłacza w podpisie do swojej galerii:cool3: Bop lubi jak się jej szuka :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):Bop lubi jak się jej szuka :mad: to nie tak....ja nie wiem jak sie to robi...ot co...nie mam zielonego pojecia i banerka tez nie umiem zrobic.....:-( dziewczyny..no nie umiem...no.....:-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dziewczyny, jak tam u Was???i zdróweczko? i samopoczucie??:loveu: Kurcze tu w wawie zasypało???:mad: i sypie nadal..ja idac do mojego Prestizowego Centrum Biznesu :mad: ( tu dodam dobre kobiety , ze pisze ironiczie dosc mocno) sypało, wiało, i ogolnie chyba zima idzie??? ja nie wiem co sie dzieje.....:evil_lol: po prostu szok.. ale bardzo ciepło Wam wszystkim zycze milegp dnia.:loveu: Quote
Kati Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Południe Polski też zasypane. Nie trzeba umieć robić bannerków, żeby go mieć. Na Off topicu znajdziesz tematy, gdzie dziewczyny robią śliczne bannerki. Wystarczy podesłaś fotki i linka do galerii, ładnie poprosić, troche poczekać i ma sie śliczny bannerek. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kati napisał(a):Południe Polski też zasypane. Nie trzeba umieć robić bannerków, żeby go mieć. Na Off topicu znajdziesz tematy, gdzie dziewczyny robią śliczne bannerki. Wystarczy podesłaś fotki i linka do galerii, ładnie poprosić, troche poczekać i ma sie śliczny bannerek. ooooo dziekuje...widzisz jaka ja nietutejsza i mało obeznana.... bardzo dziekuje:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kati napisał(a):Południe Polski też zasypane. Nie trzeba umieć robić bannerków, żeby go mieć. Na Off topicu znajdziesz tematy, gdzie dziewczyny robią śliczne bannerki. Wystarczy podesłaś fotki i linka do galerii, ładnie poprosić, troche poczekać i ma sie śliczny bannerek. a wawa juz zasypana i drogowcy jakby troche znow zaskoczeni :evil_lol: (biedni chłopcy), ze zima jednak dotarła do nas....bo chyba sie juz wiosny spodziewali...troche korasów na miescie jest...i takie malutke zaspy jakby....ale moze mnie sie tylko wydaje:diabloti: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): zima jednak dotarła do nas....bo chyba sie juz wiosny spodziewali...troche korasów na miescie jest...i takie malutke zaspy jakby....ale moze mnie sie tylko wydaje:diabloti: wiosna to juz wlasnie byla, teraz bylo czas na lato :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):wiosna to juz wlasnie byla, teraz bylo czas na lato :evil_lol: a to dobrze ze mowisz...bo jakos przeoczylam w takim razie zime....:diabloti: i pewnie chlopaki z drogówki tez....zreszta oni zawsze maja pod górke zima bo zawsze ich zaskakuje...no ale w sumie co sie dziwic w Kalifornii mieszkamy - nio!;) Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to nie tak....ja nie wiem jak sie to robi...ot co...nie mam zielonego pojecia i banerka tez nie umiem zrobic.....:-( dziewczyny..no nie umiem...no.....:-(;)Kati już napisała ....ale extra banerki robi mła sistersja Debe:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)Kati już napisała ....ale extra banerki robi mła sistersja Debe:p dzieki:p za pomoc Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :mad:no zróbże ten odsyłacz ...bo sie zagubywasz w tłumie :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no zróbże ten odsyłacz ...bo sie zagubywasz w tłumie :razz: cierpliwosci...... pisze maila do cioci ...dbsst:diabloti: i szukam pieknych słow.... a teraz zimowo i umnie... z pierwszego dnia opadów..sroda ...dzikie szlenstwo siku na sniegu.... wariacje sniegowe Quote
Recommended Posts