Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Aguniu!
Właśnie odkryłam, że w końcu założyłaś galerię :multi: Max to chłop na schwał :multi: a Twoja panna jest śliczności:loveu:

BTW - ci to za rasa "soft"???:oops:

Aga i oczywiscie to co drobnym druczkiem napisane dopiero teraz doczytałam...:cool3: sprytna jestem:lol:

Irish Soft Coated Wheaten Terrier powszechnie znane jako softy albo pszeniczniaki:diabloti: od umaszczenia

Posted

Kochane Agi,

wszystkim Agom , które dzis obchodza imieniny zycze duzooooooo zdróweczka, milosci, sexu ,spelnienia...radosci, satysfakcji z zycia prywatnego i zawodowego , realizacji planow i spełnienia marzen...
buziaki dziewczyny

a to dla nas wszstkich

Posted

[quote name='aga1215']Aguś - wszystkiego NAJ...........

[quote name='HankaRupczewska']Boszesz ty mój !

Życzę Ci w życiu WYŁĄCZNIE radosci.
I uśmiechu.
I spełnienia.
We wszystkim !

:loveu: :loveu: :loveu:

buziaczorki dla Was kobietki...
miłego dnia....:laola:

Posted

Dziewczyny,

jak tam u Was???i zdróweczko?
i samopoczucie??:loveu:
Kurcze tu w wawie zasypało???:mad:
i sypie nadal..ja idac do mojego Prestizowego Centrum Biznesu :mad: ( tu dodam dobre kobiety , ze pisze ironiczie dosc mocno) sypało, wiało, i ogolnie chyba zima idzie???
ja nie wiem co sie dzieje.....:evil_lol:
po prostu szok..
ale bardzo ciepło Wam wszystkim zycze milegp dnia.:loveu:

Posted

Południe Polski też zasypane.
Nie trzeba umieć robić bannerków, żeby go mieć. Na Off topicu znajdziesz tematy, gdzie dziewczyny robią śliczne bannerki. Wystarczy podesłaś fotki i linka do galerii, ładnie poprosić, troche poczekać i ma sie śliczny bannerek.

Posted

Kati napisał(a):
Nie trzeba umieć robić bannerków, żeby go mieć. Na Off topicu znajdziesz tematy, gdzie dziewczyny robią śliczne bannerki. Wystarczy podesłaś fotki i linka do galerii, ładnie poprosić, troche poczekać i ma sie śliczny bannerek.

ooooo dziekuje...widzisz jaka ja nietutejsza i mało obeznana....
bardzo dziekuje:loveu:

Posted

Kati napisał(a):

a wawa juz zasypana i drogowcy jakby troche znow zaskoczeni :evil_lol: (biedni chłopcy), ze zima jednak dotarła do nas....bo chyba sie juz wiosny spodziewali...troche korasów na miescie jest...i takie malutke zaspy jakby....ale moze mnie sie tylko wydaje:diabloti:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
zima jednak dotarła do nas....bo chyba sie juz wiosny spodziewali...troche korasów na miescie jest...i takie malutke zaspy jakby....ale moze mnie sie tylko wydaje:diabloti:

wiosna to juz wlasnie byla, teraz bylo czas na lato :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
wiosna to juz wlasnie byla, teraz bylo czas na lato :evil_lol:

a to dobrze ze mowisz...bo jakos przeoczylam w takim razie zime....:diabloti: i pewnie chlopaki z drogówki tez....zreszta oni zawsze maja pod górke zima bo zawsze ich zaskakuje...no ale w sumie co sie dziwic w Kalifornii mieszkamy - nio!;)

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
to nie tak....ja nie wiem jak sie to robi...ot co...nie mam zielonego pojecia i banerka tez nie umiem zrobic.....:-(
dziewczyny..no nie umiem...no.....:-(
;)Kati już napisała ....ale extra banerki robi mła sistersja Debe:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:no zróbże ten odsyłacz ...bo sie zagubywasz w tłumie :razz:

cierpliwosci......
pisze maila do cioci ...dbsst:diabloti: i szukam pieknych słow....

a teraz zimowo i umnie... z pierwszego dnia opadów..sroda ...dzikie szlenstwo

siku na sniegu....

wariacje sniegowe