Mi. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Czesc Agulcowe:eviltong::loveu::loveu::loveu:dziendobrerek Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć, gdzie się podziewacie:niewiem::niewiem: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 witajcie po powrocie... było cicho z roznych przyczyn...moze teraz troszku nadgonimy... zima w miescie 3.02.2008 Ratusz rosnie w gore... gramy w piłe... nie to nie...sama sie pobawie... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 i jesien 2007...... cudne kolory... Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ooo kogóż to moje śliczne oczęta widzą :loveu: Pańciunia :cool3: śliczna jesień!!!! a Maxiorowski to pewnie już żonaty, tyle czasu Cię nie było :cool1: :mad: mam nadzieję, że już po zawirowaniach :razz: Quote
BeaC Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 cze............. nawrócona!!!!! widziałam jesień i zimę:diabloti::diabloti::diabloti: to pisalam ja z domu:multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='malawaszka']ooo kogóż to moje śliczne oczęta widzą :loveu: Pańciunia :cool3: śliczna jesień!!!! a Maxiorowski to pewnie już żonaty, tyle czasu Cię nie było :cool1: :mad: mam nadzieję, że już po zawirowaniach :razz: ja tez mam nadzieje, ze bede tu mogla bywac czesciej niz do tej pory... dziekuje za przywitanie:loveu: [quote name='BeaC']cze............. nawrócona!!!!! widziałam jesień i zimę:diabloti::diabloti::diabloti: to pisalam ja z domu:multi::multi::multi: ja tez pisze w domu.....czesc..... jak moje kaloszki? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Cześć, gdzie się podziewacie:niewiem::niewiem: juz wrociłam, jestem i zapraszam do nas......:p [quote name='Jagoda*']Dlaczego tak cicho...? alez jak to cicho.....? juz jest kolorowo...... zapraszam...:loveu: Quote
BeaC Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ja tez pisze w domu.....czesc..... jak moje kaloszki? no BA ty że z domu to wiem, ale ja ponad rok netu na wsiowie nie miałam i juz mam kaloszki się zniszczyły:-( ale na wiosne nowe kupuje trza się lansować po wsi:razz::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Medorowa']Mmmm foteczki:p:p:p:loveu: nio.....mniamnusne......alez ja skromna jestem...... [quote name='Jagoda*']Witamy, zdjęcia zaliczone...:lol: bardzo dobrze...piateczka......:loveu: [quote name='BeaC']no BA ty że z domu to wiem, ale ja ponad rok netu na wsiowie nie miałam i juz mam kaloszki się zniszczyły:-( ale na wiosne nowe kupuje trza się lansować po wsi:razz::diabloti: hiellol..... alez juz mam...... oki...to bede podziwiac nowki sztuki.....:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jaka śliczna mordusia...:loveu: http://www.imagic.pl/files//1342/Podroz/zima20088.jpg Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Jagoda*']Jaka śliczna mordusia...:loveu: http://www.imagic.pl/files//1342/Podroz/zima20088.jpg sliczna i całusna..az az.... teraz zostala sama ze mna na pare dni bo Maxio do babci pojechal to brakuje jej kompana do zabaw i przynosi pileczke i prosi zeby jej rzucac.... ach ta nasza lala...:loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Agunia tu była :razz::razz:;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Alu kochana bylam:loveu: cos sie w powietrzu dzieje ...mielismy miec ferie a mlody sie rozlozyl...był Kolobrzeg i 39 stopni goraczki przez dwa dni...poza tym piekna sloneczna pogoda i morze...zdjatka za pare chwil...... byla jazda pociagiem...i nie bede mowic jaka poszlo..bo moje dzieci były cudne..tylko jakos ludzie dziwnie reaguja ....mialam przygode z pania ktora weszla do przedzialu z buzia i glosno mowila:diabloti: a wlasniciw miala do mnie :diabloti:pretensje dlaczego nikt jej nie poinformowal ze bedzie jechala w przedziale z psem!!!!!! i nie z psem...tylko z suczka..i na dodatek cicha i spokojna....ale luz..... dzis jest paskudnie piekna pogoda w Wawie:diabloti:, szaro , buro, wieje i deszczyk zacina i jest gites bo piatek:loveu: wszystkich ciepło pozdrawiam, Aga Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 i foty ... Sabcia ze swoja siostra.... Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu kochana bylam:loveu: cos sie w powietrzu dzieje ...mielismy miec ferie a mlody sie rozlozyl...był Kolobrzeg i 39 stopni goraczki przez dwa dni...poza tym piekna sloneczna pogoda i morze...zdjatka za pare chwil...... byla jazda pociagiem...i nie bede mowic jaka poszlo..bo moje dzieci były cudne..tylko jakos ludzie dziwnie reaguja ....mialam przygode z pania ktora weszla do przedzialu z buzia i glosno mowila:diabloti: a wlasniciw miala do mnie :diabloti:pretensje dlaczego nikt jej nie poinformowal ze bedzie jechala w przedziale z psem!!!!!! i nie z psem...tylko z suczka..i na dodatek cicha i spokojna....ale luz..... dzis jest paskudnie piekna pogoda w Wawie:diabloti:, szaro , buro, wieje i deszczyk zacina i jest gites bo piatek:loveu: wszystkich ciepło pozdrawiam, Aga aaa no to wrażenia niezapomniane :razz::razz:.... u nas też pogoda bardzo niespecjalna :razz:...ale podobno ma być lepiej ;) lusterkowa foteczka :p http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/kolobrzeg220082.jpg Pozdróweczka dla Waszej 3 :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 U nas przynajmniej jeszcze nie leje - miłego dnia :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='aga1215']U nas przynajmniej jeszcze nie leje - miłego dnia :loveu: Agunia, witaj... u nas popadowywuje:p...ale malo ciekawie za oknem...i powiem szczerze ze miloby bylo gdyby juz sloneczko i wiosna zawitala na stale...bo ta szarowa tak troche malo motywujaca jest.... milego dzionka, A. Quote
Recommended Posts