Agunia-Pańciunia) Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hand: witanko .....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wczuwając się w rolę domorosłej fryzjerki pokolorowałam swoje owłosienie na głowie ...na granatową czerń:angryy:...a miala być czereśniowa czerń :diabloti:....no cóż niewielka róznica:diabloti: ...mam na głowie ATRAMENT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o rany to jestes atramentowa Ala......prawie jak diamentowa.....:loveu: no coz mam powiedziec zdolna jestes.:cool1:...a moze co innego bylo na opakowaniu a co innego w srodku??? i na koniec powiem ze ładnemu to we wszystkim ładnie......:diabloti: [quote name='malawaszka']ehhh przy moich czterech włosach na krzyż po takim farbowaniu na farbowane wypadłyby mi dwa przedostatnie włosy i zostałabym z dwoma ostatnimi - nie pasi mi to :shake::evil_lol: Waszeczko, nie histeryzuj z tymi czterema włosami bo pewnie masz ich zdecydowanie wiecej...no coz chyba ze masz az tak dobrze dobrana peruke...:evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam :multi: Co tam u Maxa i Mamy Maxa i Psicy Maxa??? U nas prawie mróz:angryy::mad: [quote name='malawaszka']oooo Alu zrób mi też dobrze :evil_lol:włoski :evil_lol: a w czasie pełni ja też nie śpię :shake: i miewam różne :hmmmm: nie wiem co :lol: ale ja naszczęście tylko w dzień pełni - do niedawna zastanawiałam się czy to moje niespanie nie jest spowodowane autosugestią, ale okazało się że jednak nie - w sierpniu wydawało mi się że pełnia była któregoś tam bo tak już księżyc wyglądał i pomyślałam sobie, że znowu nie pośpię a spałam jak dziecko, ale za to dwa dni później nie spałam wcale :shock: rano sprawdziłam na necie kiedy była pełnia i okazało się że właśnie wtedy kiedy nie spałam :shake: Czy Ty aby Albionu naonczas nie wizytowałaś? ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='aga1215']Witam :multi: Co tam u Maxa i Mamy Maxa i Psicy Maxa??? U nas prawie mróz:angryy::mad: Czy Ty aby Albionu naonczas nie wizytowałaś? ;) czesc Aguniu.... co u nas? otóz wczoraj goraczka i bytnosc u leakarza od medycyny chinskiej i rozysjkiej...i juz nocka duzo lepsza.....dzis juz tylko troszku gardzioł maxionka boli.... ja gdzies nabylam alergii i mam tak zapuchniete powieki ze po prostu wygladaja jak obazanki.....ale juz jakos zapanowalam nad tym.... ponadto ...futro...ma sie dobrze...... musze tylko troche rozczesac slicznotke:loveu: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dobry wieczór:p Aguniu ...w opakowaniu było to co być miało tylko dla TZta bez różnicy było czereśniowa czerń i granatowa czerń ...pewno pokojarzył z owocem granatu :roll:...a jak już włoski mi pokolorował stwierdził ze mu sie w tym kolorze bardziej podobam :roll: Maxiowi zyczę zdrówka;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór:p Aguniu ...w opakowaniu było to co być miało tylko dla TZta bez różnicy było czereśniowa czerń i granatowa czerń ...pewno pokojarzył z owocem granatu :roll:...a jak już włoski mi pokolorował stwierdził ze mu sie w tym kolorze bardziej podobam :roll: Maxiowi zyczę zdrówka;) wooowwww...to miło cos takiego usłyszec od slubnego kolegi po paru latach małzenstwa:loveu: Maxiorowski zostal dzis w domku bo taki na slowo honoru jest zdrowy.....lkicha i prycha i boje sie ze jak pojdzie do szkoły to sie doprawi a jak jeszcze ze dwa dni w domku posiedzi to nabierze sil..... Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 noo to zdrówka dla Maxia :kciuki: a fotek Sabi jak nie było tak nie ma :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='malawaszka']noo to zdrówka dla Maxia :kciuki: a fotek Sabi jak nie było tak nie ma :mad: Waszeczko...swieta racja..... a mlody sie juz dzis niestety mozno wylozyl i juz jedzie na antybiotyku.....cholera...... a co do fotek....kruca bomba nie mam czasu.....prawie na nic..... ale beda...w najblizszej przyszlosci....:loveu: [quote name='clockwork']HEY Aguniu .......MY TU Obie Cwaj ;) MY tez pozdrawiamy i calujemy i sie kurujemy:loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witaj, dużo zdrówka Młodemu, no i daj nam obejrzeć te skrzętnie ukrywane zdjęcia:razz:... Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witam Cie............. bidny synko................:placz: wycałujże go ode mnie...tylko tak, cobyś sie nie zaraziła... futro tez ........wygłaskaj:diabloti: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Doberek Aguś ....mam nadzieje ze Max już zdrowieje :razz: U nas dziś słonecznie ale bardzo zimno :shake: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aguś,... przyznaje że poczytałam tylko tą stronkę... bo jakiś głąb wymyślił TYLKO :roll: 8mio godzinny dzień pracy :evil_lol: i nie wyrabiam czasowo :mdleje: Maxowi zdrówka wiele.... tyle wyczytałam :oops: no i tobie tak proforma też ;) ja tu jeszcze wróce :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 WWOOOOOOWWWW jak tu cisza i spokoj...nikt nie zaglada...ale co sie dziwic, jak ja sama nie mam chwili aby tu zajrzec...... to nic dziwnego, ze reszta świata tez przestałą mnie kochac.....buuuuu ale zyje i jestem.....duchem z Wami...pozdrowionka.... Quote
malawaszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nie było Cię to i nie było co pisać, ale jestem jestem :multi: dawaj focie Quote
UTAAP Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja raczej sie tu nie odzywam a raczej tylko czytam, ale prawde mowiac juz sie zastanawialam czy nie przyszlo Ci do glowy zamknac tego teatrzyku (czyt.brak powiadomien) wiec cieszy mnie bardzo ze nie - pozdrowienia od Gajki z Londynu :) !! Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']WWOOOOOOWWWW jak tu cisza i spokoj...nikt nie zaglada...ale co sie dziwic, jak ja sama nie mam chwili aby tu zajrzec...... to nic dziwnego, ze reszta świata tez przestałą mnie kochac.....buuuuu ale zyje i jestem.....duchem z Wami...pozdrowionka.... :multi::multi::multi:żyjesz ....i to chyba calkeim nieźle ;) witanko i pozdrowionko :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='malawaszka']nie było Cię to i nie było co pisać, ale jestem jestem :multi: dawaj focie a witaj...ano jestem zarobiona po pachi...... ale co tam....Chuck Norris w spodnicy zawsze da rade........:diabloti: [quote name='UTAAP']Ja raczej sie tu nie odzywam a raczej tylko czytam, ale prawde mowiac juz sie zastanawialam czy nie przyszlo Ci do glowy zamknac tego teatrzyku (czyt.brak powiadomien) wiec cieszy mnie bardzo ze nie - pozdrowienia od Gajki z Londynu :) !! Czesc dziewczyny....jak miło.....pozdrów prosze Gaje i Londyn..... bedziesz moze w Poznaniu na wystawie? Wybieramy sie całą ferajna...bedzie wesoło....:diabloti: NIe wiem jak w Londynie , ale tu w stolicy bylo dzis -2 w nocy...normalnie......szok.....ja chce ciepło i lato..... [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:żyjesz ....i to chyba calkeim nieźle ;) witanko i pozdrowionko :multi: zyje a i owszem kochana Alu...... pozdrawiam serdecznie i mocno sciskam z chlodnej dzis stolicy...od tego chlody zmarszczki na pupie sie robia.....:diabloti::cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='clockwork']Aguś,... przyznaje że poczytałam tylko tą stronkę... bo jakiś głąb wymyślił TYLKO :roll: 8mio godzinny dzień pracy :evil_lol: i nie wyrabiam czasowo :mdleje: Maxowi zdrówka wiele.... tyle wyczytałam :oops: no i tobie tak proforma też ;) ja tu jeszcze wróce :loveu: czesc Magdaleno...za zdróko dziekuje, znow sie cos z gardłem dzieje...ja chyba osiwieje....ale oczywiscie zwrócenie paniom w szkole uwagi na temat otrawtego okna i przeciagó powoduje tylko zgryzliwe uwagi i przykrosci..... chyba jakas inspekcje nalezy nasłac.....musze o tym pomyslec..... a co dobrego u Ciebie?wracaj wracaj...czekam z utesknieniem...:diabloti: Quote
UTAAP Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hej! No nie, niestety nas nie bedzie, ja sama tez nie przyjezdzam a slyszalam ze bedzie sporo znajomych wiec troche zaluje. Pozdrowienia przekazane ;). Tez slyszalam od mamy (ona jakos bardziej sledzi co sie dzieje w PL niz ja :oops:) ze przymrozki juz - tutaj o przymrozkach to na razie mozemy sobie pomarzyc :lol:, ale za latem tez tesknie, nocami tutaj jakies 2 stopnie. Milej zabawy w Poznaniu!! Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:p Aguniu ...w opakowaniu było to co być miało tylko dla TZta bez różnicy było czereśniowa czerń i granatowa czerń ...pewno pokojarzył z owocem granatu :roll:...a jak już włoski mi pokolorował stwierdził ze mu sie w tym kolorze bardziej podobam :roll: [quote name='Agunia-Pańciunia)']wooowwww...to miło cos takiego usłyszec od slubnego kolegi po paru latach małzenstwa:loveu: wcale nie... bo to znaczy że wcześniej sie mu nie podobała ale ze mnie pajac :roll: cześć Agusiek... jak tam Maxio i futro??? Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']wcale nie... bo to znaczy że wcześniej sie mu nie podobała ale ze mnie pajac :roll: ..................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: cześć Agusiek... jak tam Maxio i futro??? cześć AGA :loveu: Quote
BeaC Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 witałam Cie................kupe lat temu i nic żadnego dzień dobry ani...................pocałujże mnie w d*&^%:angryy: mimo wszystko JESTEM TU:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts