Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coca cola zawiera kofeinę...
Mnie pełnia księżyca "rozwala". Nie, ja nie wyję podczas pełni, nie zmieniam się w wilkołaka:evil_lol:, po prostu potem następuje załamanie pogody.
Dziś już dobrze:lol:, no., może trochę śpiąco;)...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Coca cola zawiera kofeinę...
Mnie pełnia księżyca "rozwala". Nie, ja nie wyję podczas pełni, nie zmieniam się w wilkołaka:evil_lol:, po prostu potem następuje załamanie pogody.
Dziś już dobrze:lol:, no., może trochę śpiąco;)...

a ja tez na pełnie reaguje i zawsze sie smieje ze podczas pełni wariaci sie uaktywniaja i cos w tym jest bo ja nie sypiam wtedy dobrze i tak jakos ogolnie jest.....tak sobie....
zreszta tyle naukowcow na temat woływu pełni na zycie ludzkie sie wypowiadało ze nic nowego nie wnosimy:diabloti:ale to fakt...

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a ja tez na pełnie reaguje i zawsze sie smieje ze podczas pełni wariaci sie uaktywniaja i cos w tym jest bo ja nie sypiam wtedy dobrze i tak jakos ogolnie jest.....tak sobie....
zreszta tyle naukowcow na temat woływu pełni na zycie ludzkie sie wypowiadało ze nic nowego nie wnosimy:diabloti:ale to fakt...

Witaj w klubie...:lol:

Posted

buziaki i Madzik wracaj do nas......

baw sie dobrze...i juz nie zmieniaj koloru wlosów....:loveu:

[FONT=Arial]Aguniu ...powiem ci w sekrecie ;), ze po powrocie włoski odzyskają kolorek pieknej ultramarynki :grins:...:multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]:diabloti: o masz ...to ja już wiem czemu 2 dni nie spałam ...:diabloti::diabloti::diabloti:
masakra ...4 rano a ja sobie siedze i nie wiem co ze sobą zrobić ....rano ból głowy ....czarne myśli potegują umysł ....humor na poziomie -600 ....
i nie dość że sama sobie zatrułam żywota to i innym :shake:....
A co do WARIATÓW .....przyznam nieskromnie że zgadazam się z tą tezą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo ja mogłabym wtedy gory przenosić :eviltong:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]Aguniu ...powiem ci w sekrecie ;), ze po powrocie włoski odzyskają kolorek pieknej ultramarynki :grins:...:multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT]

no to mnie uspokoiłas..Alu.:diabloti:

[FONT=Arial]:diabloti: o masz ...to ja już wiem czemu 2 dni nie spałam ...:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]masakra ...4 rano a ja sobie siedze i nie wiem co ze sobą zrobić ....rano ból głowy ....czarne myśli potegują umysł ....humor na poziomie -600 ....[/FONT]
[FONT=Arial]i nie dość że sama sobie zatrułam żywota to i innym :shake:....[/FONT]
[FONT=Arial]A co do WARIATÓW .....przyznam nieskromnie że zgadazam się z tą tezą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo ja mogłabym wtedy gory przenosić :eviltong:[/FONT]

no widzisz....:diabloti:
ale ja mam tak juz od ładnych 15 lat...zawsze dwie noce przed pełnia i noc po pelni to normalnie moge siedziec i w rowie na motylki kapowac......i z tym homorem to racja.....spadek na -700 nawet......

BeaC napisał(a):
cos ci się zawiesiło???????

nie, chcialam pewnie cos głupiego napisac... wiec sie wycofalam z tego.....

:diabloti::diabloti::diabloti:

http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007lipiec/morze14.jpg

rozklonowałaś psa????
witaj PIĘkna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nio....moja niunieczka z siostra na focie.......
buziaki i milego dnia....

dzis wychodze wczesniej z pracki o 14.30 i juz mam weekend....extra cacy...nareszczie...zycze Wam kochane kobietki milego dnia , popoludnia i weekendu.....:loveu:

Posted

no widzisz....:diabloti:
ale ja mam tak juz od ładnych 15 lat...zawsze dwie noce przed pełnia i noc po pelni to normalnie moge siedziec i w rowie na motylki kapowac......i z tym homorem to racja.....spadek na -700 nawet......

[FONT=Arial]no w sumie ja też tak miewałam , ale to już chyba 2 czy 3 miesiąc gdzie odczulam to tak drastycznie .....i moje otoczenie :oops:....
teraz wiem z czym walczę ...więc będę się pilnować , bo nie mogę dać soba zawładnąć ....;)
[/FONT]

dzis wychodze wczesniej z pracki o 14.30 i juz mam weekend....extra cacy...nareszczie...zycze Wam kochane kobietki milego dnia , popoludnia i weekendu.....:loveu:

[FONT=Arial]milutkiego weekenda :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]agus... wloski juz z niebieskiego przechodza w zolty :placz: juz sie smieja ze na ten wyjazd tak sie zrobily w barwy narodowe szwecji :evil_lol: bo i nieswiadomie w glanach zolto-niebieskich przyjechalam :roll:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]buziaczki [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]agus... wloski juz z niebieskiego przechodza w zolty :placz: juz sie smieja ze na ten wyjazd tak sie zrobily w barwy narodowe szwecji :evil_lol: bo i nieswiadomie w glanach zolto-niebieskich przyjechalam :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]ja obiecałam Aguni , że po powrocie wrocisz do swojego ................niebieskiego kolorku ....pięknej ultramarynki :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]milutkiego weekenda :loveu:[/FONT]

Aluniu, i wzajemnie.......miluniego.....i byl całkiem oki:loveu:

clockwork napisał(a):

widzisz Ty to sie umiesz zachowac w kazdej sytuacji, bardzo elastycznie podchodzisz...... kurcze....to faktycznie flaga szwecji.....pelna podziwu jestem :loveu:......i pamietaj zeby tu wrocic...
i korzystaj z wolnego czasu.....i zagladaj czasami :loveu:

[FONT=Arial]ja obiecałam Aguni , że po powrocie wrocisz do swojego ................niebieskiego kolorku ....pięknej ultramarynki :loveu:[/FONT]

otoz to...Alunia mnie to na pismie obiecała.....ultramarynka......:loveu::diabloti:

Posted

Aluniu, i wzajemnie.......miluniego.....i byl całkiem oki:loveu:
[FONT=Arial]i z tego niezmiernie się cieszę ...:multi:[/FONT]

widzisz Ty to sie umiesz zachowac w kazdej sytuacji, bardzo elastycznie podchodzisz...... kurcze....to faktycznie flaga szwecji.....pelna podziwu jestem :loveu:......i pamietaj zeby tu wrocic...
[FONT=Arial]prawdziwy dyplomata potrafi znaleść się w każdej sytuacji ......
MADZIALENA na Prezydenta :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

otoz to...Alunia mnie to na pismie obiecała.....ultramarynka......:loveu::diabloti:

[FONT=Arial]otóż to ...ale to teraz zależy od Madzialeny czy bedzie chciała abym ją pokolorowała :razz:[/FONT]

Posted

a mnie się podczas tej pełni śniły koszmary :shocked:
Po całym domu biegały mi wojownicze żółwie ninja, wielkości kota, i w ręku miały takie wielkie szczoteczki do zębów... :shake::shake:
Obudziłam się zlana siódmymi potami :evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]zaglondam caly czas przeca... czasami to sie odrywam :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]prawdziwy dyplomata potrafi znaleść się w każdej sytuacji ......
MADZIALENA na Prezydenta :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
:evil_lol:

[FONT=Arial]buuuhaahahaha.... mam myslec nad kandydatura?? :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]otóż to ...ale to teraz zależy od Madzialeny czy bedzie chciała abym ją pokolorowała :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]pewnie ze bedzzie chciala... wyglondam jak je£op.. taka zö£to niebiewska....[/FONT]
[FONT=Arial]chcem byc MARYNA -ultra ;)[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]zaglondam caly czas przeca... czasami to sie odrywam :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]pewnie ze bedzzie chciala... wyglondam jak je£op.. taka zö£to niebiewska....[/FONT]
[FONT=Arial]chcem byc MARYNA -ultra ;)[/FONT]
[FONT=Arial];)to ja już szykuje się na malowanko ....zrobie Ci dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolorek włosków :pna Marynę Ultra :grins:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial];)to ja już szykuje się na malowanko ....zrobie Ci dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolorek włosków :pna Marynę Ultra :grins:[/FONT]

[FONT=Arial]wiedzialam ze na ciebie moge liczyc.:loveu::loveu::loveu:.. jeszcze nikt nie zrobil mi tak dobrze jak ty [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]wloskow :diabloti:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wiedzialam ze na ciebie moge liczyc.:loveu::loveu::loveu:.. jeszcze nikt nie zrobil mi tak dobrze jak ty [/FONT]

[FONT=Arial]wloskow :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:polecam się na przyszłość ;)....aczkolwiek w wiadomym celu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

robię dobrze włoski :grins:
[/FONT]

Posted

oooo Alu zrób mi też dobrze :evil_lol:

włoski :evil_lol:

a w czasie pełni ja też nie śpię :shake: i miewam różne :hmmmm: nie wiem co :lol: ale ja naszczęście tylko w dzień pełni - do niedawna zastanawiałam się czy to moje niespanie nie jest spowodowane autosugestią, ale okazało się że jednak nie - w sierpniu wydawało mi się że pełnia była któregoś tam bo tak już księżyc wyglądał i pomyślałam sobie, że znowu nie pośpię a spałam jak dziecko, ale za to dwa dni później nie spałam wcale :shock: rano sprawdziłam na necie kiedy była pełnia i okazało się że właśnie wtedy kiedy nie spałam :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
oooo Alu zrób mi też dobrze :evil_lol:

włoski :evil_lol:
[FONT=Arial]:hmmmm: tysz na niebiewsko ....:razz:[/FONT]

a w czasie pełni ja też nie śpię :shake: i miewam różne :hmmmm: nie wiem co :lol: ale ja naszczęście tylko w dzień pełni - do niedawna zastanawiałam się czy to moje niespanie nie jest spowodowane autosugestią, ale okazało się że jednak nie - w sierpniu wydawało mi się że pełnia była któregoś tam bo tak już księżyc wyglądał i pomyślałam sobie, że znowu nie pośpię a spałam jak dziecko, ale za to dwa dni później nie spałam wcale :shock: rano sprawdziłam na necie kiedy była pełnia i okazało się że właśnie wtedy kiedy nie spałam :shake:

[FONT=Arial]ha ha mam to samo :diabloti::diabloti::diabloti:
i tez zaczęłam sprawdzać na wstecza i wsie moje złe humory i niespanka były w czasie pełni .....:angryy:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
nie na niebiewsko bo w niebiewskim mi nie do twarzy - blado wyglądam :evil_lol: - na gorzką czekoladę :razz: która zawsze mi wychodzi czarna :angryy:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo najpierw trzeba pomalować na biało a potem kolorka na kolorek :diabloti:
ja tak wszystki czerwienie przetestowałam ....zawsze były jak dojrzały kasztan :diabloti:...a tera to juz chyba w czerwieni bym nie chciała odkąd na bilbordach Avansu króluje :diabloti:....Wiśniewski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo najpierw trzeba pomalować na biało a potem kolorka na kolorek :diabloti:
ja tak wszystki czerwienie przetestowałam ....zawsze były jak dojrzały kasztan :diabloti:...a tera to juz chyba w czerwieni bym nie chciała odkąd na bilbordach Avansu króluje :diabloti:....Wiśniewski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

ehhh przy moich czterech włosach na krzyż po takim farbowaniu na farbowane wypadłyby mi dwa przedostatnie włosy i zostałabym z dwoma ostatnimi - nie pasi mi to :shake::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:hand:
witanko .....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wczuwając się w rolę domorosłej fryzjerki pokolorowałam swoje owłosienie na głowie ...na granatową czerń:angryy:...a miala być czereśniowa czerń :diabloti:....no cóż niewielka róznica:diabloti: ...mam na głowie ATRAMENT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry. :p
Czy coś ze mną nie tak ?
Bo u jednej wydaje mi się, że jestem w Raju - a u drugiej, że w Salonie Fryzjerskim ????? :cool1:

Haniu wszystko ok.....:lol:
tu nie chodzi o salon fryzjerski tylko o pełnie ksiezyca i o włosy Clocuszkowej a własciwie o kolorze jej wlosów:loveu:....

i wszystko jest ok....

buziaki slemy

[quote name='Alicjarydzewska']Witanko i dzień doberek dla Całej Waszej Trójeczki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Witaj Alu...i widzisz jakie ta technika robi psikusy......
Ty pisalas wczoraj a ja dopiero dzis to zobaczylam:diabloti: