Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Coca cola zawiera kofeinę... Mnie pełnia księżyca "rozwala". Nie, ja nie wyję podczas pełni, nie zmieniam się w wilkołaka:evil_lol:, po prostu potem następuje załamanie pogody. Dziś już dobrze:lol:, no., może trochę śpiąco;)... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Coca cola zawiera kofeinę... Mnie pełnia księżyca "rozwala". Nie, ja nie wyję podczas pełni, nie zmieniam się w wilkołaka:evil_lol:, po prostu potem następuje załamanie pogody. Dziś już dobrze:lol:, no., może trochę śpiąco;)... a ja tez na pełnie reaguje i zawsze sie smieje ze podczas pełni wariaci sie uaktywniaja i cos w tym jest bo ja nie sypiam wtedy dobrze i tak jakos ogolnie jest.....tak sobie.... zreszta tyle naukowcow na temat woływu pełni na zycie ludzkie sie wypowiadało ze nic nowego nie wnosimy:diabloti:ale to fakt... Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a ja tez na pełnie reaguje i zawsze sie smieje ze podczas pełni wariaci sie uaktywniaja i cos w tym jest bo ja nie sypiam wtedy dobrze i tak jakos ogolnie jest.....tak sobie.... zreszta tyle naukowcow na temat woływu pełni na zycie ludzkie sie wypowiadało ze nic nowego nie wnosimy:diabloti:ale to fakt... Witaj w klubie...:lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):buziaki i Madzik wracaj do nas...... baw sie dobrze...i juz nie zmieniaj koloru wlosów....:loveu: [FONT=Arial]Aguniu ...powiem ci w sekrecie ;), ze po powrocie włoski odzyskają kolorek pieknej ultramarynki :grins:...:multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):a ja tez na pełnie reaguje i zawsze sie smieje ze podczas pełni wariaci sie uaktywniaja i cos w tym jest bo ja nie sypiam wtedy dobrze i tak jakos ogolnie jest.....tak sobie.... zreszta tyle naukowcow na temat woływu pełni na zycie ludzkie sie wypowiadało ze nic nowego nie wnosimy:diabloti:ale to fakt... [FONT=Arial]:diabloti: o masz ...to ja już wiem czemu 2 dni nie spałam ...:diabloti::diabloti::diabloti: masakra ...4 rano a ja sobie siedze i nie wiem co ze sobą zrobić ....rano ból głowy ....czarne myśli potegują umysł ....humor na poziomie -600 .... i nie dość że sama sobie zatrułam żywota to i innym :shake:.... A co do WARIATÓW .....przyznam nieskromnie że zgadazam się z tą tezą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo ja mogłabym wtedy gory przenosić :eviltong:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):............................. cos ci się zawiesiło??????? :diabloti::diabloti::diabloti: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007lipiec/morze14.jpg rozklonowałaś psa???? witaj PIĘkna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Aguniu ...powiem ci w sekrecie ;), ze po powrocie włoski odzyskają kolorek pieknej ultramarynki :grins:...:multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] no to mnie uspokoiłas..Alu.:diabloti: [FONT=Arial]:diabloti: o masz ...to ja już wiem czemu 2 dni nie spałam ...:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]masakra ...4 rano a ja sobie siedze i nie wiem co ze sobą zrobić ....rano ból głowy ....czarne myśli potegują umysł ....humor na poziomie -600 ....[/FONT] [FONT=Arial]i nie dość że sama sobie zatrułam żywota to i innym :shake:....[/FONT] [FONT=Arial]A co do WARIATÓW .....przyznam nieskromnie że zgadazam się z tą tezą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo ja mogłabym wtedy gory przenosić :eviltong:[/FONT] no widzisz....:diabloti: ale ja mam tak juz od ładnych 15 lat...zawsze dwie noce przed pełnia i noc po pelni to normalnie moge siedziec i w rowie na motylki kapowac......i z tym homorem to racja.....spadek na -700 nawet...... BeaC napisał(a):cos ci się zawiesiło??????? nie, chcialam pewnie cos głupiego napisac... wiec sie wycofalam z tego..... :diabloti::diabloti::diabloti: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007lipiec/morze14.jpg rozklonowałaś psa???? witaj PIĘkna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nio....moja niunieczka z siostra na focie....... buziaki i milego dnia.... dzis wychodze wczesniej z pracki o 14.30 i juz mam weekend....extra cacy...nareszczie...zycze Wam kochane kobietki milego dnia , popoludnia i weekendu.....:loveu: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no widzisz....:diabloti: ale ja mam tak juz od ładnych 15 lat...zawsze dwie noce przed pełnia i noc po pelni to normalnie moge siedziec i w rowie na motylki kapowac......i z tym homorem to racja.....spadek na -700 nawet...... [FONT=Arial]no w sumie ja też tak miewałam , ale to już chyba 2 czy 3 miesiąc gdzie odczulam to tak drastycznie .....i moje otoczenie :oops:.... teraz wiem z czym walczę ...więc będę się pilnować , bo nie mogę dać soba zawładnąć ....;)[/FONT] dzis wychodze wczesniej z pracki o 14.30 i juz mam weekend....extra cacy...nareszczie...zycze Wam kochane kobietki milego dnia , popoludnia i weekendu.....:loveu: [FONT=Arial]milutkiego weekenda :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]agus... wloski juz z niebieskiego przechodza w zolty :placz: juz sie smieja ze na ten wyjazd tak sie zrobily w barwy narodowe szwecji :evil_lol: bo i nieswiadomie w glanach zolto-niebieskich przyjechalam :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]buziaczki [/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]agus... wloski juz z niebieskiego przechodza w zolty :placz: juz sie smieja ze na ten wyjazd tak sie zrobily w barwy narodowe szwecji :evil_lol: bo i nieswiadomie w glanach zolto-niebieskich przyjechalam :roll:[/FONT] [FONT=Arial]buziaczki [/FONT] [FONT=Arial]ja obiecałam Aguni , że po powrocie wrocisz do swojego ................niebieskiego kolorku ....pięknej ultramarynki :loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]milutkiego weekenda :loveu:[/FONT] Aluniu, i wzajemnie.......miluniego.....i byl całkiem oki:loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]agus... wloski juz z niebieskiego przechodza w zolty :placz: juz sie smieja ze na ten wyjazd tak sie zrobily w barwy narodowe szwecji :evil_lol: bo i nieswiadomie w glanach zolto-niebieskich przyjechalam :roll:[/FONT] [FONT=Arial]buziaczki [/FONT] widzisz Ty to sie umiesz zachowac w kazdej sytuacji, bardzo elastycznie podchodzisz...... kurcze....to faktycznie flaga szwecji.....pelna podziwu jestem :loveu:......i pamietaj zeby tu wrocic... i korzystaj z wolnego czasu.....i zagladaj czasami :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]ja obiecałam Aguni , że po powrocie wrocisz do swojego ................niebieskiego kolorku ....pięknej ultramarynki :loveu:[/FONT] otoz to...Alunia mnie to na pismie obiecała.....ultramarynka......:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Aluniu, i wzajemnie.......miluniego.....i byl całkiem oki:loveu: [FONT=Arial]i z tego niezmiernie się cieszę ...:multi:[/FONT] widzisz Ty to sie umiesz zachowac w kazdej sytuacji, bardzo elastycznie podchodzisz...... kurcze....to faktycznie flaga szwecji.....pelna podziwu jestem :loveu:......i pamietaj zeby tu wrocic... i korzystaj z wolnego czasu.....i zagladaj czasami :loveu: [FONT=Arial]prawdziwy dyplomata potrafi znaleść się w każdej sytuacji ...... MADZIALENA na Prezydenta :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] otoz to...Alunia mnie to na pismie obiecała.....ultramarynka......:loveu::diabloti: [FONT=Arial]otóż to ...ale to teraz zależy od Madzialeny czy bedzie chciała abym ją pokolorowała :razz:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a mnie się podczas tej pełni śniły koszmary :shocked: Po całym domu biegały mi wojownicze żółwie ninja, wielkości kota, i w ręku miały takie wielkie szczoteczki do zębów... :shake::shake: Obudziłam się zlana siódmymi potami :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): widzisz Ty to sie umiesz zachowac w kazdej sytuacji, bardzo elastycznie podchodzisz...... kurcze....to faktycznie flaga szwecji.....pelna podziwu jestem :loveu:......i pamietaj zeby tu wrocic... i korzystaj z wolnego czasu.....i zagladaj czasami :loveu: [FONT=Arial]zaglondam caly czas przeca... czasami to sie odrywam :evil_lol:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]prawdziwy dyplomata potrafi znaleść się w każdej sytuacji ...... MADZIALENA na Prezydenta :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol: [FONT=Arial]buuuhaahahaha.... mam myslec nad kandydatura?? :razz:[/FONT] [FONT=Arial]otóż to ...ale to teraz zależy od Madzialeny czy bedzie chciała abym ją pokolorowała :razz:[/FONT] [FONT=Arial]pewnie ze bedzzie chciala... wyglondam jak je£op.. taka zö£to niebiewska....[/FONT] [FONT=Arial]chcem byc MARYNA -ultra ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]zaglondam caly czas przeca... czasami to sie odrywam :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]pewnie ze bedzzie chciala... wyglondam jak je£op.. taka zö£to niebiewska....[/FONT] [FONT=Arial]chcem byc MARYNA -ultra ;)[/FONT][FONT=Arial];)to ja już szykuje się na malowanko ....zrobie Ci dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolorek włosków :pna Marynę Ultra :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)to ja już szykuje się na malowanko ....zrobie Ci dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolorek włosków :pna Marynę Ultra :grins:[/FONT] [FONT=Arial]wiedzialam ze na ciebie moge liczyc.:loveu::loveu::loveu:.. jeszcze nikt nie zrobil mi tak dobrze jak ty [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]wloskow :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wiedzialam ze na ciebie moge liczyc.:loveu::loveu::loveu:.. jeszcze nikt nie zrobil mi tak dobrze jak ty [/FONT] [FONT=Arial]wloskow :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:polecam się na przyszłość ;)....aczkolwiek w wiadomym celu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: robię dobrze włoski :grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oooo Alu zrób mi też dobrze :evil_lol: włoski :evil_lol: a w czasie pełni ja też nie śpię :shake: i miewam różne :hmmmm: nie wiem co :lol: ale ja naszczęście tylko w dzień pełni - do niedawna zastanawiałam się czy to moje niespanie nie jest spowodowane autosugestią, ale okazało się że jednak nie - w sierpniu wydawało mi się że pełnia była któregoś tam bo tak już księżyc wyglądał i pomyślałam sobie, że znowu nie pośpię a spałam jak dziecko, ale za to dwa dni później nie spałam wcale :shock: rano sprawdziłam na necie kiedy była pełnia i okazało się że właśnie wtedy kiedy nie spałam :shake: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 malawaszka napisał(a):oooo Alu zrób mi też dobrze :evil_lol: włoski :evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: tysz na niebiewsko ....:razz:[/FONT] a w czasie pełni ja też nie śpię :shake: i miewam różne :hmmmm: nie wiem co :lol: ale ja naszczęście tylko w dzień pełni - do niedawna zastanawiałam się czy to moje niespanie nie jest spowodowane autosugestią, ale okazało się że jednak nie - w sierpniu wydawało mi się że pełnia była któregoś tam bo tak już księżyc wyglądał i pomyślałam sobie, że znowu nie pośpię a spałam jak dziecko, ale za to dwa dni później nie spałam wcale :shock: rano sprawdziłam na necie kiedy była pełnia i okazało się że właśnie wtedy kiedy nie spałam :shake: [FONT=Arial]ha ha mam to samo :diabloti::diabloti::diabloti: i tez zaczęłam sprawdzać na wstecza i wsie moje złe humory i niespanka były w czasie pełni .....:angryy: [/FONT] Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nie na niebiewsko bo w niebiewskim mi nie do twarzy - blado wyglądam :evil_lol: - na gorzką czekoladę :razz: która zawsze mi wychodzi czarna :angryy: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 malawaszka napisał(a):nie na niebiewsko bo w niebiewskim mi nie do twarzy - blado wyglądam :evil_lol: - na gorzką czekoladę :razz: która zawsze mi wychodzi czarna :angryy: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo najpierw trzeba pomalować na biało a potem kolorka na kolorek :diabloti: ja tak wszystki czerwienie przetestowałam ....zawsze były jak dojrzały kasztan :diabloti:...a tera to juz chyba w czerwieni bym nie chciała odkąd na bilbordach Avansu króluje :diabloti:....Wiśniewski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo najpierw trzeba pomalować na biało a potem kolorka na kolorek :diabloti: ja tak wszystki czerwienie przetestowałam ....zawsze były jak dojrzały kasztan :diabloti:...a tera to juz chyba w czerwieni bym nie chciała odkąd na bilbordach Avansu króluje :diabloti:....Wiśniewski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] ehhh przy moich czterech włosach na krzyż po takim farbowaniu na farbowane wypadłyby mi dwa przedostatnie włosy i zostałabym z dwoma ostatnimi - nie pasi mi to :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:hand: witanko .....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wczuwając się w rolę domorosłej fryzjerki pokolorowałam swoje owłosienie na głowie ...na granatową czerń:angryy:...a miala być czereśniowa czerń :diabloti:....no cóż niewielka róznica:diabloti: ...mam na głowie ATRAMENT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dzień dobry. :p Czy coś ze mną nie tak ? Bo u jednej wydaje mi się, że jestem w Raju - a u drugiej, że w Salonie Fryzjerskim ????? :cool1: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial]Witanko i dzień doberek dla Całej Waszej Trójeczki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry. :p Czy coś ze mną nie tak ? Bo u jednej wydaje mi się, że jestem w Raju - a u drugiej, że w Salonie Fryzjerskim ????? :cool1: Haniu wszystko ok.....:lol: tu nie chodzi o salon fryzjerski tylko o pełnie ksiezyca i o włosy Clocuszkowej a własciwie o kolorze jej wlosów:loveu:.... i wszystko jest ok.... buziaki slemy [quote name='Alicjarydzewska']Witanko i dzień doberek dla Całej Waszej Trójeczki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Witaj Alu...i widzisz jakie ta technika robi psikusy...... Ty pisalas wczoraj a ja dopiero dzis to zobaczylam:diabloti: Quote
Recommended Posts