Maga100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):i co na to instruktor....?? nie pyszczysz za bardzo? on nie pyszczy :diabloti: grzeczny jest :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a): tak...i krasomostwo w zestawie...bardzo Tobie dziekuje za taka szczodrosc...:diabloti: zawsze możesz poznac nowe słówka :evil_lol: Bedziesz mogła sama budować bardziej urozmaicone zdania :evil_lol: Quote
AlKil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dzień dobry! Znowu jestem!!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]Życzę miłego dnia....:loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 cos daaawno nie było foteczek :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]WITANKO :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]U nas cieplutko ....prawie jak w lato ...cudownie ....[/FONT] [FONT=Arial]teraz piję 2 gą kaff i idę na pogaduszki z TZtem ...wrócę ;)[/FONT] Aluniu słonecznie witam dzis juz z pochmurnej powiedziałąbym nawet listopadowej Warszawy.....:loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Witaj, słonko, cieplutko za oknem, moze popołudniowy spacer tez bedzie jeszcze słoneczny? tak tak bylo jeszcze do wczoraj ....dzis mgla, i jesienna aura a ja cieplunio witam i milego dzionka zycze....:loveu: malawaszka napisał(a):witanko :razz: u na s też cieplusio :loveu: i u nas też życie jest piękne :loveu::loveu::loveu: a u nas....jesiennie, listopadowo i po prostu sie pogoda skiepsciła.... ale pozdrawiam slonecznie...:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:witanko Aguniu ....wczesnym rankiem biegająca po blogaskach ;)[/FONT] [FONT=Arial]u nas znów dziś pieknie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] dokladnei biegam po blogasach zapominajac o zajrzeniu do siebie..... tak to czasami bywa.... ta jesienna aura to mało fajne klimaty...nie wiem jak u Ciebie......ale tutaj nawet dzis mgielnie aga1215 napisał(a):Witam poranno-kawkowo:multi: i zapraszam na kawunie:kaffee_2::kaffee_2:....witaj Agnieszko....a jak sie miewa pogoda w górach?:cool1: BeaC napisał(a):a wiesz, że jakoś tak samo przyszło......................nikt mnie nie zaraził.......... :diabloti::diabloti::diabloti: witam Cie pieknie słonecznie, szkoda tylko ze w pracy siedze a nie w mym ogródku................:cool3::cool3::cool3: niestety..tak to bywa.....z ta piekna pogoda...a my ja przesiadujemy glownie w murach w pracy..... cieplunio dzis witam ....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Maga100 napisał(a): on nie pyszczy :diabloti: grzeczny jest :diabloti: ale ja pytam czy Ty nie pyszczysz...o niego sie nie martwie....pewnie cichaczem siedzi z Toba na tym motorku.... :diabloti: zawsze możesz poznac nowe słówka :evil_lol: Bedziesz mogła sama budować bardziej urozmaicone zdania :evil_lol: a tak...cenna uwaga....musze ja zapisac....:diabloti: AlKil napisał(a):dzień dobry! Znowu jestem!!!!:diabloti: ja tez jestes i witam bardzo sierdecznie ....wlascicicelke trzech pieknych wspanialych psów w tym jednego psa olbrzyma- Kilusia:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Życzę miłego dnia....:loveu:[/FONT] I Tobie Alu rowniez...bez stresu, bez nerwó, dnia pieknego, słonecznego i pełnego sukcesów:loveu: malawaszka napisał(a):cos daaawno nie było foteczek :razz: a i owszem.....musze cos wstawic....ostatnie jakies 300 fot poszło sie......no ten...tego...ten...bujac.....:angryy: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]Witam wczesnoporannie....:p mam nadzieję ,że pomimo fatalnej pogody Tobie humorek dopisuje.... [/FONT] Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 tak z rańca wpadłam na małą kawke:lol: witaj:multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Witam wczesnoporannie....:p[/FONT] [FONT=Arial]mam nadzieję ,że pomimo fatalnej pogody Tobie humorek dopisuje....[/FONT] Aluniu miod na me serce kladziesz......teraz mi juz humorek dopisuje.... BeaC napisał(a):tak z rańca wpadłam na małą kawke:lol: witaj:multi::multi::multi: wlasnie popijam kawunie z mleczkiem....lubie taka mleczna.... zapraszam serdecznie,....witaj i rozgosc sie prosze:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 ............................. Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]:multi:Wróciłam ze spacerku ...teraz Ozzul zajada śniadanko a ja ...powalę mój ból głowy ....zawsze tak mam przy angielskiej aurze :diabloti:...kolejną kawusią ... Aguś ,..może kawusi :p [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Witam wczesnoporannie....:p mam nadzieję ,że pomimo fatalnej pogody Tobie humorek dopisuje.... [/FONT] przeczytałam wczesnoporonnie :evil_lol: witanko Aga - może jednak jakieś fotki Sabi wysznupiesz??? :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):przeczytałam wczesnoporonnie :evil_lol: witanko Aga - może jednak jakieś fotki Sabi wysznupiesz??? :loveu: to może wisienke....... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 albo chociaz troszke rozdwojenia.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 iiiii biegamy po plazy......szkoda lata...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:Wróciłam ze spacerku ...teraz Ozzul zajada śniadanko a ja ...powalę mój ból głowy ....zawsze tak mam przy angielskiej aurze :diabloti:...kolejną kawusią ...[/FONT] [FONT=Arial]Aguś ,..może kawusi :p[/FONT] a poprosze...jeszcze jedna.....nie zaszkodzi..... a probowałas aspirynke.......??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):przeczytałam wczesnoporonnie :evil_lol: witanko Aga - może jednak jakieś fotki Sabi wysznupiesz??? :loveu: witaj... Waszeczko.......wyskubalam dla Ciebie jakies starocie........ buziaki.... Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007lipiec/morze10.jpg hahah a tam z tyłu te dwa małe to co????? Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a poprosze...jeszcze jedna.....nie zaszkodzi..... a probowałas aspirynke.......??? [FONT=Arial]:shake::shake::shake:ja nie móc aspirynki .......kiedyś mogłam to pomagała :razz: ale po 2 kawie przeszło ;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake::shake::shake:ja nie móc aspirynki .......kiedyś mogłam to pomagała :razz:[/FONT] [FONT=Arial]ale po 2 kawie przeszło ;)[/FONT] to dobrze.....ufff Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dotarłam nareszcie i do Ciebie, ból głowy rozsadzający czaszkę ustępuje, to i odwiedzam... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] buziaki i Madzik wracaj do nas...... baw sie dobrze...i juz nie zmieniaj koloru wlosów....:loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Dotarłam nareszcie i do Ciebie, ból głowy rozsadzający czaszkę ustępuje, to i odwiedzam... powiem Wam teraz cos z czego mozecie sie mocno usmiac, ale ja sprawdzilam i parokrotnie to pomagało.... otórz moja kolezanka kiedys na bardzo ostry bol głowy poradziła mi abym wypiła...w dosc szybkim czasie cocacole...ale uwaga z puszki.....bo ponoc zestawienie cukru i tych bombelków( nie wspominam o odrdzewiaczu) jest tak fajnie skondensowane i odpowiedznich proporacjach ze pomaga...i albo sila sugestii albo cos w tym jest faktycznie w paru przypadkach takich gdzie to juz nawet aspirynka nie dawala rady ...po wypiciu prawie duszkiem colki z puszeczki po pol godzince ...bol ustepowal... Quote
Recommended Posts