Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
i co na to instruktor....?? nie pyszczysz za bardzo?

on nie pyszczy :diabloti: grzeczny jest :diabloti:

tak...i krasomostwo w zestawie...bardzo Tobie dziekuje za taka szczodrosc...:diabloti:

zawsze możesz poznac nowe słówka :evil_lol: Bedziesz mogła sama budować bardziej urozmaicone zdania :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]WITANKO :multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial]U nas cieplutko ....prawie jak w lato ...cudownie ....[/FONT]
[FONT=Arial]teraz piję 2 gą kaff i idę na pogaduszki z TZtem ...wrócę ;)[/FONT]

Aluniu słonecznie witam dzis juz z pochmurnej powiedziałąbym nawet listopadowej Warszawy.....:loveu:

AgusiaTerierka napisał(a):
Witaj, słonko, cieplutko za oknem, moze popołudniowy spacer tez bedzie jeszcze słoneczny?

tak tak bylo jeszcze do wczoraj ....dzis mgla, i jesienna aura a ja cieplunio witam i milego dzionka zycze....:loveu:

malawaszka napisał(a):
witanko :razz: u na s też cieplusio :loveu: i u nas też życie jest piękne :loveu::loveu::loveu:

a u nas....jesiennie, listopadowo i po prostu sie pogoda skiepsciła.... ale pozdrawiam slonecznie...:loveu:

[FONT=Arial]:multi:witanko Aguniu ....wczesnym rankiem biegająca po blogaskach ;)[/FONT]

[FONT=Arial]u nas znów dziś pieknie :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

dokladnei biegam po blogasach zapominajac o zajrzeniu do siebie.....
tak to czasami bywa....
ta jesienna aura to mało fajne klimaty...nie wiem jak u Ciebie......ale tutaj nawet dzis mgielnie

aga1215 napisał(a):
Witam poranno-kawkowo:multi:

i zapraszam na kawunie:kaffee_2::kaffee_2:....witaj Agnieszko....a jak sie miewa pogoda w górach?:cool1:

BeaC napisał(a):
a wiesz, że jakoś tak samo przyszło......................nikt mnie nie zaraził.......... :diabloti::diabloti::diabloti:

witam Cie pieknie słonecznie, szkoda tylko ze w pracy siedze a nie w mym ogródku................:cool3::cool3::cool3:

niestety..tak to bywa.....z ta piekna pogoda...a my ja przesiadujemy glownie w murach w pracy.....

cieplunio dzis witam ....:loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):

on nie pyszczy :diabloti: grzeczny jest :diabloti:

ale ja pytam czy Ty nie pyszczysz...o niego sie nie martwie....pewnie cichaczem siedzi z Toba na tym motorku....
:diabloti:

zawsze możesz poznac nowe słówka :evil_lol: Bedziesz mogła sama budować bardziej urozmaicone zdania :evil_lol:

a tak...cenna uwaga....musze ja zapisac....:diabloti:

AlKil napisał(a):
dzień dobry! Znowu jestem!!!!:diabloti:

ja tez jestes i witam bardzo sierdecznie ....wlascicicelke trzech pieknych wspanialych psów w tym jednego psa olbrzyma- Kilusia:loveu:

[FONT=Arial]Życzę miłego dnia....:loveu:[/FONT]

I Tobie Alu rowniez...bez stresu, bez nerwó, dnia pieknego, słonecznego i pełnego sukcesów:loveu:

malawaszka napisał(a):
cos daaawno nie było foteczek :razz:

a i owszem.....musze cos wstawic....ostatnie jakies 300 fot poszło sie......no ten...tego...ten...bujac.....:angryy:

Posted

[FONT=Arial]Witam wczesnoporannie....:p[/FONT]
[FONT=Arial]mam nadzieję ,że pomimo fatalnej pogody Tobie humorek dopisuje....[/FONT]

Aluniu miod na me serce kladziesz......teraz mi juz humorek dopisuje....

BeaC napisał(a):
tak z rańca wpadłam na małą kawke:lol:

witaj:multi::multi::multi:

wlasnie popijam kawunie z mleczkiem....lubie taka mleczna....
zapraszam serdecznie,....witaj i rozgosc sie prosze:loveu:

Posted

[FONT=Arial]:multi:Wróciłam ze spacerku ...teraz Ozzul zajada śniadanko a ja ...powalę mój ból głowy ....zawsze tak mam przy angielskiej aurze :diabloti:...kolejną kawusią ...
Aguś ,..może kawusi :p
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Witam wczesnoporannie....:p
mam nadzieję ,że pomimo fatalnej pogody Tobie humorek dopisuje....
[/FONT]

przeczytałam wczesnoporonnie :evil_lol:

witanko Aga - może jednak jakieś fotki Sabi wysznupiesz??? :loveu:

Posted

[FONT=Arial]:multi:Wróciłam ze spacerku ...teraz Ozzul zajada śniadanko a ja ...powalę mój ból głowy ....zawsze tak mam przy angielskiej aurze :diabloti:...kolejną kawusią ...[/FONT]
[FONT=Arial]Aguś ,..może kawusi :p[/FONT]

a poprosze...jeszcze jedna.....nie zaszkodzi.....
a probowałas aspirynke.......???

Posted

a poprosze...jeszcze jedna.....nie zaszkodzi.....
a probowałas aspirynke.......???

[FONT=Arial]:shake::shake::shake:ja nie móc aspirynki .......kiedyś mogłam to pomagała :razz:
ale po 2 kawie przeszło ;)
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT]

buziaki i Madzik wracaj do nas......

baw sie dobrze...i juz nie zmieniaj koloru wlosów....:loveu:

AgusiaTerierka napisał(a):
Dotarłam nareszcie i do Ciebie, ból głowy rozsadzający czaszkę ustępuje, to i odwiedzam...

powiem Wam teraz cos z czego mozecie sie mocno usmiac, ale ja sprawdzilam i parokrotnie to pomagało....

otórz moja kolezanka kiedys na bardzo ostry bol głowy poradziła mi abym wypiła...w dosc szybkim czasie cocacole...ale uwaga z puszki.....bo ponoc zestawienie cukru i tych bombelków( nie wspominam o odrdzewiaczu) jest tak fajnie skondensowane i odpowiedznich proporacjach ze pomaga...i albo sila sugestii albo cos w tym jest faktycznie w paru przypadkach takich gdzie to juz nawet aspirynka nie dawala rady ...po wypiciu prawie duszkiem colki z puszeczki po pol godzince ...bol ustepowal...