Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']aaa moja droga to juz poczytalam ja pytam o NOWE SWIEZE ploteczki:diabloti: z nowych...to jeszcze nic nie wiem...... ale poszukam....popytam...:loveu: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o 7 40 kochana to ja juz mam odstawione dziecko pod szkole- sama go odstawiam i ruszam w kierunku pracki anie dopiero wstaje z lozka.....:angryy::angryy::angryy: juz nie wspomne o tych szronach....to skandal:p zeby we wrzesniu bylo tak zimno..... [FONT=Arial]tak ....szron we wrześniu to skandal :angryy::angryy::angryy:[/FONT] ciekawe....masz Alu jakies typy szczeolne w tej kwestii???:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]dlaczegóż mnię od TYPÓW wyzywasz .....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]dlaczegóż mnię od TYPÓW wyzywasz .....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] musiała wychwycic i zauwazyc ...... az Ty to masz sokole to oko....Alu czy masz cos wspolnego z warszawskim policjantem Sokole Oko????:cool1: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial]ciekawe KTO CI rano takie esesmanki wysyła :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial] :hmmmm:zapomniałam :oops:[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']o 7 40 kochana to ja juz mam odstawione dziecko pod szkole- sama go odstawiam i ruszam w kierunku pracki anie dopiero wstaje z lozka.....:angryy::angryy::angryy: juz nie wspomne o tych szronach....to skandal:p zeby we wrzesniu bylo tak zimno..... [FONT=Arial]no widzisz jaki mam luxus... śpie do 7:40 :p APOKALIPSA!!!! auto mi nie chce odpalać z rana :angryy::angryy::angryy: ale dzięki bogu nie zdążyłam zmienić opon na letnie i teraz mam głowy wymiane na zimówki :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 widze ciekawe tematy o wstawaniu:cool1: ja wstaję.......................4.50:cool1: no i kto mnie pobije?????:shake: jest środek nocy, ciemno na dworze.na szxczęście futro samoi idzie siq i qpalaka TZ robi mi kawujke i wstaję.................szybko się ubieram, no bo w chałupie zimno..............:-( dzieci budzę przez komórke, nie mam sumienia budzic ich o 6 jak mają na 8.20 i to tyle.................chyba ale i tak życie jest piękne.a jutro sobota pomimo że idę do pracy........lubięs soboty!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] :hmmmm:zapomniałam :oops:[/FONT] lecytynka....brak lecytynki......:diabloti: [FONT=Arial]no widzisz jaki mam luxus... śpie do 7:40 :p[/FONT] [FONT=Arial]APOKALIPSA!!!! auto mi nie chce odpalać z rana :angryy::angryy::angryy: ale dzięki bogu nie zdążyłam zmienić opon na letnie i teraz mam głowy wymiane na zimówki :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol: o rany toz to same dobre wiesci.... i juz masz jeden klopot mniej....... ja szronu na sluzbowym wypozyczanym autku nie widze bo stawiam go najczesciej pod blokiem a ze jest to zaciszne miejsce...to i szronu nie ma na okienkach z czego jestem b zadowolona:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC']widze ciekawe tematy o wstawaniu:cool1: ja wstaję.......................4.50:cool1: no i kto mnie pobije?????:shake: jest środek nocy, ciemno na dworze.na szxczęście futro samoi idzie siq i qpalaka TZ robi mi kawujke i wstaję.................szybko się ubieram, no bo w chałupie zimno..............:-( dzieci budzę przez komórke, nie mam sumienia budzic ich o 6 jak mają na 8.20 i to tyle.................chyba ale i tak życie jest piękne.a jutro sobota pomimo że idę do pracy........lubięs soboty!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: ja nawet nie bede próbować Cie pobijac bo powiem szczerze ze optymalna dla mnie pora na wstawanie to tak kolo 7.:p..., jak nie pospie min 7 godzin to jestem nieprzytomna.....oczywiscie, ze w ciagu dnia sie rozkrecam ale rano to ciezko mi idzie.....:cool1: no moja sucz musi miec towarzystwo na dworze bo nie bede spuszczaj jej na smyczy z 3 pietra.:cool3:...hihihihiiii stad tez robie rozeznanie pogodowe rancem na spacerze..... pewnie ze zycie jest piekne .....:loveu: tej wersji kurczowo sie trzymam ..... i nadal jest piekne...... Bea - dziekuje.....:loveu: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a ja jeszcze pól godzinki i do domku wracam wieczorkiem planuję jakieś małe pifko............. a przedtem idę do ogródka.......odkąd mieszkam na wsiowie.zapalałam miłością do ziemi........................ciągle coś kopie, przekopuje itp.................... a aza oknem mam piękne słoneczko:multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC']a ja jeszcze pól godzinki i do domku wracam wieczorkiem planuję jakieś małe pifko............. a przedtem idę do ogródka.......odkąd mieszkam na wsiowie.zapalałam miłością do ziemi........................ciągle coś kopie, przekopuje itp.................... a aza oknem mam piękne słoneczko:multi::multi::multi: ja tez sie dzis wczesniej urywam za 40 minutek, glowa mi peka.... piekne sloneczko tez i u nas swieci i raduje me oko.... od razu inaczej na swiecie...weselej, milej..... a bakcyla do ziemi zlapalas od tak...po prostu czy ktos Cie tym zaraził???:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Miłego weekendziku ze "swoimi"....:razz: Quote
Maga100 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i o sasiadach z dolu.....ze tez maja motor jak Madzia on ma pierdzipęda, nie motocykl :diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]:p A ja najczęściej wstaję 6.30 ...budzę Qbę ...potem czekam na wolną łazienkę :roll:....a o 7.40 wysyłam SMSa:diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC']a ja jeszcze pól godzinki i do domku wracam wieczorkiem planuję jakieś małe pifko............. a przedtem idę do ogródka.......odkąd mieszkam na wsiowie.zapalałam miłością do ziemi........................ciągle coś kopie, przekopuje itp.................... a aza oknem mam piękne słoneczko:multi::multi::multi: Wsio jak ja :evil_lol: Też kopię, grabię, koszę i najdziwniejsze jest to że kocham to :multi::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez sie dzis wczesniej urywam za 40 minutek, glowa mi peka.... piekne sloneczko tez i u nas swieci i raduje me oko.... od razu inaczej na swiecie...weselej, milej..... a bakcyla do ziemi zlapalas od tak...po prostu czy ktos Cie tym zaraził???:diabloti: Jutro też chcę słonko dla nas :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p A ja najczęściej wstaję 6.30 ...budzę Qbę ...potem czekam na wolną łazienkę :roll:....a o 7.40 wysyłam SMSa:diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Qbę budzisz:crazyeye: Sam się nie moze? :crazyeye: Toż dorosły jest :diabloti: Witaj Aguniu w Twoim blogasku :multi: Mimo iż banerka nie masz to w końcu udało mi się CXiebie odszukać :evil_lol: Lepiej późno niż wcale ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Miłego weekendziku ze "swoimi"....:razz: Aguniu wzajemnie...milego, słonecznego i po prostu spokojnego...... od naszej trójki.... :loveu: [quote name='Maga100']on ma pierdzipęda, nie motocykl :diabloti: o to ja przepraszam,.....ja sie nie znam...na motorach i pierdziołkach....:diabloti::p a jak Twoje jazdy moja kochana była sasiadko??:cool1: co to mi zostawiła w spadku przyjaciółke, ktora zapałała chyba sympatia do mnie...... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p A ja najczęściej wstaję 6.30 ...budzę Qbę ...potem czekam na wolną łazienkę :roll:....a o 7.40 wysyłam SMSa:diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a to masz ustalony plan działania...:p Alu.....to i tak jestes min godzinke do przodu ze snem.....ale Ci dobrze...:p. 7 40 to czas na poranne pogodowe informacje......:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Pysia']Wsio jak ja :evil_lol: Też kopię, grabię, koszę i najdziwniejsze jest to że kocham to :multi::evil_lol: pewnie.....to jest pewnie dobrze odstresujace... Jutro też chcę słonko dla nas :p jest słoneczko i takiego samego cudnego zycze Tobie Pysiu..... Witaj Aguniu w Twoim blogasku :multi: Mimo iż banerka nie masz to w końcu udało mi się CXiebie odszukać :evil_lol: Lepiej późno niż wcale ;) jak to nie mam banerka??? kurcze...ja go widze i nawet spokojnie sie przez niego z innych galeryjek dostaje do swojej... czemu Ty Pysiu mnie nie widzisz?????:-(:placz: to mnie zasmuciłas.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Czas na poranny spacerek...;) Agus, dzis sobota wiec sbie pospalam i spacerek byl po 8.00. pierwszy spacerek byl po 8.....ach...nareszcie nie musialam po 5 sie zrywac..... zupelnie inaczej i jakze przyjemnie....spokojna poranna kawunia z mleczkiem, za oknem piekne sloneczko.....:loveu: i zycze bardzo milego dzionka ze sloncem w sercu i za oknem.... Quote
Maga100 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a jak Twoje jazdy moja kochana była sasiadko??:cool1: a coraz lepiej, lepiej, moja droga :p Jeżdżę już po mieście, z instruktorem na tylnym siodełku :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] co to mi zostawiła w spadku przyjaciółke, ktora zapałała chyba sympatia do mnie...... zadbałam, żebyś samotna się nie czuła :evil_lol: Panna A. ma duuuuuuużo do dania :diabloti::evil_lol: Całe swoje 200kg :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Maga100']a coraz lepiej, lepiej, moja droga :p Jeżdżę już po mieście, z instruktorem na tylnym siodełku :cool3: zadbałam, żebyś samotna się nie czuła :evil_lol: Panna A. ma duuuuuuużo do dania :diabloti::evil_lol: Całe swoje 200kg :cool1: i co na to instruktor....?? nie pyszczysz za bardzo? tak...i krasomostwo w zestawie...bardzo Tobie dziekuje za taka szczodrosc...:diabloti: Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Arial]WITANKO :multi::multi::multi: U nas cieplutko ....prawie jak w lato ...cudownie .... teraz piję 2 gą kaff i idę na pogaduszki z TZtem ...wrócę ;) [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witaj, słonko, cieplutko za oknem, moze popołudniowy spacer tez bedzie jeszcze słoneczny? Quote
malawaszka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 witanko :razz: u na s też cieplusio :loveu: i u nas też życie jest piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]:multi:witanko Aguniu ....wczesnym rankiem biegająca po blogaskach ;) u nas znów dziś pieknie :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
BeaC Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):j a bakcyla do ziemi zlapalas od tak...po prostu czy ktos Cie tym zaraził???:diabloti: a wiesz, że jakoś tak samo przyszło......................nikt mnie nie zaraził.......... :diabloti::diabloti::diabloti: witam Cie pieknie słonecznie, szkoda tylko ze w pracy siedze a nie w mym ogródku................:cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts