Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o 7 40 kochana to ja juz mam odstawione dziecko pod szkole- sama go odstawiam i ruszam w kierunku pracki anie dopiero wstaje z lozka.....:angryy::angryy::angryy:

juz nie wspomne o tych szronach....to skandal:p zeby we wrzesniu bylo tak zimno.....
[FONT=Arial]tak ....szron we wrześniu to skandal :angryy::angryy::angryy:[/FONT]

ciekawe....masz Alu jakies typy szczeolne w tej kwestii???:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]dlaczegóż mnię od TYPÓW wyzywasz .....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]dlaczegóż mnię od TYPÓW wyzywasz .....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

musiała wychwycic i zauwazyc ......

az Ty to masz sokole to oko....Alu czy masz cos wspolnego z warszawskim policjantem Sokole Oko????:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial]ciekawe KTO CI rano takie esesmanki wysyła :hmmmm:[/FONT]

[FONT=Arial] :hmmmm:zapomniałam :oops:[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o 7 40 kochana to ja juz mam odstawione dziecko pod szkole- sama go odstawiam i ruszam w kierunku pracki anie dopiero wstaje z lozka.....:angryy::angryy::angryy:

juz nie wspomne o tych szronach....to skandal:p zeby we wrzesniu bylo tak zimno.....

[FONT=Arial]no widzisz jaki mam luxus... śpie do 7:40 :p
APOKALIPSA!!!! auto mi nie chce odpalać z rana :angryy::angryy::angryy: ale dzięki bogu nie zdążyłam zmienić opon na letnie i teraz mam głowy wymiane na zimówki :evil_lol:
[/FONT]:evil_lol::evil_lol:

Posted

widze ciekawe tematy o wstawaniu:cool1:

ja wstaję.......................4.50:cool1:

no i kto mnie pobije?????:shake:

jest środek nocy, ciemno na dworze.na szxczęście futro samoi idzie siq i qpalaka

TZ robi mi kawujke i wstaję.................szybko się ubieram, no bo w chałupie zimno..............:-(
dzieci budzę przez komórke, nie mam sumienia budzic ich o 6 jak mają na 8.20

i to tyle.................chyba

ale i tak życie jest piękne.a jutro sobota
pomimo że idę do pracy........lubięs soboty!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] :hmmmm:zapomniałam :oops:[/FONT]

lecytynka....brak lecytynki......:diabloti:

[FONT=Arial]no widzisz jaki mam luxus... śpie do 7:40 :p[/FONT]
[FONT=Arial]APOKALIPSA!!!! auto mi nie chce odpalać z rana :angryy::angryy::angryy: ale dzięki bogu nie zdążyłam zmienić opon na letnie i teraz mam głowy wymiane na zimówki :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol:

o rany toz to same dobre wiesci....
i juz masz jeden klopot mniej....... ja szronu na sluzbowym wypozyczanym autku nie widze bo stawiam go najczesciej pod blokiem a ze jest to zaciszne miejsce...to i szronu nie ma na okienkach z czego jestem b zadowolona:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']widze ciekawe tematy o wstawaniu:cool1:

ja wstaję.......................4.50:cool1:

no i kto mnie pobije?????:shake:

jest środek nocy, ciemno na dworze.na szxczęście futro samoi idzie siq i qpalaka

TZ robi mi kawujke i wstaję.................szybko się ubieram, no bo w chałupie zimno..............:-(
dzieci budzę przez komórke, nie mam sumienia budzic ich o 6 jak mają na 8.20

i to tyle.................chyba

ale i tak życie jest piękne.a jutro sobota
pomimo że idę do pracy........lubięs soboty!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

ja nawet nie bede próbować Cie pobijac bo powiem szczerze ze optymalna dla mnie pora na wstawanie to tak kolo 7.:p..., jak nie pospie min 7 godzin to jestem nieprzytomna.....oczywiscie, ze w ciagu dnia sie rozkrecam ale rano to ciezko mi idzie.....:cool1:

no moja sucz musi miec towarzystwo na dworze bo nie bede spuszczaj jej na smyczy z 3 pietra.:cool3:...hihihihiiii stad tez robie rozeznanie pogodowe rancem na spacerze.....

pewnie ze zycie jest piekne .....:loveu:
tej wersji kurczowo sie trzymam .....
i nadal jest piekne......

Bea - dziekuje.....:loveu:

Posted

a ja jeszcze pól godzinki i do domku wracam

wieczorkiem planuję jakieś małe pifko.............

a przedtem idę do ogródka.......odkąd mieszkam na wsiowie.zapalałam miłością do ziemi........................ciągle coś kopie, przekopuje itp....................

a aza oknem mam piękne słoneczko:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='BeaC']a ja jeszcze pól godzinki i do domku wracam

a przedtem idę do ogródka.......odkąd mieszkam na wsiowie.zapalałam miłością do ziemi........................ciągle coś kopie, przekopuje itp....................

ja tez sie dzis wczesniej urywam za 40 minutek, glowa mi peka....
piekne sloneczko tez i u nas swieci i raduje me oko.... od razu inaczej na swiecie...weselej, milej.....

a bakcyla do ziemi zlapalas od tak...po prostu czy ktos Cie tym zaraził???:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]:p A ja najczęściej wstaję 6.30 ...budzę Qbę ...potem czekam na wolną łazienkę :roll:....a o 7.40 wysyłam SMSa:diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']a ja jeszcze pól godzinki i do domku wracam

Wsio jak ja :evil_lol: Też kopię, grabię, koszę i najdziwniejsze jest to że kocham to :multi::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez sie dzis wczesniej urywam za 40 minutek, glowa mi peka....
piekne sloneczko tez i u nas swieci i raduje me oko.... od razu inaczej na swiecie...weselej, milej.....

a bakcyla do ziemi zlapalas od tak...po prostu czy ktos Cie tym zaraził???:diabloti:
Jutro też chcę słonko dla nas :p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p A ja najczęściej wstaję 6.30 ...budzę Qbę ...potem czekam na wolną łazienkę :roll:....a o 7.40 wysyłam SMSa:diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Qbę budzisz:crazyeye: Sam się nie moze? :crazyeye: Toż dorosły jest :diabloti:

Witaj Aguniu w Twoim blogasku :multi: Mimo iż banerka nie masz to w końcu udało mi się CXiebie odszukać :evil_lol: Lepiej późno niż wcale ;)

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Miłego weekendziku ze "swoimi"....:razz:

Aguniu wzajemnie...milego, słonecznego i po prostu spokojnego......
od naszej trójki....
:loveu:
[quote name='Maga100']on ma pierdzipęda, nie motocykl :diabloti:

o to ja przepraszam,.....ja sie nie znam...na motorach i pierdziołkach....:diabloti::p

a jak Twoje jazdy moja kochana była sasiadko??:cool1:

co to mi zostawiła w spadku przyjaciółke, ktora zapałała chyba sympatia do mnie......

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p A ja najczęściej wstaję 6.30 ...budzę Qbę ...potem czekam na wolną łazienkę :roll:....a o 7.40 wysyłam SMSa:diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

a to masz ustalony plan działania...:p
Alu.....to i tak jestes min godzinke do przodu ze snem.....ale Ci dobrze...:p.
7 40 to czas na poranne pogodowe informacje......:cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Wsio jak ja :evil_lol: Też kopię, grabię, koszę i najdziwniejsze jest to że kocham to :multi::evil_lol:

pewnie.....to jest pewnie dobrze odstresujace...

Jutro też chcę słonko dla nas :p

jest słoneczko i takiego samego cudnego zycze Tobie Pysiu.....

Witaj Aguniu w Twoim blogasku :multi: Mimo iż banerka nie masz to w końcu udało mi się CXiebie odszukać :evil_lol: Lepiej późno niż wcale ;)

jak to nie mam banerka???
kurcze...ja go widze i nawet spokojnie sie przez niego z innych galeryjek dostaje do swojej...
czemu Ty Pysiu mnie nie widzisz?????:-(:placz:

to mnie zasmuciłas....

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Czas na poranny spacerek...;)

Agus, dzis sobota wiec sbie pospalam i spacerek byl po 8.00. pierwszy spacerek byl po 8.....ach...nareszcie nie musialam po 5 sie zrywac..... zupelnie inaczej i jakze przyjemnie....spokojna poranna kawunia z mleczkiem, za oknem piekne sloneczko.....:loveu:

i zycze bardzo milego dzionka ze sloncem w sercu i za oknem....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a jak Twoje jazdy moja kochana była sasiadko??:cool1:

a coraz lepiej, lepiej, moja droga :p
Jeżdżę już po mieście, z instruktorem na tylnym siodełku :cool3:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
co to mi zostawiła w spadku przyjaciółke, ktora zapałała chyba sympatia do mnie......

zadbałam, żebyś samotna się nie czuła :evil_lol:
Panna A. ma duuuuuuużo do dania :diabloti::evil_lol: Całe swoje 200kg :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']a coraz lepiej, lepiej, moja droga :p
Jeżdżę już po mieście, z instruktorem na tylnym siodełku :cool3:

zadbałam, żebyś samotna się nie czuła :evil_lol:
Panna A. ma duuuuuuużo do dania :diabloti::evil_lol: Całe swoje 200kg :cool1:

i co na to instruktor....?? nie pyszczysz za bardzo?

tak...i krasomostwo w zestawie...bardzo Tobie dziekuje za taka szczodrosc...:diabloti:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
j

a wiesz, że jakoś tak samo przyszło......................nikt mnie nie zaraził.......... :diabloti::diabloti::diabloti:

witam Cie pieknie słonecznie, szkoda tylko ze w pracy siedze a nie w mym ogródku................:cool3::cool3::cool3: