Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]wiem wiem wiem.... chyba każdy z nas próbuje wrzucić bardziej na luz, ale niektóre sytuacje... nie da sie nie skomentować, nie wqrzyć....czasem nas to przerasta... ale jestem z Tobą... i wiem że Ty jesteś ze mną.... ;)[/FONT]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']Witanko Agus:):)

Oj tak... ulewa byla niezla:shake:, a moglo pozostac tak cieplutko jak wczoraj rano:eviltong:

oj mogłoby...było cudownie po poludniu koło 16 spacerowałam z futrem w krotkim rekawku, było cudownie , cieplunio, przyjemnie ...a potem przyszły granatowe chmury i spadła woda obficie z nieba.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:u nas dziś ...złota jesień .....aczkolwiek wolałabym lato :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]cześć Aguś ;)[/FONT]

czesc Alus...witaj w mych skromnych progach....

tutaj tez złota jesien a ja zdecydowanie wole lato.......

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alus...witaj w mych skromnych progach....

tutaj tez złota jesien a ja zdecydowanie wole lato.......[FONT=Arial]:shake::shake::shake:nie mam duszy romantyka....wiem ze jesień potrafi zachwycać , kolorowe listki itp ....ale ja zaraz patrze realnie ze one za chwilke spadną z drzewa ...będzie szaro , buro , mokro ....bleeeeee....[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake::shake::shake:nie mam duszy romantyka....wiem ze jesień potrafi zachwycać , kolorowe listki itp ....ale ja zaraz patrze realnie ze one za chwilke spadną z drzewa ...będzie szaro , buro , mokro ....bleeeeee....[/FONT]

otoz to najsmutniejsze to ubytek swiatła...czyli wczesny wieczor..a druga sprawa to ta plucha, szaruga i wiatr i wilgoc wszedzie sie wpychajaca....

ale teraz troszke sie pochwale...uruchomili kaloryferki wczoraj u nas...i od razu inaczej w mieszkanku......

a po drugie dodatkowo tez uszczelniłam okna....aka dzielna jestem......

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to i ja melduje że jesień... i że w końcu włączyli nam w lokalu ogrzewanie....[/FONT]
[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o mazs ....i nic nie powiedziałas mnie wcześniej ......o rany ale lux :razz:a ja wczoraj długo dochodzilam :razz:....zanim się zagrzałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to i ja melduje że jesień... i że w końcu włączyli nam w lokalu ogrzewanie....[/FONT]

[FONT=Arial]i że żyje.... [/FONT]

[FONT=Arial]i że pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial]i jestem :roll:[/FONT]

po piersze primo,

po drugie primo,

i po trzecie primo ,

to bardzo sie ciesze ze jestes ...i ze mnie pozdrawiasz i ze zyjesz.....:diabloti:

i u mnie tez wlaczyly gady ogrzewanie.....

ale najsmieszniejsze jest to ze jak wczoraj u sasiadki magiki cos wiercili w scianie w lazience to ups....przewiercili sie do mojej lazienki i kafelek pekl...i bardzo byli zdziwieni....no patrz pan...a na wylot dziurke zrobi......

:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o mazs ....i nic nie powiedziałas mnie wcześniej ......o rany ale lux :razz:a ja wczoraj długo dochodzilam :razz:....zanim się zagrzałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]znaczy gdzie dochodziłaś:razz: u mnie w domu bo zmarzłaś w pracy?? czy u sia w domu bo zmarzłaś u mnie na chacie :hmmmm: w sumie... najważniejsze że doszłaś :diabloti:[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

i u mnie tez wlaczyly gady ogrzewanie.....

ale najsmieszniejsze jest to ze jak wczoraj u sasiadki magiki cos wiercili w scianie w lazience to ups....przewiercili sie do mojej lazienki i kafelek pekl...i bardzo byli zdziwieni....no patrz pan...a na wylot dziurke zrobi......

[FONT=Arial]to ja sie też ciesze że Ty sie cieszysz. :loveu:

i mi w końcu ciepluchno w pracy.... :multi::multi: bo za tą kase co im płace to powinni grzać cały rok... ale nie... najpierw sie trza pokłócić o wszystko :angryy:

buuhahahah... no patrz pani... to ci fachowcy :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy gdzie dochodziłaś:razz: u mnie w domu bo zmarzłaś w pracy?? czy u sia w domu bo zmarzłaś u mnie na chacie :hmmmm: w sumie... najważniejsze że doszłaś :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]w pracy zanim pan ochroniarz załączył nawiewik mialam zziębnięte paluchi :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]w pracy zanim pan ochroniarz załączył nawiewik mialam zziębnięte paluchi :diabloti:[/FONT]aaaaaaaaaa... ten nawiewnik [FONT=Arial]co to TYLE prundu ciągnie i w dyrekcji dostana pier.dolca jak zobaczą rachunek....
to współczuj mi teraz zjak siedziałam 2 tyg. kiedy lało i było ok. 5 stopni na zewnątrz :diabloti:
tera sie musze faszerować syropkami i tabletami bo na wyjazd mus być zdrowa ... ale chyba nie ma szans, bo nie ma opcji żeby to wyleżeć :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaaaaaa... ten nawiewnik [FONT=Arial]co to TYLE prundu ciągnie i w dyrekcji dostana pier.dolca jak zobaczą rachunek....
to współczuj mi teraz zjak siedziałam 2 tyg. kiedy lało i było ok. 5 stopni na zewnątrz :diabloti:
tera sie musze faszerować syropkami i tabletami bo na wyjazd mus być zdrowa ... ale chyba nie ma szans, bo nie ma opcji żeby to wyleżeć :shake:
[/FONT][FONT=Arial]noooo ja wiem jak było zimno ....przecie tydzień temu było zimno i padalo .....i ja tam byłam ...dokładnie 10 września:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w ten ów pamiętny dzień ;)....
A ty tera do domeczku doopalona zapakować pod kordelkę i wygrzać nereczki :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

będziesz mogła podglądać sąsiadów podczas kąpieli :evil_lol:

Posted

witaj aunia

a ja mam nieogrzewaną prace..............ale u mnie ciepo bo koscielne mury grube sa

w domu też:diabloti: nie grzeje.....................jeszcze czekam na zmianę aury...może wóci lato

opalam olejem......................:placz::placz::placz:

Posted

[FONT=Arial]Witanko poranne:multi:
U nas dzis za oknem zaobserwowałam cos straszecznie strasznego :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..otóż na dachach sklepików był szron :shake::shake::shake:...masakra ....zrobiło mi się tak zimno zaraz że zamiast wstać to wlazłam z powrotem pod kocyk :oops: i teraz mam godzinne opóźnienie w pracach domowych :diabloti:
[/FONT]

Posted

:-([quote name='Maga100']będziesz mogła podglądać sąsiadów podczas kąpieli :evil_lol:

juz nie.....:-(
załatali papierem.....:p
cholera.....

[quote name='BeaC']witaj aunia

a ja mam nieogrzewaną prace..............ale u mnie ciepo bo koscielne mury grube sa

w domu też:diabloti: nie grzeje.....................jeszcze czekam na zmianę aury...może wóci lato

opalam olejem......................:placz::placz::placz:

a ja niestety nic nie opalam sama wiec cieszkam ze mnie juz zarzucili grzejniczki...wiec od razu inaczej w domku....przyjemniej i milej....i tego kazdemu zycze.....cieplej domowej atmosfery:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko poranne:multi:[/FONT]
[FONT=Arial]U nas dzis za oknem zaobserwowałam cos straszecznie strasznego :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..otóż na dachach sklepików był szron :shake::shake::shake:...masakra ....zrobiło mi się tak zimno zaraz że zamiast wstać to wlazłam z powrotem pod kocyk :oops: i teraz mam godzinne opóźnienie w pracach domowych :diabloti:[/FONT]

o rany...i tak masz cudnie....Alu u mnie nie ma zmiłuj musze 5 25 najpozniej wstac, przyodziac sie i wyjsc z futrem na spacerek......:diabloti: dzis rancem zarzucilam puchuweczke....:diabloti:

a potem w łązience rodzi sie Jane Fonda.....i budzi swojego oseska...i pogania aby sie nie opozniał ..... i tak ...zamyka drzwi przy akompaniamencie smutnych oczu suni....( znow gdzies idziecie??)

ale zycie jest piekne....
mam druga duza wieksza bo nad wanna piekna dziure w kafelkach.... a i od wczoraj sprawna spłuczke w toalecie:diabloti:.

Posted

[quote name='dealer']czesc .......co tam nowego? jakies ciekawe ploteczki:cool3::diabloti:

a prosze poczytac....
i o sasiadach z dolu.....ze tez maja motor jak Madzia i o tym ze mam dziure juz druga w kafelkach w lazience bo sasiadka robi remont.....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko poranne:multi:
U nas dzis za oknem zaobserwowałam cos straszecznie strasznego :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..otóż na dachach sklepików był szron :shake::shake::shake:...masakra ....zrobiło mi się tak zimno zaraz że zamiast wstać to wlazłam z powrotem pod kocyk :oops: i teraz mam godzinne opóźnienie w pracach domowych :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]mało tego... 7:40 dostaje esemeska... nie powiem od kogo :diabloti: o treści "NIE WSTAWAJ, ZIMNO, NA DACHACH SKLEPIKÓW SZRON" :p
wiecie jak fajowo sie wstaje myśląc o tym rześkim powietrzu na zewnątrz?? :evil_lol::evil_lol:

cześć Aguś z widokiem na mieszkanie sąsiadów :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mało tego... 7:40 dostaje esemeska... nie powiem od kogo :diabloti: o treści "NIE WSTAWAJ, ZIMNO, NA DACHACH SKLEPIKÓW SZRON" :p
wiecie jak fajowo sie wstaje myśląc o tym rześkim powietrzu na zewnątrz?? :evil_lol::evil_lol:

cześć Aguś z widokiem na mieszkanie sąsiadów :evil_lol:
[/FONT]

:angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial]ciekawe KTO CI rano takie esesmanki wysyła :hmmmm:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a prosze poczytac....
i o sasiadach z dolu.....ze tez maja motor jak Madzia i o tym ze mam dziure juz druga w kafelkach w lazience bo sasiadka robi remont.....:diabloti:

aaa moja droga to juz poczytalam ja pytam o NOWE SWIEZE ploteczki:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mało tego... 7:40 dostaje esemeska... nie powiem od kogo :diabloti: o treści "NIE WSTAWAJ, ZIMNO, NA DACHACH SKLEPIKÓW SZRON" :p[/FONT]
[FONT=Arial]wiecie jak fajowo sie wstaje myśląc o tym rześkim powietrzu na zewnątrz?? :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]cześć Aguś z widokiem na mieszkanie sąsiadów :evil_lol:[/FONT]

o 7 40 kochana to ja juz mam odstawione dziecko pod szkole- sama go odstawiam i ruszam w kierunku pracki anie dopiero wstaje z lozka.....:angryy::angryy::angryy:

juz nie wspomne o tych szronach....to skandal:p zeby we wrzesniu bylo tak zimno.....

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial]ciekawe KTO CI rano takie esesmanki wysyła :hmmmm:[/FONT]

ciekawe....masz Alu jakies typy szczeolne w tej kwestii???:diabloti: