Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no i ja jestem z TOBĄ cały czas ;)
a nie pisałam o Twoim synu i mundurku ino o Bei... ale co tam .... ;)
[/FONT]

mój synko sie nie ząłapał na mundur...............bo w średniej nie ma obowiązku...............a Zuzka.........niestety..............MA:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']mój synko sie nie ząłapał na mundur...............bo w średniej nie ma obowiązku...............a Zuzka.........niestety..............MA:diabloti::diabloti::diabloti:

i takie zycie...:loveu:
znow sie wcinam w nie moja wypowiedz....:diabloti::cool1:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):

no patrz...powiedziec cos tej małej i od razu na forum umiesci a chciała zeby było dyskretnie i zeby ja informowac na biezaco.....:diabloti:

bo ja nie mogę stracić kontroli!
a ty się nadajesz lepiej niż pani Halinka, bo ona nie umie komputera obsługiwać :evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Hej :)Ja wpadłam donieść, że zaczynam przygotowania do kolejnej komunii :cool3:, święcenie krzyży mamy już w piątek :cool3:

a to masz wesoło....jak ja sie ciesze ze juz mam to za soba:loveu:powaznie......
jakie swiecenie krzyzy?

Posted

Maga100 napisał(a):
bo ja nie mogę stracić kontroli!
a ty się nadajesz lepiej niż pani Halinka, bo ona nie umie komputera obsługiwać :evil_lol:

i chyba sie obraze.......:evil_lol:

a tak nawiasem mowiac to........paskudnei juz rozkopali ten plac pod budowe ratusza.....jakies wielgachne kopary i taki tam sprzecior sie paleta.....:cool1:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a to masz wesoło....jak ja sie ciesze ze juz mam to za soba:loveu:powaznie......
jakie swiecenie krzyzy?

No krzyżyki dostają takie i święcą, w zeszłym roku było tak samo:p, qurcze tyle roboty mam do tego te komunijne spotkania, w tym tyg. aż 2 razy:p, a to dopiero wrzesień:razz:
ehhh
Pozdrowionka :)

Posted

aga1215 napisał(a):
Aga - a po co Ty ten ratusz budujesz?:crazyeye:

;)[FONT=Arial]nową fuche se szykuje ....pisała przecie kiedyś o zmianie pracy :p

Cześć Aga :hand:
[/FONT]

Posted

jestem jestem dobre kobietki, ale od czwartku do piatku wlacznie to nie byl doby czas....po pierwsze chcialam przerzucic fotki z aparatu na kompa i co ....doopa....skasowaly sie i z karty i na kompie sie nic nie zapisalo..tylko jakies 300 fot...wiec spoko wodza...:angryy::angryy::angryy:

po drugie w piatek wracajac do domu z oczywiscie wysmienitym nastawieniem :loveu:......myslałam ze pogryze kogos:mad:...w tej ...."piekne" stolicy kurna bolek to nawet nie potrafia porzadnie jezdzic...korek na korku, *******ły za kolkiem:mad:.....az ze zlosci sie poplakalam i chcialam wyjsc i nastukac jednemu taksowkarzowi ktory b bezczelnie sie wpychal przede mnie:mad::mad:...no gnojek do kwadratu....ale niech mu tam....
ogolnie zla jak osa i wsciekla jak pirania pojechalam odwiesc mamuske na dworzec i tam tez oberwalo sie jednej pani ktora to przezornie odgonila klientow od okienka 25 minut przed planowana przerwa...no i miala pecha...traflam sie ja....:cool1:

chyba jestem przemeczona bo z dnia na dzien ludzka glupota mnie doprowadza do szalu..tak wiem, ze skzoda zycia na debili.....ale po prostu czasmia czarka sie przelewa...i nawet aniolowi by sie ulał...nie wspominajac o mnie:diabloti::loveu:

i tak to dzielnie nadal egzystuje...
a dzis pełnia szczescia szef na urlopie...wiec jest cudnie:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)...Aga tylko spokojnie ....[/FONT]

[FONT=Arial]doberek ...u nas słoneczko :p[/FONT]

czesc Alu,

na poczatek powiem tlko ze dzis 4 razy probowalam sie dostac do Twojego i Klocuszkowej blogaska i ...wyrzucało mnie..znaczy sie strona error.....:-(

stad tez nie moglam powiedziec dzien dobry...:loveu:

pewnie ze spokojnie...jak napisalam Waszece po kaluzach rzucac sie nie bede....:evil_lol::evil_lol:

u nas tez jeszcze swiecie sloneczko i jest cudneio cieplunio ale w Kołobrzegu od rana leje.....deszcz....oczywiscie....:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]:cool1:Dogo zamula od rana ...
...ja przyzwyczajona bo mnie ostatnio co chwila odłączali od netu:angryy:...masakra
Łapię ostatnie promyki słonka , bo podobno od jutra załamanie pogody ...a ja tak nie lubię :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:Dogo zamula od rana ...[/FONT]
[FONT=Arial]...ja przyzwyczajona bo mnie ostatnio co chwila odłączali od netu:angryy:...masakra [/FONT]
[FONT=Arial]Łapię ostatnie promyki słonka , bo podobno od jutra załamanie pogody ...a ja tak nie lubię :shake:[/FONT]

tak mowia a szkoda bo taka piekna jesien sie zaczela.....a tu nie dosc ze dnia ubywa w tempie zastrzaszajacym to jeszcze i deszcz sie szykuje i ochlodzenie......nie lubie takiej pluchy....
ja ogolnie lubie jak jest slonecznie i cieplunio...taki maly zmarzlaczek ze mnie...:loveu::loveu:..

oj troche muli .....ale zeby od razu wyrzucac ze strony????granda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu,

na poczatek powiem tlko ze dzis 4 razy probowalam sie dostac do Twojego i Klocuszkowej blogaska i ...wyrzucało mnie..znaczy sie strona error.....:-(

stad tez nie moglam powiedziec dzien dobry...:loveu:

[FONT=Arial]
no.. muli muli... w takim razie olej łaske dogomuła, i ja CI odpowiem DOBEREK tutaj, u Ciebie.... i chciałam rzec że życie jest okrutne, i że dziwi mnie żeś jeszcze nie przywyłka do kłód rzucanych pod nogi, do paniusiek w okienkach tych na dworcach też ... i do tego goowna wszędzie .... Uśmiech plisssssssssss ;)
[/FONT]

Posted

Kobietki ,

u nas w stolycy:diabloti: jest jeszcze piekne sloneczko i cudownie swieci......:loveu:
ale coniektorzy donosza ze ma padac.:-(:-(..jednak, ze korzystajac z chwil slonca i z braku szefa w biurze...nalezy chyba to jakos spozytkowac.....
jakies propozycje???

A

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]no.. muli muli... w takim razie olej łaske dogomuła, i ja CI odpowiem DOBEREK tutaj, u Ciebie.... i chciałam rzec że życie jest okrutne, i że dziwi mnie żeś jeszcze nie przywyłka do kłód rzucanych pod nogi, do paniusiek w okienkach tych na dworcach też ... i do tego goowna wszędzie .... Uśmiech plisssssssssss ;)[/FONT]

Madzia na codzien staram sie to brac na zart:loveu:powaznie i olewam tudziez nie przejmuje sie zbytnio........i.....ale ja chyba powaznie jestem od jakiegos czasu nadwrazliwa i chcialabym zeby wszyscy do okola tak samo przejmowali sie wszystkim jak ja.....znaczy sie zeby z sercem podchodzili do tego co robia i jak robia:loveu:...dobra nie bede wymagac za wiele......:diabloti:

Madziu kochana dostałam sie do Ciebie po ktoryms tam podejsciu i zostawilam znak....:loveu: