Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']Melduje sie na posterunku.... jestem TU Agula :multi::multi::multi:

Ja tez..ja tez....
i bardzo sie ciesze.....:loveu:

jak płatnosci za swoje strony www i blogasek?????:diabloti: :diabloti:
juz zbierasz do skarbonki......????

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']Śpisz?????
to wstawaj bo szkoda dnia..............wprawdzie zimno ale.................

życie jest piękne:diabloti::diabloti::diabloti:

alez oczywiście Beatko, że zycie jest piekne i mimo mnostwa absurdu absolutnie tego nie neguje....bo taka jest prawda i ja sie z nia zgadzam....ZYCIE JEST PIEKNE...... i tej wersji zenznan kurczowo sie trzymam.....i trzymac bede.....:loveu: :loveu: :loveu:

ja nie spie...juz od jakiejs 6 .15. a od poniedzialku od 5.15 nie bede spac...wiec wszystko w normie:p .....

szkoda ze tak szybko ubywa dnia , ktory dopiero co zacal przybywac:p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ja tez..ja tez....
i bardzo sie ciesze.....:loveu:

jak płatnosci za swoje strony www i blogasek?????:diabloti: :diabloti:
juz zbierasz do skarbonki......????

bbuuuhahahah.... nie zbieram, nie mam zamiaru ani nigdzie zgłaszać posiadania tegoż luxusu jakim jest strona www.... i mam ich głęboko gdzieś... dść haraczu już z nas ściągają... :angryy::angryy::angryy:
życie jest piękne :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to mozemy podac sobie raczki..obie mamy dosc wesoło:diabloti:

i tak przez najblizsze 10 miesiecy...

:glaszcze:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj Agula[/FONT]

[FONT=Arial]melduję sie u cia ...bo wcześniej mnie nie było :p[/FONT]

czesc Aluniu,

zaganiana jestem ostatnio dosc mocno i prawie nigdzie mnie nie ma.....
ale bardzo cieplunio Cie pozdrawiam i prosze wymiziaj Ozzulca.....

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Aguncia.... życz synkowi powodzonka w szkole.... wakacje sie skończyły... biedne te szkolniaki :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]a Ciebie pozdrawiajem :loveu:[/FONT]

Madzik

dziekuje slicznie dobra kobietko....zyczylam:loveu: , poszedl i jakos lecimy:loveu: ......wakacje sie skonczyly i dzieciaki musialy wrocic.....ale powiem tak, ze te ciezkie plecaki.....mnie przerazaja.....i ta masa innych dodatkow...

Posted

..............łacze się z toba w duchu szkolno-mundurkowym......................mój syn już się nie załapała na mundurek ale Zuzka.....................tak:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']..............łacze się z toba w duchu szkolno-mundurkowym......................mój syn już się nie załapała na mundurek ale Zuzka.....................tak:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: twój SYN sie nie załapała :hmmmm: :eviltong:

Aguś... zapomnialam co Ci chcialam napisac :oops::oops:
ale za to cie pozdrawiam i całuję ...
[/FONT]

[FONT=Arial]klockowa [/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: Aguniu ...gdzie Nam zaginęłaś .....[/FONT]

Agnieszka jest bardzo zapracowana, bo:
a - pomaga w budowie Ratusza pod jej oknami
b - prostestuje przeciwko nudowie ratusza pod jej oknami
c - straszy sąsiadów
d - zbiera informacje na temat sąsiadów wystając do połowy z okna niby to przypadkiem
:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Agnieszka jest bardzo zapracowana, bo:
c - straszy sąsiadów
d - zbiera informacje na temat sąsiadów wystając do połowy z okna niby to przypadkiem

:hmmmm: flage na niej będą wieszać? :hmmmm: nie rozumiem :hmmmm:

Witaj Wystająca:bye:

Posted

[quote name='dealer']czesc budujaca prostetujaca zbierajaca i wystajaca:diabloti:

czesc Dilerko......

no patrz...powiedziec cos tej małej i od razu na forum umiesci a chciała zeby było dyskretnie i zeby ja informowac na biezaco.....:diabloti:

[quote name='BeaC']przyszłam do Cię z rana................po padnieciu dysku w mym kompie

:loveu::loveu:

witaj powstała z popiołów jak Feniks.......:loveu:

[quote name='aga1215']:hmmmm: flage na niej będą wieszać? :hmmmm: nie rozumiem :hmmmm:

Witaj Wystająca:bye:

czesc.....ja ogolnie jestem wystajaca ponad miare........:cool3:
nic nie beda wieszac...porzadek musi byc i najlepsza forma zaufania to KONTROLA.....:diabloti:

[quote name='Maga100']Agnieszka jest bardzo zapracowana, bo:
c - straszy sąsiadów

Ty wredna..... :cool3::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: Aguniu ...gdzie Nam zaginęłaś .....[/FONT]

a mam roboty po pachi...pisalam ze mamy zawirowania w firmie, wymiany prezesów...i takie tam...i jest roboty a roboty......
Witaj Aluniu...:loveu:

[quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiam, zagonioną i zafrasowaną Mamusię i Pańcię...

Aguniu,
zaginęłam w akcji:loveu:....szkolno-pracowo-domowej....do tego dochcodza jeszcze wizyty u lekarza bo sie mlody troche rozłozył wiec biegam do pana doktorka a tam czasami i dwie i trzy godzinki schodzi na zabiegach:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: twój SYN sie nie załapała :hmmmm: :eviltong: [/FONT]

[FONT=Arial]Aguś... zapomnialam co Ci chcialam napisac :oops::oops:[/FONT]
[FONT=Arial]ale za to cie pozdrawiam i całuję ...[/FONT]

[FONT=Arial]klockowa [/FONT]

moj syn Madziuniu biega jeszcze bez mundurka w tzw luznych gatkach:cool3:....bo jeszcze nic nie ustalili gdzies ponoc oprotestowali to w jakims trybunale i czekaja na odpowiedz......
I pamietaj ze ja Cie pozdrawiam nawet o tym nie piszac...zawsze ciepło mysle:loveu: