Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']Melduje sie na posterunku.... jestem TU Agula :multi::multi::multi: Ja tez..ja tez.... i bardzo sie ciesze.....:loveu: jak płatnosci za swoje strony www i blogasek?????:diabloti: :diabloti: juz zbierasz do skarbonki......???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='BeaC']Śpisz????? to wstawaj bo szkoda dnia..............wprawdzie zimno ale................. życie jest piękne:diabloti::diabloti::diabloti: alez oczywiście Beatko, że zycie jest piekne i mimo mnostwa absurdu absolutnie tego nie neguje....bo taka jest prawda i ja sie z nia zgadzam....ZYCIE JEST PIEKNE...... i tej wersji zenznan kurczowo sie trzymam.....i trzymac bede.....:loveu: :loveu: :loveu: ja nie spie...juz od jakiejs 6 .15. a od poniedzialku od 5.15 nie bede spac...wiec wszystko w normie:p ..... szkoda ze tak szybko ubywa dnia , ktory dopiero co zacal przybywac:p Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 to masz tak jak ja.....................od poniedziałku wstaję o 5.10:placz::placz::placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='BeaC']to masz tak jak ja.....................od poniedziałku wstaję o 5.10:placz::placz::placz: to mozemy podac sobie raczki..obie mamy dosc wesoło:diabloti: i tak przez najblizsze 10 miesiecy... Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ja tez..ja tez.... i bardzo sie ciesze.....:loveu: jak płatnosci za swoje strony www i blogasek?????:diabloti: :diabloti: juz zbierasz do skarbonki......???? bbuuuhahahah.... nie zbieram, nie mam zamiaru ani nigdzie zgłaszać posiadania tegoż luxusu jakim jest strona www.... i mam ich głęboko gdzieś... dść haraczu już z nas ściągają... :angryy::angryy::angryy: życie jest piękne :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witanko Aguniu :multi:z samego .......raneczka :hmmmm: Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to mozemy podac sobie raczki..obie mamy dosc wesoło:diabloti: i tak przez najblizsze 10 miesiecy... :glaszcze: Quote
Hanna R. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zaglądam do Ciebie bezgłośnie. Całuj Maxia i życz Mu dobrego Nowego Roku . Szkolnego. :p Podpisano : Babcia Jutro Wyjeżdżająca W Bieszczady :multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :multi:witaj Agula melduję sie u cia ...bo wcześniej mnie nie było :p Quote
clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Aguncia.... życz synkowi powodzonka w szkole.... wakacje sie skończyły... biedne te szkolniaki :cool1: a Ciebie pozdrawiajem :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj Agula[/FONT] [FONT=Arial]melduję sie u cia ...bo wcześniej mnie nie było :p[/FONT] czesc Aluniu, zaganiana jestem ostatnio dosc mocno i prawie nigdzie mnie nie ma..... ale bardzo cieplunio Cie pozdrawiam i prosze wymiziaj Ozzulca..... [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Aguncia.... życz synkowi powodzonka w szkole.... wakacje sie skończyły... biedne te szkolniaki :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a Ciebie pozdrawiajem :loveu:[/FONT] Madzik dziekuje slicznie dobra kobietko....zyczylam:loveu: , poszedl i jakos lecimy:loveu: ......wakacje sie skonczyly i dzieciaki musialy wrocic.....ale powiem tak, ze te ciezkie plecaki.....mnie przerazaja.....i ta masa innych dodatkow... Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ..............łacze się z toba w duchu szkolno-mundurkowym......................mój syn już się nie załapała na mundurek ale Zuzka.....................tak:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ago droga :p a foteczki??? foteczki z wakacji czy coś??? :razz: Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='BeaC']..............łacze się z toba w duchu szkolno-mundurkowym......................mój syn już się nie załapała na mundurek ale Zuzka.....................tak:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: twój SYN sie nie załapała :hmmmm: :eviltong: Aguś... zapomnialam co Ci chcialam napisac :oops::oops: ale za to cie pozdrawiam i całuję ... [/FONT][FONT=Arial]klockowa [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pozdrawiam, zagonioną i zafrasowaną Mamusię i Pańcię... Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:razz: Aguniu ...gdzie Nam zaginęłaś .....[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: Aguniu ...gdzie Nam zaginęłaś .....[/FONT] Agnieszka jest bardzo zapracowana, bo: a - pomaga w budowie Ratusza pod jej oknami b - prostestuje przeciwko nudowie ratusza pod jej oknami c - straszy sąsiadów d - zbiera informacje na temat sąsiadów wystając do połowy z okna niby to przypadkiem :diabloti: Quote
aga1215 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Maga100']Agnieszka jest bardzo zapracowana, bo: a - pomaga w budowie Ratusza pod jej oknami b - prostestuje przeciwko nudowie ratusza pod jej oknami c - straszy sąsiadów d - zbiera informacje na temat sąsiadów wystając do połowy z okna niby to przypadkiem :diabloti: :hmmmm: flage na niej będą wieszać? :hmmmm: nie rozumiem :hmmmm: Witaj Wystająca:bye: Quote
BeaC Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 przyszłam do Cię z rana................po padnieciu dysku w mym kompie :loveu::loveu: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czesc budujaca prostetujaca zbierajaca i wystajaca:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']czesc budujaca prostetujaca zbierajaca i wystajaca:diabloti: czesc Dilerko...... no patrz...powiedziec cos tej małej i od razu na forum umiesci a chciała zeby było dyskretnie i zeby ja informowac na biezaco.....:diabloti: [quote name='BeaC']przyszłam do Cię z rana................po padnieciu dysku w mym kompie :loveu::loveu: witaj powstała z popiołów jak Feniks.......:loveu: [quote name='aga1215']:hmmmm: flage na niej będą wieszać? :hmmmm: nie rozumiem :hmmmm: Witaj Wystająca:bye: czesc.....ja ogolnie jestem wystajaca ponad miare........:cool3: nic nie beda wieszac...porzadek musi byc i najlepsza forma zaufania to KONTROLA.....:diabloti: [quote name='Maga100']Agnieszka jest bardzo zapracowana, bo: a - pomaga w budowie Ratusza pod jej oknami b - prostestuje przeciwko nudowie ratusza pod jej oknami c - straszy sąsiadów d - zbiera informacje na temat sąsiadów wystając do połowy z okna niby to przypadkiem :diabloti: Ty wredna..... :cool3::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: Aguniu ...gdzie Nam zaginęłaś .....[/FONT] a mam roboty po pachi...pisalam ze mamy zawirowania w firmie, wymiany prezesów...i takie tam...i jest roboty a roboty...... Witaj Aluniu...:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiam, zagonioną i zafrasowaną Mamusię i Pańcię... Aguniu, zaginęłam w akcji:loveu:....szkolno-pracowo-domowej....do tego dochcodza jeszcze wizyty u lekarza bo sie mlody troche rozłozył wiec biegam do pana doktorka a tam czasami i dwie i trzy godzinki schodzi na zabiegach:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: twój SYN sie nie załapała :hmmmm: :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]Aguś... zapomnialam co Ci chcialam napisac :oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]ale za to cie pozdrawiam i całuję ...[/FONT] [FONT=Arial]klockowa [/FONT] moj syn Madziuniu biega jeszcze bez mundurka w tzw luznych gatkach:cool3:....bo jeszcze nic nie ustalili gdzies ponoc oprotestowali to w jakims trybunale i czekaja na odpowiedz...... I pamietaj ze ja Cie pozdrawiam nawet o tym nie piszac...zawsze ciepło mysle:loveu: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]no i ja jestem z TOBĄ cały czas ;) a nie pisałam o Twoim synu i mundurku ino o Bei... ale co tam .... ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts