Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']odpowiadajac na Twoje pytanko....owszem tak ...wiem...ratusz...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
paskunie mnie to drazni bo........
no bo nie pozwalam......:mad:

jaki ratusz?
ratusz zadecydował (whyyy??) czy ratusz tam powstanie? :crazyeye:

[quote name='Agunia-Pańciunia']
a jak idzie kursik???

doszłam do wniosku, że muszę się zrzec swojego prawa jazdy B, bo wcale nic nie wiem ani nic nie umiem :shake: :placz:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeeeeeeeeeeeeeee
coś mi się wydaje żeś z urlopu wóciła???
witaj:loveu::loveu:

wstawiaj jakieś foty..................moga być z psem:eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']jaki ratusz?
ratusz zadecydował (whyyy??) czy ratusz tam powstanie? :crazyeye:

doszłam do wniosku, że muszę się zrzec swojego prawa jazdy B, bo wcale nic nie wiem ani nic nie umiem :shake: :placz:

Madziu kochana beda tam budowac ratusz....:angryy: :angryy:
cholery jedne.. ..bielański Ratusz....:angryy: :angryy: :angryy:

co do prawka to zyłas jak widac do tej pory w słodkiej nieswiadomosci....i pamietaj.....człowiek całe zycie sie uczy.........:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']witanko pourlopowa Agunciu!!! :multi::multi:

opowiadaj opowiadaj... gdzie byłaś, co robiłaś... :razz::razz::razz:

Madzik witaj,

na wstepie przeczytałam to co sie działo z Malinka i siedze w pracy i łzy mi po poliku ciekna:-( :-( ...niesamowite....Aska niesamowita i ta mała kruszynka ktora tak walczyła.....

byłam u rodziców wiec bez szalenstw ...troche w miescie łodzi .........
co robilam?? głownie czas spedzałąm na dworze z mlodym. poczytalam knizki, gazetki a Maxiorowski biegał, kopał piłe , nabywał nowych znajomosci etc..futro tez sie z nami nasiedziało na dworku.......

[quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeeeeee
coś mi się wydaje żeś z urlopu wóciła???
witaj:loveu::loveu:

wstawiaj jakieś foty..................moga być z psem:eviltong:

Czesc slicznotko,

dobrze sie Tobie wydaje....i powiem Tobie w zaufaniu ze nic mnie sie nie chce i zadnej werwy do pracy dzis nie wykazuje...:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']noooo opowiadaj opowiadaj :multi:

u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3:

[quote name='aga1215']Witaj Aguś pourlopowo

jestem Aguniu pourlopowo i wiesz jaki mam syndrom.......
niecheci do pracki:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Agunia wróciła:multi::multi::multi:
Dawaj foty i opowiadaj:diabloti:

foty potem...moze pojutrze....:lol: :loveu:

Posted

O PROSZE! wypoczęta zrelaxowana Aga i cała reszta familii....

no... malinka skradła mi serducho mimo że nawet jej nie znałam... pustka pozostała... ale cóż... życie płata figle- czasem brutalne... musimy sie z tym pogodzić :shake::shake:

Posted

.................witam Cię:eviltong::eviltong::eviltong:

wstawiłam znowu zdjęcia moich................kaloszków:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3:

hahahaa ja z Oliwką tak nie mam - ciocia MUSI się bawić - nie siedzieć i patrzeć - MUSI się bawić i już, grać w piłke, zjeżdżać na zjeżdżalni, etc... :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3:

oo święte słowa.............kasa i tyle.moja córa zaczyna telefon od..............potrzebuję, cobys mi kupiła:
.................i tutaj sobie wpisz co ci na myśł przyjdzie.........12 lat.......:roll::roll::roll:

syn bardziej dyplomatyczny....................masz może jakąś kasę?????:cool3:

Posted

[quote name='BeaC'][quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3:

oo święte słowa.............kasa i tyle.moja córa zaczyna telefon od..............potrzebuję, cobys mi kupiła:
.................i tutaj sobie wpisz co ci na myśł przyjdzie.........12 lat.......:roll::roll::roll:

syn bardziej dyplomatyczny....................masz może jakąś kasę?????:cool3:

syn ma dopiero 9 lat i bardzo wiele potrzeb i najchetniej to uprawiałby kazdy sport i wiele dodatkow jest mu b b b b potrzenych...i tak jak do szkoły mimo 7 piorników w domu - niezniszczonych- potrzebuje jeszcze jednego- nowego, bardziej pojemnego, kolorowszego etc.......:diabloti: :diabloti:

[quote name='malawaszka']hahahaa ja z Oliwką tak nie mam - ciocia MUSI się bawić - nie siedzieć i patrzeć - MUSI się bawić i już, grać w piłke, zjeżdżać na zjeżdżalni, etc... :evil_lol:

bo Oliwia jeszcze mniejszy robaczek jest ...ale jak podrosnie to bedzue potrzeba byc w zasiegu wzroku ...zobaczysz ciociu......:lol: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj wrócona z urlopiku :loveu:

czesc Alu...
czy Tobie jak i dzieciom tez sie wakacyjki koncza????

[quote name='clockwork']O PROSZE! wypoczęta zrelaxowana Aga i cała reszta familii....

no... malinka skradła mi serducho mimo że nawet jej nie znałam... pustka pozostała... ale cóż... życie płata figle- czasem brutalne... musimy sie z tym pogodzić :shake::shake:

reszta familii chyba bardziej bo miala dwa nieszki labusiczki...a teraz w poniedzialek dzielnie do szkółki.....:diabloti:

Madzik masz racje płata i to jest fakt.......musimy tylko do tego umiejetnie podchodzic bo inaczej to mozna sie zaplakac....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko ...
jakie ciekawe rozmowy polek o dzieckach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Aluniu bo temat dzieciecy jest mily i przyswajalny jak dla mnie:loveu: :loveu: ..bo to co sie np dzieje na ulicach Warszawy jesli chodzi o remonty i zblizajcacy sie koniec wakacji ...to jest dramat i porazka w najwiekszym wydaniu i szkoda mi nerwow na tych drani , u ktorych nie udowodniono nawet ze maja cos takiego jak mozg...bo o logice to zapomnijmy w tych konkretnych przypadkach.......
w tej sytuacji teamt szkoly i zapotrzebowania...na gazety jest oki:diabloti: :diabloti:

ogolnie to co sie dzieje .....czy nawet temat swiezutki z tym netem co dzis Madzik poruszyl...po prostu oni chyb atylko siedza i zastanawiaja sie jak ludziom zycie uutrudnic.....takie mam wrazenie....:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Aguś ...zauważ że Polska to typowy kraj absurdów....i chyba żadne rządy nam juz nie pomogą ...masakra....:diabloti:

Alu....
rece mnie opadaja...ostatnio tez po kradziezy dokumentow- to co opisywalam....poszlam zlozyc wniosek na nowy dowod to tak:

od 7 rano w kolejce....bylam kolo 50...
o 7.15 wydawali numerki....mialam 52 a wydawali na dzien tylko 60
od 8 dopiero zaczeli przyjmowac.
weszlam aby zlozyc wniosek o 14.15...
calosc trwala 7 minut bo zerkalam na zegarek...
oczywiscie miedzy 7.30 a 8.00 nie omieszkalam udac sie do kierownika i do chyba sekretarza miasta ...i nic...oczywiscie wszytko to moja wina i zle podejscie do sprawy...to w skrócie ...a i wazne ze uslyszalam ze mim 1 ososba musi byz przy okienku 20 minutek....
i traf chcial ze trafilam na pana kierownika u ktorego rano bylam...jezdzilam slownie z rysa...z duza rysa........

udowodnilam publicznie ze klamie ....i takie tam......
i co ...i nic........do nich to nie dociera......

absurd na absurdzie.....i po prostu jedna wilka paranoja......

[quote name='evaxon']siemanko:multi::multi::multi:

czesc slicznotko....

Posted

...Agunia trochę więcej flegmy...mnie TEż:diabloti: wpieprza nasz kraj a ostatnio...............słuzba zdrowia bo muszę mieć z nią do czynienia bo potrzebne jest zaświadczenie od lekarza sportowego do szkoły...............
ty wiesz jakie schody???????????

piaty dzień to załatwiam:angryy::mad::mad::mad: i końca nie widać

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu kochana beda tam budowac ratusz....:angryy: :angryy:
cholery jedne.. ..bielański Ratusz....:angryy: :angryy: :angryy:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
będzie cudnie :angryy:

Posted

Śpisz?????
to wstawaj bo szkoda dnia..............wprawdzie zimno ale.................

życie jest piękne:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']...Agunia trochę więcej flegmy...mnie TEż:diabloti: wpieprza nasz kraj a ostatnio...............słuzba zdrowia bo muszę mieć z nią do czynienia bo potrzebne jest zaświadczenie od lekarza sportowego do szkoły...............
ty wiesz jakie schody???????????

piaty dzień to załatwiam:angryy::mad::mad::mad: i końca nie widać

ja Cie.....:p
po prostu paranoja goni paranoje i słabo mi jak slysze takie rzeczy a jeszcze bardziej jak je sama doswiadczam w takim temacie jak chociazby złozenie wniosku o dowod osobisty....
trzymam kciukasy za to zaswiadczenie.....:p

[quote name='Maga100']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
będzie cudnie :angryy:

bardzoextracacysuperowsko:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
tez sie cieszę nawet bardziej niz Ty......

[quote name='AgusiaTerierka']Spokojnej nocki, Dziewczyny...;)

dziekuje Aguniu...byla spokojna...a teraz dzien dobry bardzo.......
znow mam lenia pracowego......:diabloti:
ewidentnie widac na drogach koniec wakacji.:diabloti: ....a drogowcy w Wawie kolejne "dziurki" kopia zeby kierowca zycie ułatwic.....staraja sie jak moga.....:angryy: