Maga100 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']odpowiadajac na Twoje pytanko....owszem tak ...wiem...ratusz...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: paskunie mnie to drazni bo........ no bo nie pozwalam......:mad: jaki ratusz? ratusz zadecydował (whyyy??) czy ratusz tam powstanie? :crazyeye: [quote name='Agunia-Pańciunia'] a jak idzie kursik??? doszłam do wniosku, że muszę się zrzec swojego prawa jazdy B, bo wcale nic nie wiem ani nic nie umiem :shake: :placz: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 witanko pourlopowa Agunciu!!! :multi::multi: opowiadaj opowiadaj... gdzie byłaś, co robiłaś... :razz::razz::razz: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 eeeeeeeeeeeeeeee coś mi się wydaje żeś z urlopu wóciła??? witaj:loveu::loveu: wstawiaj jakieś foty..................moga być z psem:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Maga100']jaki ratusz? ratusz zadecydował (whyyy??) czy ratusz tam powstanie? :crazyeye: doszłam do wniosku, że muszę się zrzec swojego prawa jazdy B, bo wcale nic nie wiem ani nic nie umiem :shake: :placz: Madziu kochana beda tam budowac ratusz....:angryy: :angryy: cholery jedne.. ..bielański Ratusz....:angryy: :angryy: :angryy: co do prawka to zyłas jak widac do tej pory w słodkiej nieswiadomosci....i pamietaj.....człowiek całe zycie sie uczy.........:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']witanko pourlopowa Agunciu!!! :multi::multi: opowiadaj opowiadaj... gdzie byłaś, co robiłaś... :razz::razz::razz: Madzik witaj, na wstepie przeczytałam to co sie działo z Malinka i siedze w pracy i łzy mi po poliku ciekna:-( :-( ...niesamowite....Aska niesamowita i ta mała kruszynka ktora tak walczyła..... byłam u rodziców wiec bez szalenstw ...troche w miescie łodzi ......... co robilam?? głownie czas spedzałąm na dworze z mlodym. poczytalam knizki, gazetki a Maxiorowski biegał, kopał piłe , nabywał nowych znajomosci etc..futro tez sie z nami nasiedziało na dworku....... [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeeeeee coś mi się wydaje żeś z urlopu wóciła??? witaj:loveu::loveu: wstawiaj jakieś foty..................moga być z psem:eviltong: Czesc slicznotko, dobrze sie Tobie wydaje....i powiem Tobie w zaufaniu ze nic mnie sie nie chce i zadnej werwy do pracy dzis nie wykazuje...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']noooo opowiadaj opowiadaj :multi: u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3: [quote name='aga1215']Witaj Aguś pourlopowo jestem Aguniu pourlopowo i wiesz jaki mam syndrom....... niecheci do pracki:diabloti: [quote name='madzia i medor']Agunia wróciła:multi::multi::multi: Dawaj foty i opowiadaj:diabloti: foty potem...moze pojutrze....:lol: :loveu: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 O PROSZE! wypoczęta zrelaxowana Aga i cała reszta familii.... no... malinka skradła mi serducho mimo że nawet jej nie znałam... pustka pozostała... ale cóż... życie płata figle- czasem brutalne... musimy sie z tym pogodzić :shake::shake: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 .................witam Cię:eviltong::eviltong::eviltong: wstawiłam znowu zdjęcia moich................kaloszków:cool3::cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3: hahahaa ja z Oliwką tak nie mam - ciocia MUSI się bawić - nie siedzieć i patrzeć - MUSI się bawić i już, grać w piłke, zjeżdżać na zjeżdżalni, etc... :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3: oo święte słowa.............kasa i tyle.moja córa zaczyna telefon od..............potrzebuję, cobys mi kupiła: .................i tutaj sobie wpisz co ci na myśł przyjdzie.........12 lat.......:roll::roll::roll: syn bardziej dyplomatyczny....................masz może jakąś kasę?????:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='BeaC'][quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie nie wiele jest do opowiadania...sama sie przekonasz jak juz ten bocian do Ciebie przyjdzie.....bo wiesz z dzieciakami to czasmai monotonnie bywa...dla nich najwazniejsze zeby mama w zasiegu wzroku byla i miala kaske i picie i jedzenie......reszta....sie nie liczy......:cool3: oo święte słowa.............kasa i tyle.moja córa zaczyna telefon od..............potrzebuję, cobys mi kupiła: .................i tutaj sobie wpisz co ci na myśł przyjdzie.........12 lat.......:roll::roll::roll: syn bardziej dyplomatyczny....................masz może jakąś kasę?????:cool3: syn ma dopiero 9 lat i bardzo wiele potrzeb i najchetniej to uprawiałby kazdy sport i wiele dodatkow jest mu b b b b potrzenych...i tak jak do szkoły mimo 7 piorników w domu - niezniszczonych- potrzebuje jeszcze jednego- nowego, bardziej pojemnego, kolorowszego etc.......:diabloti: :diabloti: [quote name='malawaszka']hahahaa ja z Oliwką tak nie mam - ciocia MUSI się bawić - nie siedzieć i patrzeć - MUSI się bawić i już, grać w piłke, zjeżdżać na zjeżdżalni, etc... :evil_lol: bo Oliwia jeszcze mniejszy robaczek jest ...ale jak podrosnie to bedzue potrzeba byc w zasiegu wzroku ...zobaczysz ciociu......:lol: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='BeaC'].................witam Cię:eviltong::eviltong::eviltong: wstawiłam znowu zdjęcia moich................kaloszków:cool3::cool3::cool3: to lece je oblookac koniecznie..........:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj wrócona z urlopiku :loveu: czesc Alu... czy Tobie jak i dzieciom tez sie wakacyjki koncza???? [quote name='clockwork']O PROSZE! wypoczęta zrelaxowana Aga i cała reszta familii.... no... malinka skradła mi serducho mimo że nawet jej nie znałam... pustka pozostała... ale cóż... życie płata figle- czasem brutalne... musimy sie z tym pogodzić :shake::shake: reszta familii chyba bardziej bo miala dwa nieszki labusiczki...a teraz w poniedzialek dzielnie do szkółki.....:diabloti: Madzik masz racje płata i to jest fakt.......musimy tylko do tego umiejetnie podchodzic bo inaczej to mozna sie zaplakac.... Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :multi::multi::multi:witanko ... jakie ciekawe rozmowy polek o dzieckach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko ... jakie ciekawe rozmowy polek o dzieckach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Aluniu bo temat dzieciecy jest mily i przyswajalny jak dla mnie:loveu: :loveu: ..bo to co sie np dzieje na ulicach Warszawy jesli chodzi o remonty i zblizajcacy sie koniec wakacji ...to jest dramat i porazka w najwiekszym wydaniu i szkoda mi nerwow na tych drani , u ktorych nie udowodniono nawet ze maja cos takiego jak mozg...bo o logice to zapomnijmy w tych konkretnych przypadkach....... w tej sytuacji teamt szkoly i zapotrzebowania...na gazety jest oki:diabloti: :diabloti: ogolnie to co sie dzieje .....czy nawet temat swiezutki z tym netem co dzis Madzik poruszyl...po prostu oni chyb atylko siedza i zastanawiaja sie jak ludziom zycie uutrudnic.....takie mam wrazenie....:p Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Aguś ...zauważ że Polska to typowy kraj absurdów....i chyba żadne rządy nam juz nie pomogą ...masakra....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Aguś ...zauważ że Polska to typowy kraj absurdów....i chyba żadne rządy nam juz nie pomogą ...masakra....:diabloti: Alu.... rece mnie opadaja...ostatnio tez po kradziezy dokumentow- to co opisywalam....poszlam zlozyc wniosek na nowy dowod to tak: od 7 rano w kolejce....bylam kolo 50... o 7.15 wydawali numerki....mialam 52 a wydawali na dzien tylko 60 od 8 dopiero zaczeli przyjmowac. weszlam aby zlozyc wniosek o 14.15... calosc trwala 7 minut bo zerkalam na zegarek... oczywiscie miedzy 7.30 a 8.00 nie omieszkalam udac sie do kierownika i do chyba sekretarza miasta ...i nic...oczywiscie wszytko to moja wina i zle podejscie do sprawy...to w skrócie ...a i wazne ze uslyszalam ze mim 1 ososba musi byz przy okienku 20 minutek.... i traf chcial ze trafilam na pana kierownika u ktorego rano bylam...jezdzilam slownie z rysa...z duza rysa........ udowodnilam publicznie ze klamie ....i takie tam...... i co ...i nic........do nich to nie dociera...... absurd na absurdzie.....i po prostu jedna wilka paranoja...... [quote name='evaxon']siemanko:multi::multi::multi: czesc slicznotko.... Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ...Agunia trochę więcej flegmy...mnie TEż:diabloti: wpieprza nasz kraj a ostatnio...............słuzba zdrowia bo muszę mieć z nią do czynienia bo potrzebne jest zaświadczenie od lekarza sportowego do szkoły............... ty wiesz jakie schody??????????? piaty dzień to załatwiam:angryy::mad::mad::mad: i końca nie widać Quote
Maga100 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu kochana beda tam budowac ratusz....:angryy: :angryy: cholery jedne.. ..bielański Ratusz....:angryy: :angryy: :angryy: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: będzie cudnie :angryy: Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Śpisz????? to wstawaj bo szkoda dnia..............wprawdzie zimno ale................. życie jest piękne:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Melduje sie na posterunku.... jestem TU Agula :multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='BeaC']...Agunia trochę więcej flegmy...mnie TEż:diabloti: wpieprza nasz kraj a ostatnio...............słuzba zdrowia bo muszę mieć z nią do czynienia bo potrzebne jest zaświadczenie od lekarza sportowego do szkoły............... ty wiesz jakie schody??????????? piaty dzień to załatwiam:angryy::mad::mad::mad: i końca nie widać ja Cie.....:p po prostu paranoja goni paranoje i słabo mi jak slysze takie rzeczy a jeszcze bardziej jak je sama doswiadczam w takim temacie jak chociazby złozenie wniosku o dowod osobisty.... trzymam kciukasy za to zaswiadczenie.....:p [quote name='Maga100']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: będzie cudnie :angryy: bardzoextracacysuperowsko:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: tez sie cieszę nawet bardziej niz Ty...... [quote name='AgusiaTerierka']Spokojnej nocki, Dziewczyny...;) dziekuje Aguniu...byla spokojna...a teraz dzien dobry bardzo....... znow mam lenia pracowego......:diabloti: ewidentnie widac na drogach koniec wakacji.:diabloti: ....a drogowcy w Wawie kolejne "dziurki" kopia zeby kierowca zycie ułatwic.....staraja sie jak moga.....:angryy: Quote
Recommended Posts