clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a smseska dostałas? czy posłałam w swiat???? Madzik luzik....pewnei ze nie przeciez wiesz ...gdzie masz w razie co puscic sygnal i wtedy spokojna glowa.....:diabloti: Alu, spokojnie i bardzo Was prosze obie...tylko spokoj..... dziewczyny hasło dnia...olac gupkow.....:diabloti: sesemesek... doszedł- sorki za brak odpowiedzi- wyjaśniałam sprawę, kto miesza, kogo boli, kto zaglada mi do portfela.... już wiem :diabloti: Aguś - dzięki że jesteś :loveu: palantów olewamy- cipłym moczem :diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 to teraz zeby nie bylo ze fot nie wstawiam.....to kolejne nadmorskie fotaski...wstawiam..... zaba u wodopoju..... i zakup waty cukrowej..... Quote
Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Rany , wata cukrowa :mdleje: mniam , uwielbiam Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jesooo... jaka apetyczna wata cukrowana.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu: a fotecki urlopowo-nadmorskie... siupel!!! mimo że mnie morze jakoś nie pociaga :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra']Rany , wata cukrowa :mdleje: mniam , uwielbiam a były rozno smakowe:diabloti: wanioliowe, truskawkowe, cytrynowe, cos zielonego ale nie pamietam smaku.... do koloru do wyboru.......:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 moja latorosl.....nad brzegiem polskiego morza..... i trójkacik.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 i wiecej niz ich troje...... wróbelek zarzywa kapieli w fontannie... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :angryy: [quote name='clockwork']jesooo... jaka apetyczna wata cukrowana.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu: a fotecki urlopowo-nadmorskie... siupel!!! mimo że mnie morze jakoś nie pociaga :razz: wata byla przede wszystkim bardzo klejaca:angryy: i kleiła sie do wszystkiego...:diabloti: a mnie tak...moglabym tam mieszkac taki blogi spokoj...to szumiace morze...szczegolnie na pustej plazy...wieczorkiem....extra cacy...... Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Alu, spokojnie i bardzo Was prosze obie...tylko spokoj..... dziewczyny hasło dnia...olac gupkow.....:diabloti:;)....już oki...idzie ku lepszemu...ważne że można na świecie są jeszcze ,,Człowieki";).... A watę tysz poproszę ......:oops:.... http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze41.jpg mniammmmmmmmmmmm:eviltong: Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Vectra']Rany , wata cukrowa :mdleje: mniam , uwielbiam no to ja JEDNA się wyłamie..................:cool3::cool3::cool3: wata bleeeeeeeeeeeeeeeee za słodka za lepka po prostu fuj:diabloti: witaj Agunia........................foty nadmorskie super.............. Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi::multi::multi: witanko w południe ...obiegam blogaski ;) A nad morzem najfajniej jest rano ....tak wczesnie jak ludzia jeszcze śpią i wieczoprem jak już idą spać;) Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: A nad morzem najfajniej jest rano ....tak wczesnie jak ludzia jeszcze śpią i wieczoprem jak już idą spać;) choc moje jestestwo na tym cierpi musze z toba Alu zgodzic:cool1: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']choc moje jestestwo na tym cierpi musze z toba Alu zgodzic:cool1: :evil_lol::razz:...oj biedne te twoje jestestwo;).....ale zgódź się zgódź... Quote
Maga100 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 witaj, moja droga, witaj, nie zwątpiłas chyba we mnie, co? :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a): ...moglabym tam mieszkac taki blogi spokoj...to szumiace morze...szczegolnie na pustej plazy...wieczorkiem....extra cacy...... no to pakuj manatki, otwórz nad morzez jakąś smażalnię, a ja będę się u ciebie stołowac co sezon i wynajmować od ciebie pokój :p Pomyśl - w każde lato inny kochanek - letnik :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze45.jpg Oooooo ! Białe Czyściutkie ! :loveu: ( tak nazywała łabędzie Aśka ... jeszcze nie tak dawno to było .... :shake: ) http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze47.jpg Oooooo ! I Zmokła Kura ! :loveu: http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze40.jpg Oooooo! I Wnuczek Przystojniacha ! :loveu: A Ty gdzie ????? Quote
sota36 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witaj po urlopie, ale jeszcze w czasie wakacji!Dluuugo nas nie bylo, ale coz -czas lenia! Zbijalismy baki - w przenosni i doslownie,jeszcze planujemy wypad w przyszlym tygodniu... Przerobilam moje zaleglosci u Was i najbardzij podobaja mi sie Wasze nadmorskie fotki! A szczegolnie zachody... Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witaj Aguńciu:loveu::loveu::loveu: Ostatnio mam mało czasu, dlatego rzadko zaglądam ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :multi::multi::multi:poniedziałkowo , poweekendowo dziś CIĘ witam :loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Maga100 napisał(a):witaj, moja droga, witaj, nie zwątpiłas chyba we mnie, co? :diabloti: no to pakuj manatki, otwórz nad morzez jakąś smażalnię, a ja będę się u ciebie stołowac co sezon i wynajmować od ciebie pokój :p Pomyśl - w każde lato inny kochanek - letnik :evil_lol: i to jest pomysł na zycie...i nie wiadomo czy nie zrealizuje wlasnei tego pomysłu.......Ty sie nie nasmiewaj moja droga...nie nasmiewaj.....tylko trzymaj kciuki..... z tym kochankiem to przesadzilas....ale niech tammmm:diabloti: a w zasadzie co lato inny...tez dobrze...taki mlodszy, lepszy model....:diabloti: HankaRupczewska napisał(a):http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze45.jpg Oooooo ! Białe Czyściutkie ! :loveu: ( tak nazywała łabędzie Aśka ... jeszcze nie tak dawno to było .... :shake: ) http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze47.jpg A Ty gdzie ????? a ja Haniu kochana robie te zdjecia, moje dziecko nie miało czasu jak wiadac:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Witanko niedzielne..... dzien dobry sie bardzo,......tylko juz poniedziałkowo:loveu: sota36 napisał(a):Witaj po urlopie, ale jeszcze w czasie wakacji!Dluuugo nas nie bylo, ale coz -czas lenia! Zbijalismy baki - w przenosni i doslownie,jeszcze planujemy wypad w przyszlym tygodniu... Przerobilam moje zaleglosci u Was i najbardzij podobaja mi sie Wasze nadmorskie fotki! A szczegolnie zachody... oj...a ja przed urlopikiem...i bede sie byczyc do gory moim wielkim brzuchem.........ale frajda....:cool1: :loveu: a za zdjatka dziekuje.:loveu: madzia i medor napisał(a):Witaj Aguńciu:loveu::loveu::loveu: Ostatnio mam mało czasu, dlatego rzadko zaglądam ;) nie tłumacz sie pieknoscio...tylko winni sie tłumacza....zagladasz kiedy chcesz i jak chcesz i zawsze jestes mile widziana........wiec ...zapraszam czesciej.....:diabloti: :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 bonita napisał(a):Cześć Ci :) czesc kobieto od pieknych psów:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:poniedziałkowo , poweekendowo dziś CIĘ witam :loveu::loveu::loveu: poniedziałkowo...leniwie:p , ciepławo i sennie witam sie z Toba Alicjo:loveu: BeaC napisał(a):tysz Cię witam:loveu::loveu::loveu: tyz tyz tyz jest mi milo Cie tu zobaczyc i powitac w mych skromnych progach....:loveu: Quote
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dzień doberek Agus... moja terapia zakończona... NIENAWIDZE GO JAK............................. PSA :diabloti: Quote
Recommended Posts