Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a smseska dostałas? czy posłałam w swiat????

Madzik luzik....pewnei ze nie przeciez wiesz ...gdzie masz w razie co puscic sygnal i wtedy spokojna glowa.....:diabloti:

Alu,

spokojnie i bardzo Was prosze obie...tylko spokoj.....
dziewczyny hasło dnia...olac gupkow.....:diabloti:

sesemesek... doszedł- sorki za brak odpowiedzi- wyjaśniałam sprawę, kto miesza, kogo boli, kto zaglada mi do portfela.... już wiem :diabloti:

Aguś - dzięki że jesteś :loveu:
palantów olewamy- cipłym moczem :diabloti::diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy: [quote name='clockwork']jesooo... jaka apetyczna wata cukrowana.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu:

a fotecki urlopowo-nadmorskie... siupel!!! mimo że mnie morze jakoś nie pociaga :razz:

wata byla przede wszystkim bardzo klejaca:angryy: i kleiła sie do wszystkiego...:diabloti:

a mnie tak...moglabym tam mieszkac taki blogi spokoj...to szumiace morze...szczegolnie na pustej plazy...wieczorkiem....extra cacy......

Posted

[quote name='Vectra']Rany , wata cukrowa :mdleje: mniam , uwielbiam

no to ja JEDNA się wyłamie..................:cool3::cool3::cool3:
wata bleeeeeeeeeeeeeeeee za słodka za lepka po prostu fuj:diabloti:
witaj Agunia........................foty nadmorskie super.............
.

Posted

:multi::multi::multi:
witanko w południe ...obiegam blogaski ;)

A nad morzem najfajniej jest rano ....tak wczesnie jak ludzia jeszcze śpią i wieczoprem jak już idą spać;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:

A nad morzem najfajniej jest rano ....tak wczesnie jak ludzia jeszcze śpią i wieczoprem jak już idą spać;)

choc moje jestestwo na tym cierpi musze z toba Alu zgodzic:cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']choc moje jestestwo na tym cierpi musze z toba Alu zgodzic:cool1: :evil_lol::razz:...oj biedne te twoje jestestwo;).....ale zgódź się zgódź...

Posted

witaj, moja droga, witaj, nie zwątpiłas chyba we mnie, co? :diabloti:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):

...moglabym tam mieszkac taki blogi spokoj...to szumiace morze...szczegolnie na pustej plazy...wieczorkiem....extra cacy......

no to pakuj manatki, otwórz nad morzez jakąś smażalnię, a ja będę się u ciebie stołowac co sezon i wynajmować od ciebie pokój :p
Pomyśl - w każde lato inny kochanek - letnik :evil_lol:

Posted

Witaj po urlopie, ale jeszcze w czasie wakacji!Dluuugo nas nie bylo, ale coz -czas lenia! Zbijalismy baki - w przenosni i doslownie,jeszcze planujemy wypad w przyszlym tygodniu...
Przerobilam moje zaleglosci u Was i najbardzij podobaja mi sie Wasze nadmorskie fotki! A szczegolnie zachody...

Posted

Maga100 napisał(a):
witaj, moja droga, witaj, nie zwątpiłas chyba we mnie, co? :diabloti:

no to pakuj manatki, otwórz nad morzez jakąś smażalnię, a ja będę się u ciebie stołowac co sezon i wynajmować od ciebie pokój :p
Pomyśl - w każde lato inny kochanek - letnik :evil_lol:

i to jest pomysł na zycie...i nie wiadomo czy nie zrealizuje wlasnei tego pomysłu.......Ty sie nie nasmiewaj moja droga...nie nasmiewaj.....tylko trzymaj kciuki.....

z tym kochankiem to przesadzilas....ale niech tammmm:diabloti:
a w zasadzie co lato inny...tez dobrze...taki mlodszy, lepszy model....:diabloti:

HankaRupczewska napisał(a):
http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze45.jpg

Oooooo ! Białe Czyściutkie ! :loveu: ( tak nazywała łabędzie Aśka ... jeszcze nie tak dawno to było .... :shake: )

http://www.imagic.pl/files//1342/kolobrzeg2007/morze47.jpg

A Ty gdzie ?????

a ja Haniu kochana robie te zdjecia, moje dziecko nie miało czasu jak wiadac:loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:Witanko niedzielne.....

dzien dobry sie bardzo,......tylko juz poniedziałkowo:loveu:

sota36 napisał(a):
Witaj po urlopie, ale jeszcze w czasie wakacji!Dluuugo nas nie bylo, ale coz -czas lenia! Zbijalismy baki - w przenosni i doslownie,jeszcze planujemy wypad w przyszlym tygodniu...
Przerobilam moje zaleglosci u Was i najbardzij podobaja mi sie Wasze nadmorskie fotki! A szczegolnie zachody...

oj...a ja przed urlopikiem...i bede sie byczyc do gory moim wielkim brzuchem.........ale frajda....:cool1: :loveu:

a za zdjatka dziekuje.:loveu:

madzia i medor napisał(a):
Witaj Aguńciu:loveu::loveu::loveu:
Ostatnio mam mało czasu, dlatego rzadko zaglądam ;)

nie tłumacz sie pieknoscio...tylko winni sie tłumacza....zagladasz kiedy chcesz i jak chcesz i zawsze jestes mile widziana........wiec ...zapraszam czesciej.....:diabloti: :p

Posted

bonita napisał(a):
Cześć Ci :)

czesc kobieto od pieknych psów:loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:poniedziałkowo , poweekendowo dziś CIĘ witam :loveu::loveu::loveu:

poniedziałkowo...leniwie:p , ciepławo i sennie witam sie z Toba Alicjo:loveu:

BeaC napisał(a):
tysz Cię witam:loveu::loveu::loveu:

tyz tyz tyz jest mi milo Cie tu zobaczyc i powitac w mych skromnych progach....:loveu: